Torsdag..snart helg;)

Mm..då har man klarat av en till dag i skolan. Inte så konstigt kanske. Började vid 11, men tog en buss så jag blev rätt tidig så fick stå å vänta i en halvimme el nåt. Sen vare dax för psykologi som verkar va rätt soft, det var mest genomgång om vad vi kommer jobba me å så. Sen hämtade vi böcker, efter det fick vi sluta. Så jag fick en kul håltimme för mig själv usch. Satte mig ner å läste lite. Sen fick man sällskap av rickard å efter en stund även amanda. Vid 12 så hade jag å rickard special idrott(iaf det teoretiska). Väldigt chill lektion asså. Vi va 5 st, el 4 st för en av tvungen å gå. Iaf vi satt å snackade mest å fick gå 20 min tidigare. Så denna kursen lär bli väldigt chill å kul. Drog hem efter det såklart.

Här hemma har jag inte gjort så mkt. E hungrig så borde egentligen ta mig nåt att äta..men väntar lite eftersom jag har träning vid 18(själva halltiden har vi från 19) så vill jag helst käka 2 h innan så. Har inte käkat nåt sen frukost så det kanske inte e så konstigt att jag e hungirg. Vet att jag skulle ha ätit på min håltimme, men seriöst sitta å äta e inte så jävla kul så jag hoppar över det ist. Inte så bra men skit samma.
 
Imorgon e det iaf äntligen fredag;) Dock e det den dag då jag börjar tidigt, nämligen 8. Så måste gå upp ett par timmar tidigare än jag brukar. Undra hur det kommer gå, haha. Den lektionen håller på 8-9:50 å e min enda imorrn. Så ska dra till gymmet efter det å sen skulle ja följa me brorsan in till stan. Han har några ärenden där.

Jaja..ikväll har jag som sagt träning 18:15-20:00. Så kommer nog inte sätta mig framför datan ikväll. Utan bara tar det lugnt. Måste ju lägga mig rätt tidigt om jag ska orka gå upp i tid imorrn.

kram<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0