Skoldagen avklarad på en kvart...

Det stämmer väldigt bra. Kom hit vid 8 för att göra ett omprov i programmering b, vilket gick väldigt fort. Han rättade å det visade sig att jag klarade det. Så jag kommer att få G på den här kursen, lite sämre än i A då jag fick VG. Men men..Ni undrar säkert varför jag e kvar å inte dragit hem. Jo, för att jag måste hämta busskortet idag. Det kommer till adrimistrationen vid halv tio, då ska jag gå. Jag har ju inga lektioner imorrn så ja pallar inte komma hit å hämta det då. Därför väntar jag hellre kvar i skolan, i 1,5 h ist..När jag kommer hem e det bara å plugga inför kompletteringen i Ma C. Måste plugga idag då jag har tid. Imorgon ska jag ju träffa Magnus å på lördag ska jag iväg till Uppsala å fira min kusin som tagit studenten...Så det blir plugg i dag, söndag å ev. imorrn om det finns nån tid över.

Gårdagen då. Jo, den va rätt chill. På mina tre timmar prog b, övade ja inför provet. Men satt mest å surfade å chattade. Sen håltimme å efter det sista fysik lektionen(för den här gången). Då han hade mkt kritik på vad vi tyckte efter enkäten vi gjorde för ett par veckor sen:S Efter det tog det ett tag men tillslut kom jag, Lisa å Daniel iväg till Fridhemsplan där vi skulle lämna blod. Eftersom jag inte gjort det tidigare, blev det fylla i hälsodeklaration, en annan lapp, sen samtal me sköterska, sen kolla blodtryck å att man har bra vener. Sen togs blodprov i 3 rör för olika sjukdomar. Om jag inte har nåt fel(vilket ja antar att jag inte har) så ska jag dit den 7/7 för å lämna blod. Om jag inte får några andra planer vill säga..Stannade sen kvar å fikade(gratis)..Va väl inte hemma förens 16 då jag pluggadee lite Prog B.

Hm..nu har jag inte så mkt mer å skriva. Inte så lång tid kvar innan jag skall gå. Får se om jag skriver nåt mer idag. Annars kanske ja hinner me nåt imorron.

kram<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0