Ska snart dra...

Sitter här färdig å klar, väntar bara att få ett mess från Alice. Det e tydligen lite strul me vissa t-banor, så hon skulle höra av sig när hon va påväg hem. Det va aslänge sen vi sågs så det ska bli riktigt kul. Det e bara å vänta....

Medan ja väntar kan ja berätta hur träning va igår. Vi va inte så många, vi har ju typ slagit ihop oss me damlaget men det märktes knappt. Det va 5 från DJ19 å 3 från damlaget...hehe. Inte många å eftersom brorsans träning va inställd så va han me. Fast han va målvakt ist, han e ju annars back. Att det va så dålig uppslutning e inte så bra eftersom damlaget har match nu på söndag. Får se om man får hoppa in el inte....

Nu ringde hon..så nu ska jag dra.

Byebye

kram<3

Nämen titta hon skriver.............

Ja, det var verkligen länge sen jag skrev. Mer än en månad sen, hehe. Många har nog slutat läsa pga av det men nu ska jag skärpa mig å försöka skriva lite oftare. Om jag ska erskänna så har jag nästan glömt bort bloggen, snacka om dålig bloggare jag. Borde vinna pris för sämsta bloggare...haha.

Kan säga att det har väl hänt en del under dessa veckor, var för en månad sen skada i några dar. Armen, efter en träning. Kan bara säga att jag HATAR handboll. Don´t ask. Sen så har väl skolan varit som vanligt, haft prov vissa har gått bättre än andra om man säger så. Å för 2 veckor sen var man helt ner sänk, låg i feber, ont i hals å hostig i 3 dagar. Hade knappt nån ork för nåt, å såg ut som ett lik. Kan säga att jag var ett lik, hehe. Var borta från skolan i 3 dar, vilket inte heller va så bra. Men blev halvt frisk helt plötsligt den fredagen...Jaja..hmm vad har man mer gjort sen ja skrev sist. Mycke, men interesant vet ja inte. Skolan har ja berättat om. Jo, vi tog skolfoto för länge sen. Fick de i veckan, blev helt okej. Men klassfotot blev lite mobbat, 10 st var vi. HahaxD

Kan ju berätta lite om innebandy, där det för tillfället e väldigt förvirrat. Tänker inte förklara. Men annars går träningarna bra, man har dom nu ihop me damlaget. Vilket e helt okej. Sen så spelade ja min första seriematch, typ en månad sen el nåt. Gjorde bara ett par korta inhopp, men det gjorde inget. Man behöver erfarenhet osv.

Men den största grejerna som har hänt, e väl att vi har sålt lägenheten. Sålde den förra veckan, fick mer än va vi trodde för den. Så nu e allt bestämt vi flyttar den 15/11, det e inte så långt kvar. Lite läskigt men ändå kul. Kommer vara å det e fortfarande väldigt rörigt här hemma. Så den helgen å den veckan lär jag nog inte skriva så mycket.

Kan säga att det e så skönt me lov, trots att man går cyber så e vi lediga hela veckan plus mån-tis nästa vecka. Pga att vi nu ska flytta till odenplan, vilket e lite nervöst el asså. Det går inte å förklara. Vet bara att det kommer vara totalt kaos första veckan. Hehe.

Nej, ska fixa det sista på min uppsats i trafik måste skicka in den nu i kväll. Har träning 20:20-22:30, trevligt värre.

JAG LOVAR JAG SKA BÄTTRA MIG:D

kram<3

RSS 2.0