Inte mycke sömn direkt...

Kom hem från Becca för en stund sedan. Kan börja me å säga att jag knappt sovit nåt kanske en timma inte mer. De andra 2 sov inte heller så mycke så alla va rätt trötta idag. Nu fattar ni säkert inget men ja kan berätta kort.

Kom till Becca vid fem tiden då vi handlade lite mat å snacks inför kvällen. Sen hyrde vi en film oxå, därefter hem till henne. Där vi hängde en ganska lång stund framför datan å chattade, sen va vi hungriga så det blev matlagning. Vi va så duktiga, haha. Sen tog vi fram godiset å började kolla på filmen typisk tjejfilm å den va bra. Kommer just nu inte på vad den hette. Anyway, ja sa ju att vi va 3 st. För senare på kvällen kom Robin å joinade oss. Vi hyrde en till film, en skräckis. House of wax, usch va ja å becca va rädda. Vi satt å typ skrek nästan hela tiden, haha. Den va läskig. Det var väl typ det ända vi gjorde, vi kollade på ett par filmer, sedan vände vi tv:n mot dubbelsängen vi la oss alla där å kollade på OC hela natten/morronen å förmiddan hehe. Med en lite paus när alla typ va så trötta å skulle sova. Men ett par timmar senare slog vi på det igen å tittade. Jaja, det var väl iallafall rätt så kul.

Så nu när man kom hem e man trött, hungrig(inte käkat nån mat sen igår kväll), ont i huvet av värmen. Byxorna e fulla me katthår, hehe. Fick dessutom ett snyggt blåmärke på armen av Becca. Hon nöp mig där i natt å nu i förmiddags såg ja att det var lika hårt som det kändes. Haha.

Nää, nu ska jag nog fixa lite mat. Det kommer liksom att bli lunch/middag el nåt. Frukosten blev ett par godisbitar me vatten runt ett på förmiddanxD Sen så ikväll vid åtta typ kommer övriga familjen hem. Får se om ja somnat då.

kram<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0