Hatar bredbandsbolaget!

Fy vad jag hatar bredbandsbolaget, har inte haft internet sen igår. Provade om det funkade i morse vilket det inte gjorde. Usch, inte kul. Hatar verkligen bredbandsbolaget just nu. Märker hur beroende man e av internet när man inte har det. Men man e ju typ beroende, sen så måste jag dessutom ha det för kunna skicka in skolarbete. Måste tex skicka in en lab. rapport i fysik idag. Så ska sätta mig nu under text lektionen å skriva klart den och sen skicka in den. Vet ju inte om internet fungerar när jag kommer hem, vill inte ta nån risk så bättre att göra det nu.

 

Det var det. Kommer att föresten att skriva om lördagen när mitt internet fungerar igen. Hoppas verkligen den kommer funka snarast annars kommer jag få problem med flera inlämningar. Å sen kommer jag inte kunna snacka med en viss person heller. Vet inte hur jag kommer klara mig, hehe.

 

Nu ska jag nog göra klart min lab.rapport så jag verkligen hinner me det. Väntar me den nya text uppgiften lite. Asså egentligen vill jag bara ligga hemma å vila. E rätt försyld nu, å halsen gör ont och har fått en rolig hosta oxå. Usch, hoppas det går över snart. Annars e fan helgen förstörd.

Får se när jag skriver nästa gång.

kram<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0