10 veckor kvar till studenten..

Nu är det alltså exakt 10 veckor kvar till studenten..det är helt sjukt asså;)

Iaf..nämnde ju redan igår att denna dag skulle vara rätt fullproppad, å jag hade så rätt. Hade tänkt gå upp vid 8 med snoozade till halv nio..Då vart det frukost och sen satte man sig vid datan för att ladda ner CAD programmet..vilket tog mkt längre tid än jag hade trott innan. Höll på från 9:30 typ till 12..sjukt lång tid. Så det blev inget pluggande. Vid tolv drog man iväg till plugget för att ha fysikprov som inte alls gick bra, usch..nu gäller det verkligen att lyckas på nationella asså^^ Efter plugget så mötte man Emelie, som hoppade på i centralen..Vi började med en sväng till globen, där jag hämtade ut mina foton till projektet...sen åkte vi iväg till Farsta..Emelie behövde kolla lite i butiker å shoppa inför nästa vecka, själv så behövde jag bara handla ett fotoalbum å hörntejp till foton(?)..Vi var väl klara runt 17 tror jag..då tog jag bussen hem medan Em tog tuben..Det lilla vi skulle lösa hemma hos mig fixar vi i helgen. Vi ska ha värsta myskvällen då:) 

Väl hemma så fick man käka lite middag ensam(de andra hade käkat men fick sällskap av mamsen), kycklingsallad blev det. Därefter satte jag mig framför tv:n en stund i väntan på att pappa skulle komma hem å hjälpa mig. Satt sedan från typ från 19:45-21:45 och fixade med mitt projektarbetet..Är i princip klar..bara några små grejer kvar. Efter det vart det att kolla lite tv, fick stå ut me champions leauge(arsenal-barcelona om nån undrade) då brorsan kollade på det. Men efter lite kvällsfika i form av en äggmacka så satte jag mig här. Funderar dock på att slagga snart, men ni vet ju hur det gick igår..Ska inte säga nåt..hehe..

Imorron ska jag ta mig en välförtjänt sovmorgon, ska troligen va i skolan vid 13:30-14:00 å lämna in projektarbetet..Annars har jag inget speciellt inbokat..ska nog bara chilla.

Man kan säga att mitt påsklov har startat nu..Jag klagar inte..dock fick en viss person det redan igår, fett avis:p

kram<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0