Gårdagen var lyckad!

Hej!!
Japp, igår så hände ju det en del saker. På morgonen så åkte jag å pappa och klippte oss. E helt nöjd med min nya frissa..pappa blev oxå fin. Senare på eftermiddagen så skulle vi hem till några gamla polare. De bor i skogås, min mamma känner den mamman som har en son magnus som e lika gammal som jag å vi har känt varandra hela livet. Hon har även en dotter anna som e 14 år..dessutom så har hon (mamman) en ny man. De bor i skogås men det gick ganska fort att komma dit. När vi kom fram så var det rundtur i huset..vi hade aldrig varit där tidigare. Efter det så var det käk ute på altanen å det tog väl några timmar å alla pratade å hade kul.  Sedan gick vi in i vardagsrummet å fikade å fortsatte snacka å hade kul. Så mycke som vi skrattade i går så mycke hade nog inte nån av oss skrattat på länge.

Men det som var roligt el små jobbigt vet inte hur jag ska bedöma det. Men när jag å magnus var små så var vi tydligen kära i varandra..men men vi var som bästa kompisar. Nu när vi var där så snackade vi inte i enrum...men när vi skulle hem sen sent på kvällen så ville jag inte det ville umgås mer med mange. Han skulle till sjöstaden så vi skjustade honom ned dit..men när han lämnde bilen så lustigt nog så saknade jag honom. Jag saknar även att vara i hans närhet å så. Sen så under natten så sov jag knappt...jag låg bara å tänkte på honom. Jag tror faktiskt att jag e kär i honom...lustigt nog. Jag var liksom glad att vara nära honom. Jaja ska försöka träffa honom mer...

Jaja..nu får ni inte veta mer. Det där e ungefär vad jag själv vet.

I morgon börjar skolan igen efter helgen. Undra om jag kan koncentrera mig å inte tänka på honom hela tiden som jag gjort idag..hehe.

Puss å kram.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0