Snart väntar sängen...

Trots denna korta dag i skolan så är jag helt slut, är väldigt trött så ska närsom helst gå ner å borsta tänderna. Sen väntar sängen..underbart:)

Ska väl berätta lite kort om dagen, finns väl inte så mkt att säga egentligen. Började vid 10 med 2 h TMS där vi hade repetion inför provet nästa vecka å man fick även tillfälle att skriva på uppsatsen eller börja med instuderingsfrågorna inför provet. Kan ju säga att nu väntar några veckor där man har nåt i TMS varje vecka..man har prov som sagt nästa vecka å veckan efter det..v.18 så ska uppsatsen in(kan ju säga att jag inte ens har börjat på den^^) och sen så v.19 så har man omprov på  det första provet(eftersom jag missade det)..Kul att allt e inom samma ämne, hehe..Iaf efter lektion fick man stanna kvar en stund för att ha utvecklingssamtal, skulle egentligen haft det imorrn men fick ha det idag ist. Det gick bra, inte så mkt å säga direkt. Vet det mesta redan. Sen bar det av hemåt, väl hemma så körde jag mitt träningspass nere i källaren i ungefär 50 min..därefter blev det såklart dusch å mkt sen å lätt lunch..vid tre typ...

Efter det så vart det lite pluggande, sedan blev det att hjälpa till med middagen..Övriga kvällen blev sen väldigt lugn, chillade framför tv:n. Å sen hamnade man ju som sagt här, men ska inte sitta här så länge till..nu e badrummet ledigt så ska ner å borsta tänderna nu..

Måste bara nämna att jag pratade väldigt kort med Maria(min farbror Davids tjej, som väntar barn U know)..ingen liten knodd har kommit ut än så länge..dock hade hon varit på ultraljud idag å det var tydligen en stor å välmående pojke där inne:)

kram<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0