Hoppsan...

Ja, igår så blev det ju inget riktigt inlägg direkt. Satte mig inte vid datorn på hela kvällen vilket e ovanligt, men det skedde. Fråga mig inte riktigt varför el iof jag snackade en del me pappa. Det e nämnligen så att pappa har prata me banken som nu ska kolla upp om vi får ta lån. Vi verkar vara i köpartagen nämnligen. Vi har kollat på ett hus nu i sköndal, rätt så billig men det beror på att man behöver fixa till den lite el ganska mycke hehe. Vi har verkligen spetsat in oss på det huset men för å känna oss helt säkra så måste vi sjklart kolla på huset. Vi ska gå på visningen som e på söndag, ska bli interesant. Lovar å berätta om allt senare, hur det kommer å bli.

Igår så var det ju klassens dag å vi bowlade inne vid mariatorget. Kan säga att det gick väl rätt okej faktiskt, fick den andra bästa snittet. Bäst va ju becca, som innan sa att hon inte va så bra på bowling. Hm, igår var iaf bra el bäst. Blev kvar en stund efter bowling å kollade på höjdhoppet i OS å så fikade man. Men efter ett tag drog man sig hem å fortsatte kolla hemma, behöver inte säga hur det gick. Alla vet nog garanterat.

Jaja, över till denna dag. Efter å haft 2 sovmornar i rad skulle man upp vid tio över sex, vilket såklart inte va kul. Speciellt inte när man legat å vridit sig ett par timmar å inte kunnat sova. Så man va ju rätt så trött när man va i plugge. Första lektionen matte b i 2 h, men det va rätt okej. Det vi gjorde idag va ju fett lätt, det va iof en sak som ja var osäker på förut som läraren nu förklarade bra så att ja fattade det. Andra lektionen va svenska, inte så himla kul direkt, man lyssnade inte så mycke. Sen så var det ingen i vår klassen som typ sa nåt, läraren blev lite besviken hehe. Bara gunnar å micke hehexD Därefter var det första trafiklektionen, som inte va så himla kul faktiskt. Första timmen var det info, då man får reda på att man har första provet om 2 veckor å läxa till nästa måndag. Trevligt värre el hur. Sen så ska man tydligen skriva uppsatser oxå, första ska typ in VTFF 1. Det enda som lät roligt va att man har sina första 4 körlektioner redan i oktober, resten kommer senare nästa termin.  Vi fick oxå papper som man ska fylla i å skicka in. Sånt där körkortstillstånd. Ska nog fixa det mesta på det idag. Men måste fan till optiker igen, pallar inte en ny synundersökning. Det e fett jobbigt ju. Ska gå å kolla me dem iaf. Andra timmen var tråkig hehe, pallar inte å berätta...

Å när man kom en så satte man sig här, men ska stänga av den å faktiskt vara duktig å göra det sista på matten. Egentligen borde ja läsa, men man fattar nada av den där boken. Och det e jag inte ensam om. Har typ läst 3 sidor förstår inte ett piss, samma sak e det för becca å linnea. Ska fan kolla om man får byta. Fick höra att vi läser denna bok för att det av en tjej som ville det å sa det till susanna. Då kan ju hon få läsa den, hehe...

Nää, nu ska ja stänga av. Borde kanske käka nåt oxå, har bara ätit det lilla man fick i skolan. Sen blire lite plugg så man kan stryka en läxa från "att-göra-listan".

kram<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0