Renovering pågår..Å denna dag var inte min dag...

Japp, bloggen e under upprustning lr om styling. Det e den söta Becca som fixar den åt mig, jätte snällt verkligen. Du behöver inte stressa;) E inte så bra på det sj, så e väldigt tacksam att man har nån som fixar den åt en. Som btw fyller år imorron, Grattis i förskott:D:D

Ska inte skriva så mycket..tänkte säga att jag e dunderförsyld, har ont i halsen å e lite hostig.  Måste snyta mig hela tiden å ändå e jag täppt i näsan usch. E så där snyggt röd under näsan, ni vet när man snytit sig väldigt många gånger. Jaja, det skulle inte förvåna mig om jag drog på mig en feber oxå. Nej, skulle fan inte palla det asså. Pga detta så gymade jag inte igår:S å va tvungen å avstå innebandyn idag. Att va sjuk suger såå jävla hårt. Det blir ju bara jobbigare när man ska ha detta å va i skolan, det e fett jobbigt. Allt känns bara värre, el jag får huvudvärk å lägga till min symtomlista.

Å när man mår så här så infaller ett prov, dvs i matte. Inte kul, svåraste provet hittills tycker jag. Det gick sämst, gjorde flera uppgifter som nu i efterhand verkar vara fel. Att man sen sitter å snurvlar å vill inget annat än attt springa iväg å snyta sig gör ju inte saken bättre. Jaja, nu ska jag inte va så negativ men det e svårt å inte va det.

Tänkte faktiskt avsluta me en positiv grej, hade ju körlektion igår. Det gick mycket bättre än jag trodde å läraren var jätte bra. Så nu i helgen ska jag iväg me pappa å öva på det jag lärt mig.

Nää...nu ska jag snart gå å lägga mig.

Go natt!

Kram<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0