Va detta en bättre dag el? Hm...

Kan ju säga att den började inte särskilt bra, om man kallar det för att börja dagen på vill säga. Drömde nämligen världens läskigaste/hemskaste mardröm i princip hela natten. Vaknade tidigt på morronen, gick på toa å sen när man väl somnade så drömde jag en helt sjuk jävla dröm..Sen ringde alarmet på mobilen, usch. Inte den roligaste natten direkt...Men resten av dagen var faktiskt helt okej..Började ju 11 med psykologi, där vi först fick tillbaka förra provet å sen gick vi igenom det nya som vi ska börja med. Men nu över till provresultatet, kan säga att jag blev väldigt chockad när jag läste det..Fick nämligen MVG:O;D Såå jävla nice asså, blev fett glad;D Efter psykologin blev det en rätt lång väntan på att maten skulle bli klar^^ Efter det spelades det kort me amanda å rickard innan vi(jag å rickard) skulle dra me specialidrotts gruppen + en klass som läser idrott & hälsa A till riksidrottsmusset. Dock hann jag å rickard inte vara där så länge, eftersom han behövde åka iväg till sin träning å jag behövde hem för att hinna käka å fixa lite innan min träning. 

Väl hemma vart det å värma på gårdagens middag, nämligen tacos;) Sen satt man framför tv:n å slöade i kanske en timma. Innan det var dax å göra sig iordning å dra, fick åka själv dit idag eftersom övriga familjen var på flera öppet hus på olika gymnasium me brorsan. Å på bussen mötte jag Elin(en i laget, som jag hade sällskap me på bussen påvägen hem) så det var trevligt å få sällskap igen. Vi åkte till hökarängen å gick den lilla biten till Gubbängen. Å när vi gick där så tutar helt plötsligt en bil, vi kollar för å se om vi kände personerna i. Men det gjorde vi inte, vi bara garvade åt det. Träningen gick bra. Har ju nåt konstigt me mina vader, det e nåt fel på musklerna. Jag kan gå å springa utan problem. Men min ena fot har sovit över en vecka å den andra börjar göra det. Så jag tog linement på innan för att öka blodcirkulationen...

Kan säga att mina vader brinner just nu, fy fan vad dom e varma asså. Det e verklige inte skönt, usch..Men förhoppningvis så borde mina vader bli bättre, men just nu e det lite plågsamt. Hehe, känns som att man skulle kunna steka lite ägg på dom. HahaxD Kommer nog inte försvinna förrän imorron, bara jag lyckas somna så..

Imorgon e man skolfri. Men ska ändå plugga här hemma, lite fyisk å text får det bli. Fast först en liten sovmorgon. 

kram<3  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0