Everybody hurts.....

Då sitter man här å skriver ett sent inlägg å chattar me mange. Jag hade ju egentligen andra planer men det ändrades så jag har bara haft en lagom kul hemmakväll..ensam. Får se om jag pallar å titta på hockey semin mellan Kanada-Sverige som startar 23:00..om jag orkar.

Ja, denna dag var inte riktigt som den brukar..bara nästan. Becca kom inte idag för hon skulle det läkaren, det visste jag redan igår.  Började 8 me två timmar kemi, för ovanlighetens skull så var den rätt så chill. Vi satt två å två och byggde olika molekyler. Vi var alla så inne i det att vi missade rasten men vi fick sluta 10 min senare istället. Sen hade vi ju längre rast å därefter hade vi ToF prov. Det kändes rätt okej, jag satt som vanligt kvar bland de sista. När vi var 3 st kvar (jag, felix å Maria(i Te3a)) så kom markus in å bad först Felix att komma till den lilla fotbollsplanen. Sen sa han åt mig att göra samma sak. Det tog mig typ 45 min att göra provet sedan gick jag dit. Där spelade klassen fotboll, det var som vanligt en rolig syn. Vi hade typ 2 å halv håltimme innan idrotten. Där det sedan hände det en hel del där inne oxå. Det blev många skratt bla. På idrotten så höll Jesper å Oscar i lektionen, det blev handboll.
Lag 1: Jag, Robin. Nicklas, Shane, Jesper, Felix.
Lag 2: Joel, Linnéa, Oscar, Marcus, Dennis.

Det gick väl bra förutom mot slutet. Kom inte riktigt ihåg situationen men både jag å Dennis skulle få tag i bollen. Jag vet inte hur det gick till men han fick min tumnagel i sin hand å min nagel gick av. Ni vet så där långt ned vi på nageln så att det börjar blöda. Det verkar som att han började blöda i handen. Han frågade hur det var, sa att det var okej. Det gjorde bara lite ont. När lektionen var slut så frågade jag var han hade fått det å om han hade börjat blöda. Han sa typ mitt på handen å att det började blöda men att han inte brydde sig om det. Det var ju bara några andra som fick blod på sig....

Så nu har jag märkt en kille i klassen, bara resten kvar. Skämt å sido jag fick lite dåligt samvete för det som hände. Men det som att han inte tyckte att jag skulle känna det. Hoppas märket försvinner..hehe.

I morgon ska jag träffa min älskade vän Alice som ja typ inte sätt på 2 månader. Det ska bli riktigt kul, har verkligen längtat. Jag åker till henne vid halv 2 sen så kommer jag troligen att vara där till söndag. Så jag kommer nog inte att blogga imorrn.

Jo föresten, jag såg en klasskompis från nian, han som jag gick på balen me Björn. Han hade blivit rätt så lång. Jag hälsade tyvärr inte på honom:P

kram<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0