regnet det bara öser ner..

Utanför fönstret så faller regnet ner, det smattrar mot fönstret...det har det gjorde i princip hela eftermiddagen och kvällen. Lagom kul. Men regnet behövdes verkligen, eftersom marken e så himla torr. Fast egentligen så vill man ju inte ha regn. Jag vill ha tillbaka solen och värmen, så man kan ligga ute å sola och kanske bada lite. Får hålla tummarna på att det blir bättre väder nästa vecka. Tror det ska bli liknande väder imorron tyvärr.

Den här lördag kvällen var väldigt lugn, inte barnvaktande utan var hemma å kollade på tv med hela familjen. Hehe..har även messat me älsklingen, fast har haft ett uppehåll i över 2,5 då har varit på bio. Ska nog snart stänga av datorn tror jag, är rätt trött. Tror fan att det här j-la vädret gör en trött asså. Inte bra. Kommer dock att läsa en stund innan jag går och lägger mig. Måste bli klar med boken innan onsdag. Hade lovat älsklingen att jag skulle ha läst ut den innan han kom hem, så att vi kunde gå och se eclipse på bio. Men har inte så himla långt kvar så kmr lugnt hinna läsa klart;)

Imorron så har man planer i princip hela dagen, vilket e guld för mig nu när älsklingen e bortrest. Ska väl gå upp vid 10 käka frukost å så, därefter ska jag träna lite. Sen så efter lunch så bar det av till vagnhärad igen(var ju där tidigare i veckan)..då min farbrors davids tjej maria fyllde 30 i veckan. Så det blir ett födelsedagsfirande därborta med släkten. Ska bli kul:)

Måste bara berätta en grej som hände eller som jag upplevde i natt. Får se om ni kommer att förstå mig. Jag tror att jag hastigt vaknade upp, förvirrad, hjärtat dunkade i 190...trodde att älsklingen inte var bortrest utan låg bredvid mig. Känner stressat efter å kollar och undrar vart han tagit vägen..men ingen älskling vid min sida..ingenstans i rummet..Det tar mig nån minut att inse att allt var en dröm, han var inte vid min sida utan på andra sidan östersjön fortfarande. Usch, det var en stor besvikelse..men kunde inte riktigt förstå hur jag kunde vara så himla säker på att han skulle vara här. Sjukt^^ 

Nej, nu ska jag nog försöka slita mig från datan och sätta mig på sängen å läsa lite. Lär ändå inte kunna snacka alltför länge me älsklingen då han ska gå å lägga sig snart typ. Och det e verkligen sjukt att jag e så trött, sov ändå länge och är trött redan nu. Jaja, det e bara och acceptera.

kram<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0