Helg uppehåll..tillbaka nu..

Har varken haft tid eller ork att skriva i helgen. Mina helger består inte av så mkt fritid längre, har alltid nåt att göra. Jätte jobbigt, men antar att de flesta helger kmr se ut så framöver. Den här helgen orkar jag inte prata om usch, fy och blä. Kan säga så mkt att sköndals ik hade sin egen innebandycup från fre-sön, och under cupen kom jag med underfund med att jag hatar min tränare, han verkar inte tänka överhuvudtaget, orkade inte med honom. Min och pojkvännen kunde ha haft en riktigt mysig månadsdag om det inte vore för min tränare. Men han förstörde typ halva dagen. E så tacksam för stödet från min familj, pojkvännen å Totti. Men men...månadsdagen firades me mys å godis framför film senare på kvällen. Det vart även en del pluggande i helgen och stod i fiket i gubbängen i 2 h igår tms me Totti(allt för klubben:/). Orkar inte berätta mer om den här helgen, hoppas på att nästa blir något bätte än förra.

Dagen då. Började inte förrän vid 13, så tog lite sovmorron till 9-10...Umgicks och åt frukost me älsklingen som drog tidigare än jag. Fick sedan sällskap av pappa till lunch, han va ledig från jobbet för att jobba me köket. Va i skolan mellan 13-17, hatar att gå mellan dom tiderna. Dagen gick ändå hyfsat fort och gick hem tidigare eftersom vi ändå "bara" hade räknestuga. Väl hemma vart det lite pluggande innan middagen, som var me "ursprungsfamiljen" (alltså utan min älskling och brorsans tjej). Vilket var ovanligt, men samtidigt kul. Det va såå gulligt sagt av brorsan, frågade va han önskade sig mer än ett presentkort på stadium. Då sa han, en kram från dig(alltså mig)..Aaw..då sa mamma att mina kramar e sällsynta att få nuförtiden..Hihi..Klart han kan få kramar av mig, han kan få hur många han vill:) Iaf lyckades plugga lite efter middagen oxå, sen dess har jag kollat på tv en liten stund och sedan pratat me pojkvännnen vilket jag fortfarande gör. Som just nu pratar me sin mamma via skype från estland. Fattar inte ett piss vad som säger, haha..

Ska snart, göra mig i ordning och försöka sova. Kmr bli svårt att sova utan älsklingen i natt. Har inte sovit utan honom på över en månad tror jag. kmr blir grymt svårt, usch:( hoppas på att han kan komma hit imorrn efter skolan.

kram<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0