Mina sovvanor är inte som förut, haha;)

Nej, det är dom verkligen inte. Har alltid varit duktig å lagt mig hyffsat tidigt, så som 22:30-00:00 typ. Men nu, denna vecka har jag skjutit upp det ett par timmar. Även om jag varit trött. Häromdagen la jag mig vid halv 2, vilket för mig e väldigt sent. Speciellt om det är skola dagen efter. Många av mina kära vänner påstår att halv 2 inte alls e sent, men som sagt för er kanske det inte e sent men inte för mig. Tkr själv att min anledning till detta är väldigt bra. Tänker inte berätta den;) Får se när man går å lägger sig idag då. HehexD

Kan ju kort berätta lite om dagen då. Började 11 med text, där läraren gick hem pga av sjukdom. Satt kvar ändå med amanda å försökte skriva. Det gick väl sådär för mig. Hatar omogna, högljudda killar å fega lärare usch. Tänker inte säga mer. Sen vare fysk då man fick stå ut me 1,5 timme genomgång, fy fan. Med massa tändande å släckande av lamporna. Usch. När man äntligen slutade å skulle åka hem så visade sig att min t-bana gick väldigt sällan. Så fick vänta mer än 10 minuter på att den skulle komma, inte kul alls. Å när man sedan stod å väntan på bussen i hökis å kom brorsan. Han hade för ovanlighetens skull åkt me samma t-bana som jag. Väl hemma satte jag mig och skrev rent svaren från enkänt undersökningen om doping som jag gjort. Jag tkr den blev bra, hoppas läraren tkr samma;) Har skrivit ut den å ska lämna in den imorron. Annars har jag bara suttit framför datan, gjorde en paus vid 21-22 då jag kollade på Grey´s men sen var jag tillbaka hit igen;) Hihi;)

Imorron börjar jag 11 med psykologi, egentligen ska jag ha det i 3 h men sista timmen så krockar den me specialidrott. Så jag tänkte snacka me läraren innan å dra tidigare. Måste verkligen fixa mitt schema nästa vecka, har massa lektioner som krockar..Efter skolan ska jag dra till bibloktekt måste låna första boken av tre som man måste läsa i romanprojektet i litteratur.


Jaja, får som sagt se när jag går å lägger mig, lär nog dröja ett tag hehexD

kram<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0