Redan söndag:O:(

Usch, veckorna bara rusar fram..och tyvärr så rusar helgerna förbi lika snabbt. Dock har jag inte pluggat så värst mkt den här helgen, bara ett par timmar idag. Kmr dock att råplugg hela morrondagen å tisdagen eftersom jag har KS i både matte och fysik på onsdag. Gäller att man verkligen e bra förbered på det asså.

Finns väl inte så mkt att berätta vad som hände under skolveckan. Älsklingen kom hit på tisdagen igen, pga mitt tjat..hehe..Annars så rullade veckan på rätt fort, hade lagom med plugg och var dessutom väldigt flitig med det jag hade. Tränade onsdag och torsdag, var först barnvakt åt lilla isabella på onsdagen innan min träning(vilket gick bra)..Var me på slutet av damträningen så älsklingen hjälpte mig att passa isabella el tog över snarare. Vi var väldigt få på både onsdags å torsdags träning, vilket va tråkigt. Lyckades även stuka pekfingret på torsdagens träning, under en skottövning i början..I fredags så var det äntligen dax för kräftskivan me alla grannar, älsklingen följde oxå me:) Det var en väldigt trevlig och rolig kväll, dock så vart det lite för mkt av det goda för både mig och älsklingen. Vilket tog ut sin rätt igår, tror aldrig jag har varit såå bakis. Huvudvärk och det värsta illamåendet man kan tänka sig. Blä:( och så gjorde mitt stukade finger grymt ont:/ Vi gjorde inte så mkt, tvingade i oss lite frukost, tog en promenad till centrum..och vilade som fan eller speciellt jag. Väldigt lugn lördag, kmr inte dricka alkohol på ett bra tag framöver.

Å så idag har jag å älsklingen som sagt pluggat lite...efter ett par timmar så la vi oss i sängen me godis och kollade på film och sen på förra idol avsnittet. Och nu sitter vi båda på sängen, jag framför datan och han brevid som pluggar för fullt. Båda väntar på att middagen ska bli klar, båda e grymt hungriga.

Nej, nu ska jag va lite social me killen. Förvänta er inget inlägg i början av nästa vecka, kmr ha fullt upp med allt pluggande.

kram<3

Bara tisdag, usch...

Jag e såå himla trött och seg så det finns inte. Var så trött att jag var så nära att slumra till på fysik lektionen, herregud inte bra. Men klarade av dagen trots det, vart lite piggare me tiden men inte pigg. Gick 8-12 idag, vilket jag föredrar till skillnad från 13-17..usch. Fick lagom mkt uppgifter att göra hemma idag, så blev klara med dom rätt fort(kanske för att man nästan gjorde all matte i skolan, men ändå). Trots att jag e rätt trött och seg, så städade jag rummet och bäddade rent i sängen efter pluggandet. Eller städa och städa, behövde typ bara dammsuga sen var det fint:) HihixD

Å nu sitter man här och segar i rummet med radion på..Helt otroligt när man hör på reklamen på radion att: "snart tar du/ni studenten"..Haha, skämtar dom eller. Vet själv hur det var för ett år sen. Man längtar ju ännu mer av all reklam, men hallå snart är det iaf inte. Sorry guys;) Vet inte riktigt vad jag ska hitta på här näst, kanske sufra runt lite här eller nåt. Pojkvännen vet man inte längre om han kmr hit idag, han har egentligen slutat men ska stanna kvar till halv sex för att kvalificera sig till nån spel sak, fattar inte. Så har jag otur så lär jag inte se röken av han idag. Inte bra. Vi ska som skulle ses och kolla på idol, tms. Jaja..

Ska kanske träffa Lotta från damlaget sen, för att prata om min/våran tränare. Vi ska troligen gå en promenad ikväll och prata. Så det kanske inte spelar nån roll att pojkvännen inte kmr, eller jo..för jag saknar honom grymt mkt.

Gud vad tiden kmr gå trögt asså, hatar det här:(

kram<3

Helg uppehåll..tillbaka nu..

