Ingen rolig måndag direkt^^

Usch, denna måndag har inte varit bra. Det började me att man först fick veta att det va -20 ute, underbart^^ å sen sa mamma att det va strul me både bussar å tunnelbanan..Så det vart att klä sig väldigt varmt å ge sig ut i kylan. Bussen som jag hade tänkt ta till gullmars kom aldrig, däremot gjorde den mot hökarängen det..så bestämde mig för att vänta på att nästa gullmars skulle komma. Men nästa hökarängen buss åkte förbi men min kom aldrig. Så fick tillslut ta bussen mot hökarängen och där fick man gå och ställa sig å vänta igen. Då tuben inte gick, så fick vänta på ersättningsbussen. Stod väl där i kanske 20-25 minuter och frös arslet av mig. Hade ingen känsel i tårna t.ex. Då var det dessutom bara 20 min kvar på den lektionen som jag hade, så det blev att gå å ta bussen tillbaka hem. Fy fan asså. Hatar verkligen sl å det sägs att det ska vara så här hela veckan, pallar inte det asså^^ Hata SL!!!

Väl tillbaka hemma så fixade mamma lunch, frös ju som fan så det var gott me lite varm mat. Sitter fortfarande väldigt påpälsad. Sen så skickade jag iväg ett mail till läraren å förklarade läget. Annars så har jag bara slappat lite. Hade egentligen tänkt plugga men det vart inte så. Ska nog göra det imorrn när jag kommer hem ist.

Har inte hört ett ljud från "C" på hela dagen:/ inte kul asså..saknar honom som fan ju..har mina misstankar att han slaggade hos polare å inte haft batteri..Men då borde han ju ha kunnat höra av sig om han e hemma å laddar den. Men inget svar än, å lilla jag har börjat oroa mig som vanligt. Funderar på å ringa honom för å se om den fortfarande e avstängd..Så nu har vi inte hörts på över ett dygn, har faktiskt aldrig hänt.

Ikväll blire sen träning, får se hur det går.

kram<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0