Fryser som fan..om ändå du var här å värmde mig;) hihixD

Sitter här på sängen under en filt för att jag fryser så. Usch, jag gillar verkligen inte när det e kallt asså. Jaja, får lägga mig under mina täcken oxå så kanske jag blir varm tillslut.

Dagen då. Har varit minst lika trött och seg som igår trots bra sömn. Kanske e en annan biverkning el nåt..nåt som jag vet är det är min huvudvärk som jag har större delen av dagarna. Usch, alvedon hjälper knappt heller inte kul asså. Har försökt eller snarare jag har pluggat lite idag..var duktig å pluggade lite psykologi. Visserligen borde jag kanske skrivit/kommit på vad jag ska göra som fotoprojekt, men vet inte vad jag ska göra...Måste komma på det imorron på håltimmen innan lektionen. 

Annars har jag väl inte gjort så mkt. Var uppe me pappa i sköndalshallen å kollade när brorsan spelade me herrarnas utvecklingslag..Det gick väl inte så jävla bra för killarna å brorsan lyckades bli utvisad 2 gånger. Haha, han har "bara" blivit utvisad 1 gång på 13 matcher i sitt eget lag. Duktig han e asså..kan ju nämna som hans försvar att domarna sög. Efter matchen gick man hem i raskt takt å käkade middag, sen blev det fruktsallad och god yougurt glass som fika. Riktigt gott. Annars har jag bara kollat på tv å nu sitter jag här.'

Kan ju säga att jag troligen inte kommer att träna imorgon tyvärr, trots att mitt halsont faktiskt är borta.  Pratade lite me en damspelare i hallen som tyckte det var smart om jag vilade lite till. Kände dessutom påvägen hem att det nog inte e så smart å träna. Jag å pappa gick i väldigt rask takt hem så jag fick ont i bröstet..Vilket såklart inte e bra. Så imorron tänkte jag bara gå upp till hallen å titta på en stund. Så ska jag förhoppningsvis träna på torsdag ist.

kram<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0