Har varken haft tid eller ork att skriva i helgen. Mina helger består inte av så mkt fritid längre, har alltid nåt att göra. Jätte jobbigt, men antar att de flesta helger kmr se ut så framöver. Den här helgen orkar jag inte prata om usch, fy och blä. Kan säga så mkt att sköndals ik hade sin egen innebandycup från fre-sön, och under cupen kom jag med underfund med att jag hatar min tränare, han verkar inte tänka överhuvudtaget, orkade inte med honom. Min och pojkvännen kunde ha haft en riktigt mysig månadsdag om det inte vore för min tränare. Men han förstörde typ halva dagen. E så tacksam för stödet från min familj, pojkvännen å Totti. Men men...månadsdagen firades me mys å godis framför film senare på kvällen. Det vart även en del pluggande i helgen och stod i fiket i gubbängen i 2 h igår tms me Totti(allt för klubben:/). Orkar inte berätta mer om den här helgen, hoppas på att nästa blir något bätte än förra.

Dagen då. Började inte förrän vid 13, så tog lite sovmorron till 9-10...Umgicks och åt frukost me älsklingen som drog tidigare än jag. Fick sedan sällskap av pappa till lunch, han va ledig från jobbet för att jobba me köket. Va i skolan mellan 13-17, hatar att gå mellan dom tiderna. Dagen gick ändå hyfsat fort och gick hem tidigare eftersom vi ändå "bara" hade räknestuga. Väl hemma vart det lite pluggande innan middagen, som var me "ursprungsfamiljen" (alltså utan min älskling och brorsans tjej). Vilket var ovanligt, men samtidigt kul. Det va såå gulligt sagt av brorsan, frågade va han önskade sig mer än ett presentkort på stadium. Då sa han, en kram från dig(alltså mig)..Aaw..då sa mamma att mina kramar e sällsynta att få nuförtiden..Hihi..Klart han kan få kramar av mig, han kan få hur många han vill:) Iaf lyckades plugga lite efter middagen oxå, sen dess har jag kollat på tv en liten stund och sedan pratat me pojkvännnen vilket jag fortfarande gör. Som just nu pratar me sin mamma via skype från estland. Fattar inte ett piss vad som säger, haha..

Ska snart, göra mig i ordning och försöka sova. Kmr bli svårt att sova utan älsklingen i natt. Har inte sovit utan honom på över en månad tror jag. kmr blir grymt svårt, usch:( hoppas på att han kan komma hit imorrn efter skolan.

kram<3

Torsdag...

Sitter här och borde egentligen plugga vidare men jag orkar inte. Har så grymt tryckande huvudvärk, jobbigt. Ska dock göra det sista jag kan på lab-rapporten som ska in imorron. Sen får jag väl se om jag hinner å orkar plugga några tal i fysikboken. Vi ska nämligen dra iväg lite senare till mormor & morfar, eftersom dom bjudit oss på middag pga vi inte har nåt kök..hehe. Brorsan kmr inte vara me då han e iväg me sin nya klass på hajk. Dock så kmr pojkvännen följa med, fast han åker dit själv..eftersom han ville sitta i skolan å plugga me sina klasskamrater. Så vid halv sex kanske ja å pappa åker och hämtar mamma på jobbet och sen drar vi till dom;)

Imorrn så har jag bara en lektion(fysik) och sen en räknestuga..Får lite sovmorron, så jag börjar 10 och kan gå till 15 då räknestugan slutar. Kmr nog bara va där halva tiden, ska iväg och träffa en kompis.  Och det e rätt viktigt att jag gör det. Sen så har man cup i helgen, vilket betyder match..varje dag^^ kände mig taggad förut, men igår på träningen så vart jag yr och mådde illa. Har dessutom mått lite annorlunda annars oxå, e inte säker vad det beror på..Antingen e det de ena eller det andra. Tiden får utvisa det. Ska försöka bli klar me allt plugg imorrn, så jag slipper tänka på det iaf.

Nej, nu ska jag försätta pluggande. Längtar efter min älskling<3

kram<3 

RSS 2.0