Det rullar på..

Hej på er!

Sitter här i mitt stek heta rum, och då syftar jag på värmen här inne..Det e som en bastu förfan:/ Funderar på att gå ner i gillestugan och kolla på tv, där är det iaf svalt.

Tänkte bara skriva lite så ni vet att jag lever, haha...Jag jobbar på, börjar 6:30 varje morgon,vilket betyder uppgång vid 5:30. Suck:/ Men nästa vecka blir min sista sedan har jag äntligen lov, så jag håller verkligen tummarna att värmen och solen är kvar tills dess. Kan säga att det verkligen suger att sitta inne och jobba hela dagarna när det e sol och varm ute. Vill ju sola och få tillbaka min fina bränna. Får tänka på alla pengar jag tjänar och hoppas på fint väder till helgen. Men något av det värsta med jobbet är att jag fått skit ont i övre ryggen, typ på det högra skuldebladet. Beror väl på att jag suttit väldigt dåligt och gjort statiskt arbete el nåt. Smärtan är som värst på kvällarna, då känns det som att man har en kniv i ryggen:( Kan säga att det gör så ont just nu:( Måste verkligen till en naprapat el nåt. Det här börjar ju bli jobbigt..

Iaf, förutom jobb så har jag inte gjort så mkt mer denna vecka. Har tränat i måndags och igår, körde 30 min cykel och 40 min fys. Ska försöka göra det imorgon oxå om jag orkar.

Nej, men nu ska jag försöka få med pojkvännen ner till gillestugan som sälllskap:) Vi firar föresten 1 år tms på måndag<3 Hihi:D

kram<3

MEGA bloggtorka....men jag e en väldigt upptagen brud;)

Hej Allihopa!

Gissar att det inte finns så många läsare kvar( inte för att jag hade så många från början, men ändå:p). Men nu tänkte jag ta tag i saken och försöka börja blogga igen. Men vet hur det gick förra gången, ska försöka bli bättre;)

Sen sist så har det såklart hänt en hel del. Har haft mkt med skolan, innebandyn, pojkvännen och allt annat.
Kommer inte rabbla upp allting, skulle ta för lång tid och va väldigt jobbigt att läsa. Men men..kan ju berätta lite iaf.

Sist jag skrev var ju i Januari tror jag(skäms), så tänkte skriva lite kort om vad som hänt sen dess.

Februari: Inget speciellt hände. Skola och innebandy rullade på som vanligt. Firade alla hjärtans dag med världens bästa:) För övrigt var det första gången som jag firade denna dag med en kille:) Det va mkt mysigt och fick massa fina presenter och blommor. Min moster födde en liten dotter(Thea), dock var hon 2 månader förtidigt. Men alt har gått bra och alla mår i dagsläget bra.

Mars: JAG FYLLDE 20 ÅR!! SYSTEMET:D Hehe, fyllde som sagt 20 den 4 mars och gick såklart på systemtet samma dag;) Hihi:) Sen vart det massa firade med de närmsta vännerna och pojkvännen. Och även med stora tjocka släkten, då firades även min kusse Nattis som fyllde 18 samma dag;) Mkt i skolan(som alltid). Innebandy, 3 träningar i veckan plus match/matcher på helgerna.

April: Inget speciellt! Mkt i skolan. Innebandyn fortsatte som vanligt.

Maj: Jag och älsklingen åkte äntligen iväg till London, efter månader av prat om det så blev det äntligen av:) Vi var där 5-8 Maj och bodde hos älsklingens syster som pluggade där. Under vår vistelse så hann vi med mkt;) Vi åkte London Eye, trots min stora rädsla för höjder. Det gick bra, jag kollade hela tiden men var sjukt nervös och mina händer va alldeles kallsvettiga..hehe. Efter det gick vi till madame tussauds, vilket var väldigt kul:) Helt sjuk hur vissa av vaxdockorna såg så verkliga ut. Dagen efter gock vi runt på flera olika marknader, sen på kvällen vart det två pubar. På den första drack man deras cider(smakade som öl) och tog såklart en fish and chips. Därefter drog vi till en sportbar, där vart det några shotar och brezzer samt lite itailensk fotboll, milan mot roma tror jag;) Innan vi drog hem, så gick vi till ett spelställe..det va riktigt kul. Och det e helt sjukt hur mkt ställen(affärer, cafeér och matställen) som e öppna så sent på kvällen. Här i Sverige stänger det mesta rätt tidigt. Sista dagen i London, så drog vi till Primark och shoppade. Ett billigt och bra ställe, dock e det ju såklart massor me folk där. Älsklingen hann handla mer kläder än mig. Men lite grejer lyckades jag shoppa, det vart en fin strandklänning, en tunika/linne, tre trosor, ett par strumpbyxor och ett fantaläppsyl. Den smakar verkligen fanta.
Planet från London drog vid 18 , otur som vi hade så fick vi inga plater brevid varandra. Jag hamnade mellan två randoms. Men men...flygturen tog inte så lång tid då vi var tvungna att mellanlanda i Köpenhamn. Vi var tillbaka i Sverige, vid midnatt. Förutom Londonresan, så hände lite fler grejer i Maj...dock var London helt klart höjdpunkten:) Skolan rullade på med, tenor, redovisningar och inlämningar. Suck. Fick komplettera på ena tentan och fick tillslut godkänt. Dock fick man F ¨på andra tentan:(

Juni: Hade en sista grej kvar i skolan, en omtenta i Kalkylering och entreprenörskap..det kändes bra när man gjorde den. Och man klarade sig:) Så första terminen klarade jag 21 poäng av 30. Har två omtentor kvar i ekonmi. Får ta dom när tid finns, ska dok fokusera på omtentan i Matte D i augusti. Då den e super viktig, klarar jag inte den får jag inte fortsätta utbildningen. Men men...efter omtentan så var det äntligen sommarlov:) Härligt väder:) Mkt sol och i och med det även solande. En av många konserter med Karin utspelade sig ií Juni och kmr fortsätta så fram till hösten.

Och nu är vi framme vid nutid, jag skulle egentligen jobba mellan v.25-v.27. Men fick komma in tidigare, så började redan v.23 och kommer jobba tom v.27. Pengar rullar in som det ska, det går bra nu:) Älsklingen lyckades dock inte få nåt jobb. Så han har ist gått en sommarkurs, som han nu är klar med. Älsklingen är förövrigt i Estland just nu, han har varit där sen i onsdags och han kmr hem imorgon:) saknar honom jättemkt<3 Midsommar vart förövrigt lugn, firade den med min farbror Davids familj och mina föräldrar. Mkt lugn och mysigt.

Mkt text, men ska verkligen försöka blogga så mkt jag kan. Så slipper ni så lång inlägg.

kram<3

RSS 2.0