Sick and tired

Sitter här hemma ensam å lyssnar på musik å jag har lugnat ned mig lite. Jag kan säga att min försylning vägrar att släppa. Jag e fortfarande täppt, snuvig, hostig å ont i halsen så jag har varit tvungen att avstå båda träningarna denna vecka. Jag hoppas på att jag blir bättre men jag ska ju inte klaga.

Min bror ligger nu på uppvaket efter operationen som jag tror gick bra. Mamma och pappa finns vid hans sida. Mamma berättade i ett tidigare samtal att de åkte me blåljus till sjukhuset. Pappa ska tydligen komma hem snart för att hämta lite kläder till brorsan, han måste typ stanna där en dag eller 2. Tycker jätte synd om min lilla älskling. Jag tror att jag ska följa med sen när pappa kommer å hämtar kläder. Jag måste träffa honom å se hur det e.

Jag skulle ha gjort och lämnat in en sam-uppgift förra veckan. Men eftersom internet e lite knäppt så har jag inte gjort det. Jag tänkte igår att jag skulle göra den idag. Men det kommer inte att bli av idag pga allt som hänt. Om läraren frågar sen får jag väl säga som det var...

Nää, nu ska jag nog stoppa i mig något. Jag har inte varit så hungrig nu på morgonen men det e ju ganska lätt å fatta. Men nu har jag blivit hungrig måste ju käka lite innan jag ska dra till sjukan.

kram<´3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0