2 dar kvar;)

Nu är det verkligen inte långt kvar asså, helt sjuuukt..Fan va tiden gått fort, shit:O..Imorron så bär det av till skolan på studentfotografering, hoppas verkligen att klassen kmr. Tråkigt annars ju:P Kmr att ha kläderna å det nedpackat å byta om i plugget. Vill liksom inte riskera att smutsa ner klänningen dagen innan liksom;) Efter fotograferingen så bär det av till norra för å hämta projektarbetet. Sen bär det hem för lunch å fixa lite hemma..sen vid 15 så har jag ett litet ärende. Därefter blir det att åka hem igen och forsätta med städandet och fixandet^^

Men nog om morgondagen..denna dag då. Var ju ledig idag, då jag e klar med alla kurser..På förmiddagen fick man hem mkt trevligt sällskap;) som tyvärr va tvungen å dra snabbare än det va tänkt tyvärr:/ men då kom ett annat roligt sällskap hit, nämligen underbara emelie:D Vi snackade lite å checkade runt lite på nätet, runt halv fyra bar det iväg till farsta för att fixa lite grejer..Vill tacka er båda för hjälpen Emelie, mkt uppskattat:) Nu kmr studenten bli väldigt kul;D Efter nån timme el så bar det av hemåt me en extremt tung väska, vilket såklart e så värt mödan..hehe:P Det blev en sväng till, till farsta fast denna gång me päronen. Så nu e allt inhandlat till studenten, fick en ny bh och pennor att skriva i mössorna med. Såå nu e jag redo för studenten...tror jag;)

Jaja, bäst att jag stänger av datan nu och får mig lite sömn..det blev inte så mkt av den varan denna natt. Då jag först hade svårt å sova och sedan vaknade ett antal ggr å hade sen svårt att somna om. Måste nog dessutom gå upp lite tidigare än jag tänkt, då jag måste fixa lite grejer innan jag drar på fotografering.

Får se om jag hinner skriva nåt imorrn, ska försöka göra det. Då jag antar att det inte kmr bli nåt bloggande på onsdagen å ev. inte heller på torsdagen.

kram<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0