Vistelsen i Järvsö..

Det e såå härligt att va hemma igen. Att få sova i sin egen säng var ju undebart, hehe..Sov hur bra som helst. Tänkte nu berätta lite om resan, varning inlägget kan bli långt.

Sön. 19/7: Åkte väl hemifrån vid 10, sen var det väl  1,5 timmes bilfärd innan vi var framme vid lunchstoppet. Detta skedde i närheten av ockelbo. Det blev en god pastarätt, efter maten fortsatte resan upp mot Lill-babs land..haha(järvsö alltså). Tog väl 2 h kanske innan man var framme. Vi bodde uppe i en alpby, så det var en jävla backe upp. Vi gjorde inte mkt denna dag, mer än handla mat å bo in oss.

Mån. 20/7: Mulen å regnig dag. Åkte till en liten "stad" i närheten, Ljusdal. Där vi skulle kolla runt, shoppa..En jävla lite håla säger jag bara. Inte mkt affärer direkt, å regnet bara öste ner. Man blev dyblöt..Vi käkade iaf lunch på en kinesisk resturang, buffé. Mkt gott. Sen blev det handla mat å på det lilla systemet. Innan vi åkte tillbaka. Övriga dagen spenderades framför tv:n el spelade kort.

Tis. 21/7: Mulen dag. idag me. Dock inget regn, så denna dag bar det av till Järvsö zoo. Där det var sveriges största djur plus flera andra mindre. Det som var speciellt var att man gick på en träbro genom hela parken. Den var väl 3 km el nåt. Det började små stänka när vi var där, men det va inte så farlig om man jämförde me gårdagen. Har för mig att vi käkade lunch å middag hemma idag. Övriga dagen blev det tv å kortspel igen.

Ons. 22/7: Idag, var enda dagen me bra väder. Sol å varmt. Härligt. Så först åkte vi till ett ställe som hette Stenegård, där vi var i nån timme el nåt.  Vi åkte därefter  vidare till torön, man ställde bilen på ena sidan å gick över på en lång brygga typ. Där stötte vi på marias familj(hon spelar i mitt lag), visste dom va där.Lite roligt å stöta på dom. Iaf där käkade vi på en resturang, som låg fint vid vattnet. Tog en nachos tallrik, riktigt gott. Sen bar det av tillbaka till Järvsö. Denna eftermiddag satt man ute å njöt av värmen och läste tidiningen. Annars kortspel å tv som vanligt.

Tors. 23/7: Mulet idag igen. Åkte iväg mot Bollnäs idag, vi besökte ett ställe en bit utanför bollnäs. Kommer inte ihåg va det hette men iaf..Åkte käkade sedan på gästis som oxå låg en bit utanför bollnäs. Sen bar det iväg till en gård en bit därifrån..därefter åkte vi tillbaka till huset. Gjorde inte mkt denna dag, samma som alla andra dagar..

Fre. 24/7: Mulet å regn vad annars. Idag hade föräldrarna bestämt att vi skulle "göra" Järvsö. Så vi åkte ner dit, ställde bilen på en parkering å gick igenom stan. Inte stort kan jag ju säga. Vi gick till Lill-babs Caffär(café+affär), mkt folk vare. Fick sitta ute i regnet, dock under ett parasoll. När vi satt där så kom Lill-babs, hehe..Herregud...då har man sett henne...haha..Orka bry sig som andra gjorde...Sen gick vi å handlade mat innan vi åkte tillbaka till huset. Där det spelades kortspel å kollades på tv som vanligt.

Lör 25/7: Vi hade sponat om det dagen innan, å det blev så som vi tänkt. Idag så packades det ihop å städades. eftersom vi skulle åka hem. En dag tidigare än planerat, vilket varken jag el brorsan klagade på. Vi kom väl iväg runt 15:30-16..Sen så stannade vi på samma ställe igen å käkade på...Innan vi drog vidare, å ju närmare Sthlm vi kom ju bättre väder blev det...Var ju hemma vid åtta typ, som jag nämnde igår.

Vad ska man säga om resan då? Jag var ju tveksam till den, men tyckte ändå det var okej. Fast inte en vecka, det e för mkt. Bara massa så hålor, ingen storstad..Det fanns flera tillfällen som jag bara ville hem. Å det var av flera orsaker..Kan ju säga att vi hade de jobbigaste grannarna. Man boddde i ett hus som hade 4 lägenheter. Vi hade ett av de understa, vi fick de jobbigaste grannarna över. Me 1000 ungar kändes det som, usch. Sov dom aldrig el vad fy fan..

Jaja, skönt å va hemma igen som sagt. Som jag sa blev inlägget rätt långt, sorry..

kram<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0