Gotland 17/7-31/7:D

So long suckers!

Nu drar jag med familjen & älsklingen till Gotland i 2 veckor:)

Ska njuta riktigt ordentligt av tiden där, för när man kmr hem så måste man plugga igen. Suck:(

Men inte tänka på det nu, för nu j-lar ska jag njuta & ha kul de närmaste veckorna:D

kram<3

Lördagkväll...

Hej allihopa!

Sorry att jag inte skrivit så mkt mer, sen jag berättade om förlovningen:) Men jag har jobbat på, jobbade min sista vecka nu förra veckan. Det va riktigt skönt att äntligen får va ledig:)

Semestern började ganska fort då, jag och älsklingen åkte till Estland förra söndagen. Åkte båt, så var framme på måndagen då mötte älsklingens morfar upp oss. Tog hand om vårt bagage och vi hade sedan en hel dag i Talinn. Sedan åkte vi med morfar till ett ställe som heter koppelmaa, där bor älsklingen mormor & morfar samt ena morbrodern med familj. Dessutom så var han kusin där från Finland, som jag inte träffat tidigare. Tänker inte så in så jätte mkt på vad som gjordes, har ej tiden till det. Men vi hade det riktigt kul, det va i princip sol å varmt varje dag. Så nu är man brun och fin igen. Vi var en dag på Talinn zoo, sen så har vi spelat massor med kort, vollyboll, fotboll & badminton med hans kusiner. Näst sista dagen när några fler släktingar var på besök så överraskade dom oss med en fest. Förlovningsfest:) Det var riktigt kul, kan ju säga att bröllopet(när det nu blir) kmr blir 10, 20 ggr "värre", större..Hehe..

Å så igår tog vi båten hem igen. Med sällskap av älsklingens pappa & familj, de hade betalt resan åt oss. Så det vart A-hytt, både middags- och frukostbuffé samt blev vi bjudna på lite dricka och godis. Väldigt snällt av dom. Vi är mkt tacksamma för det:) Kvällen och natten va dock inte rolig, det var typ storm så båten gungade som fan. Så lilla jag som sällan är åksjuk mådde inte så bra:( Fick en ruggig huvudvärk samt illamående. Men lyckades tillslut somna. Idag har man mest tvättat, och tränat lite. Annars bara chillat, kollat när Sverige tog brons i fotbolls VM:D Nice:)

Väldigt vad jag babblar. Bäst jag slutar så jag kan gå och lägga mig. Ska upp tidigt imorgon, vi ska nämnligen åka till Gotland i 2 veckor. Så det blir endast en natt hemma innan man drar iväg igen. Hehe;)

Såå god natt:)

kram<3

Lycka & kärlek<3:D

Tänkte berätta om helgen å det en annan gång. Har något mkt roligare att berätta, ett något sent tillkännagivande. Som många redan vet, men tänker berätta det ändå:) Jag tar det från början;)

I måndags så firande jag och älsklingen ett år tillsammans, det bästa året på mkt länge. Vi träffades som bekant på min slutskiva:) Sedan hördes vi av i över en månad, sen vart det vi. Den 4 Juli 2010 forever in my heart:) Iaf, jag älskar min pojke mer än något annat, han e verkligen världens bästa. Trodde inte sådana killar fanns i verkligheten, utan bara på film;) Hihi:) Men över till vår underbara årsdag, tyvärr så jobbade man under dagen så firandet fick såklart ske på kvällen. Vi hade då bokad bord på restaurangen Dionysos inne i stan. Där åt vi riktigt god grekisk mat, drack gott rosévin & delade en gudomligt god chokladtårta till efterrätt. Men det var precis innan vi fick in efterrätten som det underbara skedde. Dock så var detta nåt som jag visste om osv, men sa att det låg i hans händer när och hur det skulle ske. Själv hade jag nästan glömt bort det. Men där satt vi mittemot varandra, älsklingen tar tag i mina händer och kollar mig djupt in i ögonen. Och säger massor med fina,vackra och romantiska saker. Detta gör mig riktigt rörd, när han sagt det kmr han över till min sida av bordet...Tar fram asken ur sin ficka och går ner på knä. Och frågar om jag vill spendera mitt liv med honom:) Självklart sa man ju ja med gråten i halsen, då man var rörd av stundens allvar men samtidigt så lycklig. Han trär på ringen på mitt finger och kysser mig:) Såå underbart & romantikt:) Sedan njöt vi av den goda efterrätten, höll varandra i handen och kysstes. Lycka & kärlek<3

Efter denna underbara middag, tog vi en promenad till "berget" där vi hade vår första dejt. Tyvärr var det ju inte samma fina väder, men det spelade ingen roll. Därefter begav vi oss hemåt, där familj & alla andra än så länge var ovetande vad som hade hänt. Väl hemma upptäcker mamma rätt snabbt att vi förlovat oss. Hon blir jätteglad, precis som alla andra vi berättar det för. Flera har tom gråtit och blivit rörda:o Trodde inte på den reaktionen, men det e bara kul. Hemma åt vi sedan färska jordgubbar doppade i choklad och drack "skumpa". Och sedan somande vi i varandras famnar, lyckligare än någon sin:)

4 Juli 2011 Förlovade jag mig med min underbara pojkvän<3 En dag att minnas förevigt:)

kram<3

RSS 2.0