Hat & Kärlek

Ibland så hatar jag bara mig själv och livet. Som igår t.ex så hade jag innebandy träning, det gick åt helvete. Dem som inte vet så har jag ansträngnings astma. Tar en medicin som man andas i varje morron å kväll. Sen så har jag fått nytt för några månader sen, en tab. som jag tar varje kväll. Ska förhoppningsvis på astmatester snart. Iallafall igår på uppvärmningen så sprang vi många varv runt i hallen ganska snabbt. Sen när vi skulle ta boll o fortsätta så troode jag jag skulle dö typ. Kunde inte andas, fick därefter fick jag tryckande huvudvärk. Var knappt med på träningen. HATAR astma. H-A-T-A-R. Vill verkligen slippa den så jag kan vara som alla andra, jag har ju för fan ett handikapp.

Sen så hade jag nationellt prov i matte A del 1 igår. Det gick väl okej, fast jag tror att jag nog kommer att få IG. Skulle inte vara så bra, men det känns typ som det.

Jaja men idag så var det bättre iallafall, jag hatade mig inte. Sista lektionen var idrott och vi dansade Shottis, ganska svårt faktiskt. Som sagt så e det mindre tjejer än killar så några killar fick spela tjejer. Robin o Shane igen..hehe. I allafall jag fick dansa me han jag typ gillar:P När det var våran tur och dansa o man skulle göra snurren så gick det ingen bra. Vi bara garvade och flumade. Försökte o försökte funkade sådär. Det lustiga var att jag precis innan var tvungen å dansa me läraren å visa hur man skulle göra inför hela klassen. Pinsamt. Iallafall då var jag jätte duktig det funkade bra. Läraren sa att tjejen måste vara avslappnad annars blir det, han sa att jag var det. Hehe. När jag å "killen som jag gillar" skulle dansa så fick jag beröm av honom. Han sa att jag var duktigt. Det va bara att tacka å ta emot. Sen gick det ju som det gick. Men vi hade kul. Framför allt jag men det visste ju inte han. Det var nog det roligste på hela dagen.

Just det. På engelskan så skulle vi spela upp våran teater inför klassen. Han som var huvudrollen, skulle spela dottern kom inte. Då säger becca men carro kan ju spela henne. Tack becca. Du vet hur jag känner för han...din retsticka. Jag hade mest repliker dessutom så skulle jag spela "han som jag gillar"s tjej. Fy fan. Jaja, det gick bra. Den blev väldigt kort. Jag måste dessutom säga att vår grupp var nog bäst, inte för att vara ego. Men det var fan sant.

Nej..Måste plugga nåt. har så mycke att plugga.

Fredag imorrn:P

kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0