Hero...

Jag blev tydligen inte dissad igår, det va nämnligen så att festen var flyttad. Så idag ja fått lite info om festen typ å gissa vad. Jag ska faktiskt gå. Fick till och med tillstånd av mina föräldrar. Men det e för att jag ska ta det lugnt å mest va där för gemenskapen å så. Släkten kommer ju hit imorgon är oxå en orsak till att jag ska det lugnt. Ska käka middag hemma sen så ska jag möta Becca å hennes polare Bella. Bella å jag har gått på samma avdelning på dagis så vi e gamla polare. Becca tyckte att jag å Bella kunde prata lite barndomsminnen, kul va. xD

Idag så ängnades hela förmiddagen till att städa mitt rum. Det e faktskt en ganska stor skillnad men behöver nog städa lite mer imorrn innan dem kommer. Måste därför komma en ett par timmar innan hoppas på att jag vaknar i bra tid, får se..hehe. Sen så vid två tiden så åkte vi hem till min moster me familj för min lilla kusin Wilmer fyllde 4 år idag, sötnos nr1. De va rätt så trevligt, Wilmers halvsystrar va där(de e där väldigt sällan), hans föräldrar så klart och vi. Senare så kom oxå hans bror och min kusin Alfons som e 12(fyller 13 i november) har blivit jätte lång å smal. Han har dessutom fått en mörk röst, shit. Asså min lil kusin har blivit stor. Känns konstigt. Det var väl rätt så trevligt där och åkte hem vid 16:30-17.

Nu e mamma å pappa och handlar. De borde komma snart sen ska de laga middag, som jag äter hemma. Därfter så packar ja lite grejer å går till t-banan å drar iväg.

Om  jag inte hade gått på festen så hade jag nog kollat på Eurovision Song Contest, men men. Får väl läsa hur det gick i morgondagens tidningar. Så ni andra får heja på Sverige åt mig. Många tror typ att Charlotte Perelli kommer att vinna. Jag e inte lika säker på det, jag tror att hon typ kommer att komma på topp 5 typ.

Nää, nu ska jag sluta skriva. Jag hoppas jag får en roligt å trev lig kväll. Och jag önskar det samma till er.

kram<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0