Curly sue....

Ja, då sitter man här igen.  Jag hade hellre sovit just nu men var tvungen att gå upp vid halv 10, usch inte många timmar sömn där inte. Jaja, min kusin å hennes mamma kommer hit vid ett då vi ska käka lunch tillsammans. Så jag har småstädat lite i rummet, har inte mycke kvar nu. Ska dammsuga oxå, sen e jag nog klar. Då ska jag nog ta en dusch...

Vid fyra så ska jag in till stan å träffa mina älsklingar, Manda å Mathilda. Har inte träffat dem på månader så det ska bli riktigt kul. Längtar som fan. Vi ska väl ta en fika sen har vi nog massor att prata om. Men jag har inte bråttom så jag kan snacka hela kvällen om det behövs.

Nä, igår blev det ju ett nytt rekord i inlägg, 5 st. Men jag hade massor på mitt hjärta som jag ville ha ut. Som ni läste så blir det inget Turkiet för varken mig el Becca. Men det blir troligen camping i Gbg i slutet av sommarlovet, som en trevlig avslutning. Vi hoppas nu på att våra föräldrar godkänner det. För då skulle vi kunna boka å så. Vill verkligen åka. Ska pressa mina föräldar lite idag å få dem att bestämma sig innan helgen. Och att det blir ett positivt svar.

Nu måste jag dra, om jag kommer fortsätta med städningen vette fan. Får se...klockan e ju bara 10:40. Lång tid kvar.

Usch. Vill hellre ligga å sova som alla andra. Hehe...

kram<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0