Har bränt sönder mig totalt men hade dock väldigt kul undertiden^^

Japp, idag så drog man iväg till hellas med underbara emelie..Vi drog och la oss på andra sidan, där har jag varit varje sommar sen jag var liten bebis;) Iaf, det var inte alltför mkt folk..vilket var skönt. Vi la oss och stekte en stund i solen innan vi bestämde oss för att ta ett dopp. Jag e som vanligt lite feg när det gäller att komma i, satt en stund på bryggan och doppade benen. Emelie orkade inte me mig och dök i..Tillslut gav jag mig me mitt fegande och hoppade i..Årets första dopp var nu gjort:) Det var riktigt skönt och avsvalkande..Därefter vart det massa solande, skratt, musik och snack. Mot eftermiddagen så upptäckte vi att emelie bränt sig riält på baksidan av kroppen..Jobbigt för henne, led med henne (och va lite skadeglad, fast det får jag sota för nu)..Sen runt 16:30 så kom cicci och joinade oss en stund, mkt trevligt;) vid halv sex typ så började vi dra oss hemåt. Då upptäcker emelie att jag typ bränt sönder min rygg och tidigare hade hon sett att jag bränt baksidan av mina lår..Fick skjuts till sickla udde av cicci, behövde sen inte vänta länge på tvärbanan och väl i gullmars behövde ja inte heller vänta länge;) Väl hemma så käkade man och efter det så öppnade man det lilla paketet som kommit till en. Det var nämligen studentfotona som kommit och dom vart väldigt bra må jag säga. Så nu i dagarna blir det att skriva massa tack-kort(det ingick i det hela) och skicka iväg. Å klassfotot ska ramas in och faktiskt sättas upp på en av mina tomma väggar.

Senare på kvällen så har man suttit å chillat framför tv:n me päronen å kollat lite fotboll. Har dessutom fått hjälp å smörjt in själv me nån speciell å svalkande salva(after sun) på min extremt brända rygg, baksidan av låren, magen, bröstkrogen och ansiktet. Kmr aldrig mer gå ut i solen utan att smörjt in mig. Solkrämen e nu en av mina bästa vänner. Päronen ska nu köpa hem en starkare och bättre solkräm, tacka fan för det assåxD

Nu sitter jag här och plågas av att man bränt sig nästan överallt, hela jag brinner typ..Kan varken sitta eller ligga å att ha på sig tröja å bh e ju som misshandel:/ får väl lov att strippa lite eller nåt;) haha...Får se hur det blir att sova sen då. Vill inte veta..Imorrn så ska ja äntligen träna igen(förhoppningsvis) å sedan ska ja va inne hela dagen. Kanske mysa framför nån bra film, skulle gärna ha lite sällskap då;) det ska tydligen regna imorrn enligt metrologerna så..det e bra då jag ändå måste vila min bränna. Så träna å film imorrn..Om nån vill komma hit å göra sällskap till filmen så e ni välkommna:)

kram<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0