Snabbare än väntat..

Onsdag å jag var hemma från skolan igen..för å vila knät ofc. Har suttit framför tv:n i princip hela dagen, kollade bla på en av mina favoritfilmer RENT. Vid ett så ringde jag till Sergel City(specialistmottagning) å kollade om min remiss från läkaren kommit än. Det hade den tydligen inte va hon kunde se. Men kan säga att det löste sig, hon frågade om vad som var fel. Och så frågade hon om ja var upptagen imorron så gissa....jag fick en tid redan imorron kl 10. Känns jätte bra. Gick mkt fortare än jag/vi trodde...Så imorron får jag reda på vad som e felet, hoppas på att det inte e nåt för allvarligt.

Jaja, men ikväll el nu i eftermiddag så ska jag åka ut till min moster i tyresö å först käka middag där me henne å hennes familj. Sen vid halv sju så ska jag få mina naglar fixade. För första gången i mitt liv;D..Ska bli jätte kul:) Tjejen som fixar naglarna bor i samma hus som min moster å tydligen e hon jätte trevlig(enligt min moster). Detta e nämligen en födelsedagspresent...En av de bästa..hihi;) Vi kommer nog få en jätte mysig kväll borstsett från mitt onda knä. Men men..

Har inte så mkt mer å säga direkt ska nog snart börja fixa mig iordning å åka...Hoppas på att pappa kan skjusa mig antingen dit el hem får se. Orkar inte åka buss me mina jävla kryckor...Skit samma.

kram<3


Kommentarer
Postat av: Anonym

funkade glidmedlet bra carro? ;) haha

2009-05-06 @ 22:39:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0