Grå söndag(3 dagar kvar)...

Den här söndagen e lika grå och trist som gårdagen, skulle inte förvåna mig om det skulle komma nån regnskur idag oxå. Vid nio i morse så började pappa att såga, spika och fixa i köket(som vi renoverar), så man vart så klart väckt av det. Ville åtminstonde sova en timme till..ju mer han stökade ju mer irreterad vart jag. Så tillslut gick jag å hämtade öronproppar som jag hade kvar sen studenten. Satte bara in en i ena örat eftersom jag ville höra när alarmet på mobilen gick igång. Lyckades somna om en liten stund, då jag drömde nåt läskigt å obehaligt. Tänker inte berätta vad, det e bara för sjukt. Iaf, vaknade tillslut av mobilen å gick upp..skulle egentligen ha tränat men valde att göra det imorrn ist. Så satt å segade lite framför tv:n med brorsan medan mamma fixade frukostlunch/brunch.

Nu sitter man här framför datan, musik spelas och jag har precis sminkat mig. Duschade för en stund sen och ska snart byta om till min skjort tunika och leggins. Vid kvart i ett så ska vi dra iväg till min farbror me familj ute i vagnhärad. Har laddat med lite bra musik eftersom vi ska åka i 45-60 minuter. Har inte hört nåt från älsklingen än, har medvetet väntat iaf han skulle ha sovit. Vi höll nämligen på å messa fram till 1:20 typ då jag å även han skulle sova. Men det e ju en timme fram i estland så klockan va 2:20 ist. Men ska nog snart slänga iväg ett mess om nu han inte skulle hinna före;)

Har inte så mkt mer å säga. Ska bli kul att träffa och umgås me större delen av släkten(på pappas sida). Så den här dagen e fixad me grejer att göra, vilket såklart e perfekt. Då tiden går fortare, nu e det bara 3 dagar kvar till älsklingen kmr hem. Längtar såå.

kram<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0