Jag orkar inte mer....

Det e verkligen den rätta rubriken, den stämmer in så j-la bra just nu asså. Dagen var inte så himla rolig, bara lite inte mycke. På morgonen hade vi 2 h matte b då läraren berättade om de första 13 prov han hade rättat av Nationella, det såg ingen bra ut. Där var det typ 3 st G, ett VG å resten IG. Nu har han typ 13 fler prov att rätta å nästa vecka ska han ta ut en, en å en för å prata om provet å betyget. Jag e väldigt rädd att jag inte kommer klara kursen, gör jag inte det så har jag typ sabbat resten av min utbildning. Det e bara vänta å se, men känner på mig att jag får IG på nationella. Efter det så blev man el fick välja grupp, vi ska göra en statistisk undersökning som vi sedan ska lämna in. Jag hamnde me Alexandra å Filip(F4) å becca, vi ska kolla upp lite om utbildning.

Efter matten el snarare under så käkade vi. Ja, både jag å även Becca faktiskt. Det var faktiskt rätt så gott. Under rasten sen fick vi reda på att vi inte hade någon engelska och att vi slutade vid 11, vilket va nice. Efter rasten hade vi kemi där vi fick tillbaka provet. När jag gjorde provet så kändes det jätte bra, men kan säga att resultatet inte var lika roligt. Fick IG, fick 11 poäng. G var 14 poäng tror jag. HATA HATA HATA. Om jag bara hade vänt på ett av mina svar så hade jag fått G. Blir så j-la pisst när det blir så. Jag blev lite deppig över resultatet men det var väl ingen som såg som tur va. Becca hon fick G, den som hade bäst i klassen tror jag var Jesper som fick VG. Vi som hade fått IG fick stanna kvar å gå igenom de rätta svaren medan de andra typ fick gå. Under tiden bestämde vi även en tid för omprov. Kan säga att tack vare mina kära klasskompisar som kvar så slutatde jag deppa. När vi höll på att bestämma tid så pratade vi även om utvecklingssamtal. Så pratade Marita me Robin som missade sin tid i måndags så hade marita ringt hans mobil. Robin hade inte svarat så hans telefonsvarare gick igång. Marita blev då osäker om hon hade ringt rätt för hon kände inte igen rösten. Det visade sig att hans spelade in det när han gick i trean. Förstår att hon inte kände igen rösten, det var fler som hade trott samma sak.

Sen vid elva slutade vi å alla gick för att ta hissen ut. Vilket var väldigt kul som vanligt, både innan vi kom in i hissen å sedan färden upp som inte dirket var den snabbaste. Sen vid busshållplatsen var det ännu roligare, fyy faan säger jag bara. Det var verkligen jätte kul.

Jag vill verkligen tacka er i klassen för att ni fick mig på andra tankar! Tack Robin, Oscar, Marcus, Linnéa, Felix å David. Men framför allt Marcus å Oscar...haha.

Nu ska jag plugga inför ToF-provet på fredag. Sen vid typ fyra så ska pappa köra mig å brorsan till sköndal. Hans lag har träning före sen så har jag träning. Äntligen det va ett tag sen.

kram<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0