Tillbaka, måste nog slagit rekord i bloggtorka..haha:p

Hej allihopa!

Om det nu e några läsare kvar vill säga, haha...Snacka om bloggtorka, tror nog jag slog alla rekord. Men tiden har absolut inte funnits till..Har knappt haft tid å leva som jag brukar säga. Det har varit fullt upp med skolan så det e inte sant, sen har det varit träningar, matcher osv. Fullt upp. Å när tiden finns vill ja göra andra saker eller sova.

Vad har hänt sen sist?
Alldeles för mkt, skulle ta år att berätta allt och sen så kmr jag inte ihåg allt heller. Mkt plugg allt från lektioner, till pluggande hemma till kontrollskrivningar och tentor. Sen innebandyn me träningar 3 ggr i veckan plus 2 matcher på helgerna. Å mittimellan allt ska man leva, sova, umgås me familj, pojkvän och hålla kontakten me polarna.

Har varit i Estland me älsklingen i några dagar före julen, där hälsade vi på några i hans stora släkt. Vi gjorde inte så mkt där, gick runt i tallinn första dagen. Sen var vi hos släktingarna, där vi slappade, skottade snö och kollad på film. Dagen innan julafton så gick båten hem, fullt me ryssar på båten. Å att vara nykter på en kryssing e ganska interessant, shit va folk e fulla gamla som unga..hehe..Lite jobbigt att komma hem me all packning, men det gick.

Själva julafton blev sen en väldigt lugn tillställning, brukar fira me mammas släkt ena dagen. Men i år kom mormor å morfar "bara" på fika. Sen var det bara familjen å älsklingen. Fick jättefina julklappar, av älsklingen fick ja ett presentkort på klassisk massage i 50 min:) Juldagen vart dock lite kaos, städade halva dagen. Sen kom stora släkten på pappas sida..tror vi va över 20 pers hör plus 3 st hundar och släkten verkar bara växa å växa. Men det var kul trots kaoset, har så söta små kusiner så det e inte sant:) Sen när alla gått så va man helt slut, fick dock en drink av pappa. Rom(captian morgann) å cola..skit gott faktiskt..haha..

Efter det så har jag träffat alexandra som ja inte träffat sen studenten, var riktigt kul. Älsklingen blev lite sjuk efter julen, men nu har febern släppt. Dock e han snuvig å halsont..får hoppas att han blir bättre till nyår iaf. Shit vad tiden gått fort asså..nyår redan på fredag. Som man ska fira me älsklingen å några polare.

Men innan dess har jag en del å göra..Måste skriva en uppsats på 6 sidor om en dator, dess komponenter osv.Pallar inte förklara. Skrev lite idag, ska sätta mig mer seriöst imorrn. Så jag får den klar.

Kram<3

RSS 2.0