Jag brukar ha tur...

Idag e det ju otursdagen, Fredag den trettonde..Puuh. Jag brukar aldrig ha otur, speciellt inte på en sådan här skrockfull dag. Men gissa, jag har aldrig haft sådan otur på en dag. Från imorse till ja, jag vet inte när det kommer att sluta. Jag kan berätta.

Det började i morse när jag satt i mitt rum å sminkade mig, jag fick lite för mycke täckkräm på fingret. Så jag klättrade upp med en hand i min säng(loftsäng), för på hyllan ovanför sängen låg det papper. När jag hade fått tag i den å skulle gå ner så lyckas jag på något sätt typ halcka på stegen å faller ner i golvet. Det gjorde inte så jätte ont men jag blev rätt så rädd. Oturen fortfatte i skolan. Jag å Becca skulle ta hissen ner till 3:an som vanligt. Vi kom ner, gick ur hissen å skulle gå vidare. Men nån jävel hade låst dörren från andra sidan så vi kom inte ut. Jaja, tänkte vi å tog hissen en trappa ned å tänkte gå upp i det mindre trapphuset. Vi gick upp till trean å tänkte öppna, men icke.Den var oxå låst, klockan å orken flög iväg. Det slutade med att vi lyckades komma in på 5:an å tog hissen till 6:an å gick de vanliga trapporna till
3:an. Fyy fan. Vad irreterade å trötta vi var. Framförallt trötta.

Sedan drödje det till senare på dagen innan oturen skulle fortsätta. Min grupp(jag, Linnéa, Marcus & Robin) hade fixat allt inför vår film. Manuset var hyfsat klart, filmkamera var lånad. Det var bara att åka å spela in efter skolan, var det tänkt. Men då började det att regna å vi som skulle spela in i bla skogen. Så vi ändrade dag till på söndag, imorrn gick det inte eftersom Sverige möter Spanien i EM. För att kunna få tag i nån i gruppen så bytte jag å Linnéa nummer. Jag skrev in hennes nummer å namn. Men när jag kom hem så upptäckte jag att jag glömt å spara, såå himla klantigt. Jag som skulle ringa Linnéa i helgen inför inspelningen. Jaja, det löste sig nu i eftermiddags, tackvare Robin. Tack!
Sedan så har jag bara slagit i tån å sådana små grejer oxå. Men nu var det ett tag sen jag hade otur. Jag kanske e skonad, jag vet inte. Får se....

Under hela eftermiddagen skrev jag min absolut sista lab.rapport i Kemi, det gick rätt så lätt. Hade allt ned skrivet var bara att skriva in det på datorn. Ni skulle sätt min fina dans när jag hade skickat iväg det till läraren. Det var troligen det absolut sista jag gjorde i Kemi. Verkligen värt att fira.

Kvällen verkar bestå av fotboll, familjen ska sitta å titta. Gick iväg från match Italien-Rumäninen, jag hejar på Rumäninen. Det skulle vara roligare om de vann, sen ska vi se Holland-Frankrike, jag tror att Holland vinner. Får se.

kram<3 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0