Duktig flicka...

Det kan man verkligen säga...först så går man i skolan mellan 8-12, sen åker man hem käkar lunch å pluggar..när jag väl pluggat klart så storstädade jag mitt rum ordetligt;) sen så satt jag på en tvättmaskin me tvätt, vek rentvätt å efter det så diskade jag(vi har ju inget kök fortfarande så handiskade) och ska kanske lite senare måla köket. E inte det duktigt å flitigt av mig så säg. Sitter här nu me torra händer, lite stel i rygg å nacke och lite huvudvärk. E trött oxå såklart...

Dagen annars har väl varit okej..Vaknade vid halv sex i morse å kunde inte somna om, likaså pojkvännen som dock somnade senare när jag gått till plugget. I skolan gick det väl bra, mådde lite illa på morgonen men det gick över efter ett tag som tur var. Jag å karin diskuterade å fixade  våra lab-rapporter, vi ska göra en sista koll på torsdag eftersom dom ska vara inlämnade på fredag. Slutade vid 12 å påväg till bussen så såg jag en spelare från damlaget i sköndal utanför skolan. Men det va inte så kontsigt att jag såg henne då hon går på KI, vilket ligger i samma område. På bussen hem var huvudet jättetungt å jag var kanske inte på det bästa humöret. Sen så vet ni ju vad jag gjort hemma. Fullt ös, men allt e frivilligt. Var trött men ändå rastlös. Konstigt. 

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Skulle egenligen bara vilja lägga mig å vila eller nåt eftersom huvudet e såå himla tungt. Vill såå gärna att pojkvännen ska komma då jag inte har nåt att göra för en gångs skull. Men han sitter i sin skola(universitet i kista) å försöker få tag på nån bok tror jag. Hans föreläsningar e iaf slut för dagen, dock så vet han inte när han kmr och han lär antagligen göra ett stopp hemma innan han kmr hit. Vill såå gärna ha han här, för i natt blir första natten på mkt länge som vi sover på skilda håll. Gud vad jag kmr sakna honom asså. Har ju vant mig att ha honom vid min sida, usch.

Men men...kan inte styra hans liv. Ska gå å smörja in mina händer och sedan snacka lite me pappa. Imorron e en jobbig dag. Går i skolan 13-17, vilket betyder att man e hemma sex. Hinner typ bara käka å sen plugga i 30 min innan man ska dra till träningen. Ska gå upp hyfsat tidigt trots allt å plugga innan skolan.

kram<3

Helt slut å veckan har bara börjat...

Det e alltså som vanligt, iaf sen nån vecka tillbaka. Energin e på botten, trots att man ändå sover hyfsat länge om nätterna. Antar eller snarare vet att skolan och allt plugg tar all min stackars energi. Jobbigt, jobbigt..men det e bara att vänja sig. Det jag pluggar ska ju gå fort, läser ju en tekinsk bastermin då man läser matte C+D å fysik A+B på en termin. Så det e inte så konstigt att det hela går fort. Gäller att kämpa på. Tur att man har pojkvännen, kompisar å familj som stötter en när man bara ser allt svart. Då man egentligen vill ge upp. Men har man ingen enegi över så e det mesta jobbigt å skit men försöker att inte känna så. Snacka om humörsväningar ibland säger jag bara, haha..

Dagen då. Mobilen ringde vid halv sju och det var lika segt som vanligt att gå upp, ville egenligen ligga kvar brevid älsklingen å sova vidare. Men vet hur mkt jag skulle missa om jag skippade en dag i skolan så det var bara att gå upp. Medan älsklingen sov vidare(så har det varit de senaste veckorna). Drog sedan iväg till skolan medan älsklingen sov vidare, han började inte förrän 13:30..Var i skolan 8-12, drog sedan hem me älsklingen som sällskap i mobilen;) Väl hemma hade man fått brev från polisen bla. där det stod åter igen att de lagt ner förundersökningen om det det sexuella orfredande jag var me tidigare i år och längst ned stod det att jag kan kräva ersättning el vad det nu heter. Men efter att ha rådat me pappa så kom vi överres att jag ska skippa det, då det kan dra upp massa skit igen. Sen så tog jag mig lite lunch å därefter pluggade jag de 2 uppgifter i boken som jag inte hann göra i skolan(på rasterna). Fick inga nya uppgifter att göra i fysiken, riktigt skönt. Så gjorde det å sen har jag skrivit på lab.-rapporten, ska ta me första utkastet till skolan imorrn så ska jag å karin kolla me varandra;)

