En dag som jag helst vill glömma typ^^

Idag vart det en bakisdag..lika kul som vanligt^^ eller den var nästa värre än vanligt. Förutom huvudvärken, min enorma trötthet å pinsamheten efter fyllemess så var jag lite nedstämd/oroad..eller jag vet inte vad jag ska kalla det. Men det e såå jävla jobbigt..Satt uppe till 6:30 å snackade med en viss person som sen skulle ha kommit hit men så blev det ju inte..Å det var en hel del av det som sades i det samtalet som gjorde mig ännu mer orolig än vad jag redan e..Och när jag pratade me mamma om det, kände mig tvungen att prata av mig det me nån å då kom klumpen i halsen..Det var inte långt ifrån att tårarna kom..

Jag börjar verkligen bli jävligt orolig, och vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Jag e verkligen så rädd att det kommer sluta riktigt illa om man inte gör nåt snarast. Å det vill jag verkligen inte att det ska göra..Skulle inte klara av det^^ Usch, vill inte tänka på det..Bara av att tänka på allt detta igen gör att klumpen i halsen kommer tillbaka..Skulle nog egentligen bara behöva gråta lite..låter säkert konstigt. Men så e det...

Nej, nu ska jag ta å lägga mig. Det blev inte många timmars sömn, la mig ju vid 6:30 å gick upp vid 10:30...Men sov inte så mkt mellan de timmarna, hade svårt pga personen och samtalet vi hade. Hoppas det går bättre i natt. Och imorron ska jag verkligen prata ut men en som verkligen förstår det hela...

kram<3


Kommentarer
Postat av: Em

2010-01-18 @ 22:46:26
Postat av: Em

Kan förstå att det e tungt, men det kommer att ordna sig :).. tänk på helegn istället lördag kmr ju bara bli så jäval nice :D..



Kan ju annars berätta någon pinsamt att typ hela släkten vat nu att jag har kk (?) och behöver ja du vet utföra mina behov (inom det sexuella området inte, göra nr 1 eller 2 här inte!).. Efter att mamma fick i sig några glas vin så gick käften igång på na ^^..

2010-01-18 @ 22:48:43
URL: http://emtheemoangel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0