Celebration

Japp, då e man 17 år. Man förväntas vara gla´ på sin födelsedag men inte jag. Det började igår i början av träningen, jag märkte att jag inte kände mig  bra. Jag kallsvettades, hade världens huvudvärk å var frussen. Klev jag gick av träningen, tog en varmduch sen när jag kom hem. Sedan var det bara att pälsa på sig för att inte frysa. Hoppades på att jag skulle bli bättre under natten men icke. Vaknade med världens huvudvärk, så mamma tyckte jag skulle va hemma. Jag var dessutom lika frussen, har typ lite feber.

Jag vakande först av att mobilen lät, sen så hann jag inte gå ur sängen förrens mamma kom insjungandes me några paket. Notera att klockan var 6:15, så pappa var påväg till jobbet å brorsan sov. Jag fick lite kläder av mamma, tack så mycke. Det gjorde mig lite glad även fast jag mådde piss. Under dagen har jag mest vilat, har fått några mess från släkt å vänner. Vill bara säga att allas hälsningar glädjer mig, tack. Bör inte sitta upp så länge till, får sån kraftig huvudvärk. Typiskt att man ska bli sjuk när man fyller år, tur att jag inte fyller 18 idag.

Ikväll så kommer jag att få fler paket av familjen, e nyfiken på vad jag får. Jag skriver å berättar om det i morron. Eftersom jag fyller år så bestämmer jag middagen plus efterrätten.
Kvällens meny:

Huvudrätt:
Tacos

Efterrätt: Glassbomber

Gott värre. Så nu längtar jag tills det blir kväll å att jag blir bättre. Ikväll e det jag som måste svara i telefonen dessutom så måste jag ringa å gratta kussen Nattis som fyller 15 idag.

Nu e det bara 365 dagar tills jag blir myndig. Längtar redan:D
kram<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0