Måndag kväll...

Jaha..så e det kväll igen. Måndagen gick verkligen snabbt trots allt, vilket bara e bra. Hoppas resten av veckan blir så..Vill att det ska bli helg så jag äntligen får prata å träffa "C";)

Iaf träningen gick bra, vi va ju inte så många. Vi var 11 st, blandat från dam- och herrlaget, min ena tränare och jag var den enda från junior laget. Så vi körde liten plan och många matcher 3 mot 3. Det blev ändå rätt hård träning trots att vi var få.Vi lär antagligen bli ungefär lika "många" på torsdagens träning..Hehe. Efter att ha gått hem i snöstormen så gjorde jag mig två äggmackor å så unnade två kakor..HihixD..Just nu sitter jag och tittar boston tea party. Ska springa ner och duscha i nästa paus. Eftersom jag inte hann göra det innan.

I morgon så börjar jag vid 10, så det blir en liten sovmorron. Har bara en lektion på två timmar, sen ska man tillbaka hem och plugga å käka lite. Vid 15 så ska jag dra iväg til min moster, det va verkligen jätte länge sen som jag träffade henne. Ska dit å umgås med henne och så ska hon klippa min lugg som blivit lite lång.

Just det..när jag tömde brevlådan idag så låg det ett brev till mig. Såg på handstilen att det var farmor och det stämde ju såklart. Det var ett tidigt grattis kort och så ett presentkort på Gina tricot..Att den kom 3 dagar för tidigt är för att farmor å farfar e på landet så de var tvungen å skicka det innan;) Men blev väldigt glad såklart;)

Nej, nu ska jag titta vidare..sen väntar duschen och sängen.

kram<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0