Solen sätter sina spår..

Kom rätt nyligen hem från råcksta...en lång resväg må jag säga. Fast tog med mig en bok så läste påvägen dit och hem. Dock fick jag avbryta mitt läsande(påvägen hem) då ett gäng fulla å väldigt högljudda ungdomar(18+) klev på..kan ju säga att det e jobbigt när man själv e nykter. Fick avbryta då jag inte alls kunde minnas vad jag läs pga oljudet. Var väldigt skönt när de klev av i hötorget..dock så vare det ju fullt på tuben, me flera andra högljudda. Men det e ju fredagkväll så det e väl det som man bör förvänta sig egentligen..

Ni kanske undrar vad jag gjorde i råcksta av alla ställen..åkte nämligen till en polare(som spelar i damlaget) å hennes dotter. Skulle egentligen ha åkt dit på tisdag, men pga det jag skrev innan så behövde jag verkligen komma på andra tankar. Vilket jag verkligen gjorde när jag kom dit. Isabella(dottern) e verkligen såå himla söt..som en liten docka. Det blev fredagsmys framför tv:n me chips, ostbågar, läsk och bullar..mums;) Riktigt mysig och rolig kväll...trodde jag verkligen inte att kvällen skulle bli så här tidigare i dag. Men saker kan ju ändra sig.

Juste, angående min rubrik så har jag lyckats få soleksem:/ Satt ju ute idag å nu e man riktigt snygg på vissa ställen. Det e första gången som jag får detta å jag gillar det inte. Men det e dock en sak som jag inte riktigt förstår..trodde bara man fick detta soleksem på de ställen som fått sol direkt på sig..Men jag har lyckats få det på ställen som absolut inte fått direkt sol på sig..Kanske e lite för mkt info..men om man säger så här så ser det ut som att jag solat topless idag:O(Solar inte ens topless på sommaren^^) Då kanske ni förstår att jag inte riktigt fattar det hela, e det nån som vet nåt om det el??

Jaja, får hoppas att det går ner tills imorrn iaf. Ska nu gå ner och borsta tänderna...sen väntar sängen..lär nog ta en stund för mig att somna..Det e mkt tankar som far runt i mitt huvud just nu och jag e mer förvirrad än någonsin. Och det mina vänner är en plåga..


Tänkte bara avsluta me å säga att jag har inte fått nån kusin än(vad jag vet), han var ju beräknad till i måndags...men har inte vågat sig ut än..hehe:P

kram<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0