Vad va det som hände...

Ja, det kan man verkligen säga. Har nu inte bloggat på flera dagar, jag har inte haft någon tid över. Jag vet att jag kanske är lite över ambitiös men va fan. I tisdags så va det bara att plugga matte inför provet, därefter skrev jag på ett papper om min å beccas lektion i idrott båda dessa saker va dagen efter. Jag va fett stressad den kvällen liksom morgonen efter. Det va igår som jag började me 2 h då jag hade matteprov, trodde det skulle gå bättre än va det gjorde,(jag har alltid tänkt att jag kan det mesta inför ett ma-prov å trott att det har gått bra, men har alltid fått IG). Nu e jag 110% säker på att jag kommer få IG på detta provet. Min å Beccas lektion på idrotten gick väl bra. Det verkade som klassen tyckte det va roligt. Få se va läraren säger.

Det verkar dessutom som att ännu fler från sam-klassen ska börja ha idrott me oss. Faan jag vill inte att de ska gå ni vår grupp. Vi e ju så himla bra grupp. Jag listade ut idag att de vill gå på vår idrott för då slutar de tidigare. Det kommer fan sluta me att hela den klassen vill ha idrott me oss palla.
 
Jaja, sen igår eftermidda var det träning i sköndal mellan 16:30-18:00, va inte me på joggningen efter. Träningen gick väl bra, vi va inte så många igår heller. Jag lyckades göra värsta snygga målet när vi spelade match på slutet.

Nää, nu ska jag fortsätta plugga kemi, har nämnligen prov imorronbitti. Måste fan klara det i allafall. Efter provet imorrn ska vi på mässa me klassen på ToF lektionen.

kram<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0