Bad..

Jag vet, har varit usel att blogga de senaste dagarna men jag har mina orsaker. Jag har sjukt mycke plugga, vilket gör att jag blir stressad får aldrig en ledig stund förrens sent på kvällen. Jaja, tänkte berätta kort va som hänt de senaste dagarna. Kan börja me helgen som var helt underbar, medan övriga familjen va på landet så passade jag på att vara me Alice. Åkte till henne lördag förmiddag, Vi hade jätte kul, verkligen. Vi kollade på filmer, käkade massa godis, glass å hennes mamma lagade en fett god paj till middag. Sen på kväll gick vi å fikade sen så tog vi en långpromenad runt i stan. Rätt så skönt faktiskt. Men när vi kom tillbaka sen var vi rätt så trötta. Jag va typ där hela söndagen me, då vi hade minst lika kul som dagen innan. Sen så i måndags så hade jag utvecklingssamtal me Marita, vilket både gick bra å snabbt. Det va inte så mycke å snacka om. Sen hade ja muntligt nationella i spanska vilket inte gick så himla bra. På kvällen så tog ja en promis me föräldrarna medan brorsan tränade. I tisdags hände väl inte så mycke...Jo, det haglade, ganska stora hagel när vi skulle gå till idrotten. Fyy. Vi fick även reda på vad våran sista grej vi ska göra på svenskan. Vi ska dela in oss i grupper, 3-4 st å spela in en film. Man ska skriva manuset enligt nåt papper, man måste typ ha en hjälte, en fiende, mentor osv. Får se vilka som ingår i min grupp, nästa vecka.

Igår började vi me 2 h matte, då ja å Becca väntade på att få prata me läraren om nationella. Till slut så blev det min tur, gick ut före Becca. Jag gick ut där nervös å förväntade mig IG, jag fick provet och kollade högst upp för å se vilket betyg. Gissa vilket. Jag fick G, blev fett chockad. Sen så sa han att jag skulle behöva komplettera några saker på tisdag och att våran statistiska undersökning går bra så kanske jag kan få G på kursen. Ska verkligen plugga å sköta mig. Sen var väl dagen som vanligt. Sedan så satt jag å pluggade hela kvällen till vårat projekt som skulle va inne idag. Var tvungen att skippa träningen, hatar när man måste göra det.

Denna dag har varit rent utsagt förjävlig. Var stressad å trött hela dagen, e det fortfarande. Både jag å Becca var sura/irreterade på Micke å Nicklas...vi hade våra anledningar. På ToF så skulle projektet in och vi var tvungen å skriva klart allt. Fyy va stressigt det va. Men efter slit så blev vi klara. Sen så hade jag nationella i spanska, skriv delen. Det gick väl okej. I eftermiddag ska ja kanske plugga lite, men ikväll så ska jag slappa.

Just det imorron e det fredag å mamma fyller år. VI ska ut å käka på resturang, trevligt värre.

kram<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0