Sedan dess har jag bara suttit å chillat vid datan, väntar på att älsklingen ska komma hit. Han e påväg men ska göra ett stopp på sl-center först. Ska snart sätta igång me middagen, det blir ost å skinksallad. Blir ensam tjej idag till middagen då mamma jobbar sent å brorsans tjej ska inte äta här. Men jag överlever;)

Nej, nu ska jag nog stänga av å börja fixa me maten. Har dessutom ont å huvudet och att sitta vid datorn gör det nog inte bättre^^

kram<3


Bloggtorka, men jag har ju faktiskt ett liv;)

Nu var det verkligen länge sen jag skrev här, grymt länge sen. Sist jag skrev så väntade jag ivrigt på att äntligen få träffa min älskling igen som hade varit borta i över en vecka. Å när jag äntligen fick messet att han snart var i norra, gjorde mig så glad å spänd. Gick med raska steg mot norra med världens leende på mina läppar och när jag närmade mig norra så såg jag honom långt där borta och leendet vart bara bredare och bredare:) Allt kändes som på film. Vi mötte varandra me öppna armar, han lyfte upp mig och surrade å kysste mig. Går inte att beskriva den känslan av att få se honom igen, mer än att den var underbar.

Tänker inte berätta allt jag gjort de senaste månaderna. Men den veckan efter att älsklingen hade kommit hem så bodde jag hos honom, precis som hans mormor å 2 kusiner. Under den veckan så gick vi på grönan en dag me hans kusiner(vågade åka mer saker än jag brukar men fick världens huvudvärk å sen ont i ryggslutet pga att man gick så mkt så resten av eftermiddagen å kvällen vart ett helvete), spelade lite tennis å basket en kväll me älskling å kusinerna, en annan dag shoppade vi me hela gänget å lite kort- och tv spelande vart det oxå. Dock så vart det lite för mkt för mig i slutet av veckan, man känner sig lite vilsen å utanför när man inte förstår ett visst språk. Trots att älsklingen försökte översätta det han hann å orkade. Men det var kul ändå att träffa å umgås me några av hans släktingar. Å de flesta verkar tycka att jag e fin..hehe..

Orkar inte berätta allt vi gjort, det skulle ta alltför lång tid. Kan berätta lite kort. Det vart en hel del födelsedags firanden av alla de slag, släktingar inkl. älsklingen<3 Så nu har han faktiskt träffat hela min släkt, otroligt men kul såklart;) Vi har bla. kollat på lite filmer, paddlat kanot, gått på bio, spelat basket. Och jag har fått träffa hans pappa:) vilket gick bra, vad annars liksom. Älsklingens lillebror e ju såå sjukt söt, har träffat dom(hans pappa, hans fru å deras son) några ggr. Så mkt festande har det inte varit. Vi gjorde oss dock eller älsklingen gjorde oss lite drinkar förra helgen. Supergott var det.

Men sommarlovet tog dock slut för ett par veckor sen för min del, hade upprop på KTH i flemingsberg den 16/8 och skolan drog igång med detsamma. Å hittade en kompis första dagen:) Så har haft fullt upp sedan dess. Det e plugg varje dag, i skolan som efter skolan. Inte en lugn stund känns det som. Varje vardag, så går man efter ett schema..Man e i skolan under dagen, pluggar å när man kmr hem så pluggar man fram till middagen och efter det så pluggar man lite till. Vid åtta så slutar man å har lite fritid å sen vid tio går man och lägger sig. Så här e det i princip varje vardag, skit jobbigt. Men så är vuxenlivet, allt går enligt ett schema. Vilket just nu tar kol på mig, har varit tvungen att plugga nu i helgen å e så sjukt trött trots att jag sover bra. Känns som att man e påväg att bli stressad efter 2 veckor i skolan:/ inte bra...Älsklingen har dock inte börjat skolan, fast nästa vecka drar det igång för honom på universitet:) Han har bott här rätt länge nu, vilket jag verkligen inte klagar på. För snart lär vi kanske ses mer sällan vilket jag inte gillar. Men han lovar att det inte ska bli så, får väl se.

Oj, det vart visst ett rätt långt inlägg. Ska försöka att skriva lite mer ofta, men kan inte lova nåt. Ni såg ju mitt schema. Nej, nu ska jag sluta skriva å mysa lite me min underbara älskling som ligger här brevid mig:)

kram<3

RSS 2.0