4 dagar till julafton & julavslutning idag:D

Så idag var det äntligen julavslutning, mötte becca på t-banan vid 8:35. Sen när vi kom till slussen så stod redan bussen där så vi fick springa å vi hann med den. Började 9 i idrottshallen(aulan) med musikuppspeling och dansuppvisning av några elever. Sist så visades Cyberfilmen 13, den var ganska kul faktiskt. Jag var inte med å tur för becca så var hon inte heller det. Sen så gick man till skolan och klassen samlades med mentorn, där fick man julmust o pepparkakor. Det va inte direkt någon rusing till dem, marita sa att det tydligen brukar va det. Där va vi inte så länge, innan jag gick så hade mamma köpte choklad som jag skulle ge marita(mentorn) som julklapp. Jag var den enda..men vad fan. Hon blev väldigt glad, hon ba "gud vad gulligt, tack så mycke" å så fick hon en kram hehe.

Därefter var det en evig väntan på bussen, pallar inte att berätta det. Jag åkte till skanstull på vägen hem för att hämta ut våra julkort. Vi är som vanligt väldigt sena med att skicka dem. Ska typ skicka dem i kväll hehe. Så princip sen jag kom hem så har jag suttit med korten å skrivit osv. Jobbigt men men e klar nu.

Jaja. Skönt nu ska jag bara slappa ikväll. Behöver verkligen det för jag e dunder försyld å små ont i halsen. Bra tajmat till jul. Hoppas på att det inte blir värre. Ska försöka med att sova bort det. Får se om det fungerar....

Härligt med jullov!!

Snurvliga kramar...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0