Fast..

Yes..jag e just nu fast i mitt eget rum..el klart jag kan komma ut men det står massa grejer i vägen. Pappa håller ju på å revonerar rummet så;) Men men...finns väl inte så mkt annat att göra så det spelar ingen roll att jag sitter här inne.

Idag har jag väl inte gjort så mkt. Har sovit bort halva dagen som vanligt;D Sen har jag varit ute på våran tomt å plockat svarta vinbär. Jag å mamma plockade mer än 1,5 liter, kan säga att det finns minst dubbelt så mkt kvar..Hehe;) Sen har jag kollat lite på tv. Har även bestämt mig på ett ungefär vad jag ska ha för färger på mina väggar.

Det e väl typ det jag har gjort idag. Får se om det hinns med nån övningskörning idag, känns rätt osäkert just nu. Ikväll blire utgång me några polare. Ska bli jävligt nice;) Tyvärr lyckades ja inte få me mange, han har ju fullt upp just nu. Men det kommer ju fler gånger;)

Jag ska nog snart försöka ta mig ut här i från å fixa lite i köket. Man måste ju hjälpa till lite här hemma ju;) Sen efter middagen ska jag ta mig en dusch å fixa mig i ordning tror jag. Beror på vad klockan e då.

Får se om jag skriver nåt innan jag drar iväg...

kram<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0