Ny dag...nya tag...

Jaja, igår va ja verkligen helt nere..Hehe fy fan det va en av de värsta dagarna på mkt länge. Men det e tur att det finns kompisar å faktiskt morsan. Om ja har tur så kanske ja haft den abslout värsta dag på hela 2009 igår..va skönt det skulle va. Kan slå vad om att det kommer fler, jobbiga dagar. Annars e det väl nåt fel.

Hur e det me lilla mig nu då...Jo mitt humör e faktiskt rätt så bra. Inte så deppig, knappt deppig alls. Nu när alla kort ligger på bordet å det blev som det blev. Så e jag ändå rätt okej med situation, klart man hoppats att det varit annurlunda. Men det e svårt å få det som man önskar. Tänker inte älta det så mkt mer..Måste fortsätta framåt. Säger bara att kompisar kan man aldrig få för mkt av xD xD

Men allt e ju inte bra..lilla ja e nu dunderförsyld,hostig å e frussen inte kul alls. Man vill ju vara frisk så man kan hitta på roliga saker de sista dagarna av lovet. Men det ser ut som att ja får ligga å vila tyvärr. Hade tänkt å träffa polare, låta några komma hit å se hur man bor nuförtiden. Men det får bli en annan gång...Så de resterande dagarna lär bli som denna dag, sitta i sängen framför datan, se på nån film el bara vila. Säger bara tack för att internet finns, då kan man ju snacka me polare i princip gratis å de blir inte smittade. Klart det e roligare å träffas i verkligheten....

Har inte så mkt mer å skriva. Imorgon tänker ja nog försöka  se lite framåt(skrvia ned det ofc) å se om ja har några nyårslöften el andra planer för detta nya år..2009. Som tyvärr inte fick den bästa starten.

Vill bara säga att det e kul å ha lite läsare igen. Fast jag vet nog vilka ni e..Nu får ni alllafall en hel del å läsa..

kram<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0