Renovering pågår..Å denna dag var inte min dag...

Japp, bloggen e under upprustning lr om styling. Det e den söta Becca som fixar den åt mig, jätte snällt verkligen. Du behöver inte stressa;) E inte så bra på det sj, så e väldigt tacksam att man har nån som fixar den åt en. Som btw fyller år imorron, Grattis i förskott:D:D

Ska inte skriva så mycket..tänkte säga att jag e dunderförsyld, har ont i halsen å e lite hostig.  Måste snyta mig hela tiden å ändå e jag täppt i näsan usch. E så där snyggt röd under näsan, ni vet när man snytit sig väldigt många gånger. Jaja, det skulle inte förvåna mig om jag drog på mig en feber oxå. Nej, skulle fan inte palla det asså. Pga detta så gymade jag inte igår:S å va tvungen å avstå innebandyn idag. Att va sjuk suger såå jävla hårt. Det blir ju bara jobbigare när man ska ha detta å va i skolan, det e fett jobbigt. Allt känns bara värre, el jag får huvudvärk å lägga till min symtomlista.

Å när man mår så här så infaller ett prov, dvs i matte. Inte kul, svåraste provet hittills tycker jag. Det gick sämst, gjorde flera uppgifter som nu i efterhand verkar vara fel. Att man sen sitter å snurvlar å vill inget annat än attt springa iväg å snyta sig gör ju inte saken bättre. Jaja, nu ska jag inte va så negativ men det e svårt å inte va det.

Tänkte faktiskt avsluta me en positiv grej, hade ju körlektion igår. Det gick mycket bättre än jag trodde å läraren var jätte bra. Så nu i helgen ska jag iväg me pappa å öva på det jag lärt mig.

Nää...nu ska jag snart gå å lägga mig.

Go natt!

Kram<3

Mycke mycke har hänt..iaf mycke:P

Nu har jag varit dålig å blogg igen, jag lovade att jag skulle skärpa mig. Men där ser ni hur bra ja lyckades. Kan ju säga att jag har mina anledningar. Rubriken säger det mesta, mycke har hänt. Orsaken till min bloggtorka, ska försöka skärpa mig igen.

Förra gången skrev jag om en sak jag gjort, många märkte det nog dagen efter(tror jag). Så stort som det lät var det inte, ville bara luras lite. Becca tonade mitt hår, lite mörkarebrun me en rödnyans, riktigt snygg. Det tycker inte bara jagxD
Blev faktiskt nöjd. Jaja, annars har skolan rullat på som vanligt, ibland me mycke å göra andra gånger inget. Innebnady träningarna rullar oxå på som vanligt, om jag inte nämnt det tidigare så tränar DJ19 å damlaget tillsammans.  Sen förutom 2 innebandyträningar i veckan, så gymmar ja typ 2 ggr i veckan oxå. Detta börjar visa resultat..hehe.

Nu över till det stora, det flesta vet nog det redan, men nu har vi flyttat. Det var förra lördagen som det stora lasset gick, vi fick massa hjälp av flera släktingar å så. Fullt ös hela dagen, sen  förra veckan så höll mamma å pappa på in i det sista för å tömma klart i lägenheten. I onsdags så såldes vår lägenhet, men vi har nu bott här i över en vecka. Trivs jätte bra, har stort rum stor säng. Vi börjar komma iordning men det e såklart många kartonger kvar å packa upp. Så det här va den största orsaken till mitt dåliga bloggande, fick dessutom inte internet förrens förra torsdagen.

Andra saker som har hänt, orkar jag inte berätta. Kan bara säga att jag inte förstår mig på vissa personer, jag gör det verkligen inte. Man upptäcker nya saker hela tiden.

Men en rolig sak förutom flytten e att snön har kommit, frågan e hur länge den stannar. Vaknade i lördags å tittade ut genom fönstret å fick mig en liten chock, var tvungen å kolla igen för å se att det stämde. Men igår var det inte så himla härligt, det blåste skit mycke å det snöade å va minusgrader. Inte så skönt å va ute. Ungefär samma väder va det idag, usch. Måste nog skaffa mig nya skor, går runt i mina vanliga skor.

Det som jag inte gillar me att snön kom nu är att jag har min första körlektion i skolan imorrn så..Får hoppas på att det inte snöar å blåser. Fy fan...kommer inte våga...hehe. Har ju kört förut men aldrig när det varit snö. Ska bli spännande.

Önska mig lycka till.

Nu måste ja gå å hjälpa till i köket. Skriver lite senare.

kram<3

"Första dagen i skolan"

Ja, idag började man i skolan efter ett skön veckas lov plus 2 extra dar. Å denna gång i en annan skolbyggnad inne på odenplan. Eftersom jag inte varit där förut så gjorde ja sällis me becca, sen hakade även Jesper på oss i odenplan. Kan säga att det va typ kaos i skolan i princip hela dan. Man kom dit vid åtta å trodde man var sen, men nej. Ganska snabbt fick man reda på att det var ändrat(för dagen typ) så började inte förrens halv nio. Tack för att de inte meddelade det titdare så man kunde sovit lite längre men nej. Första lektion va matte, då vi fick tillbaka matteprovet å gick igenom det. Fick 18 poäng alltså garanterat G, vilket va skönt. Men vi fick reda på att vi har nytt prov om 2 veckor. Sen var det kaos när vi skulle ha svenska ingen vikare, men en från adrimistrationen å delade ut å berättade vad vi skulle göra. Vi börjat typ lite me medeltiden innan lovet, så idag skulle man gå ihop 2 å 2 och välja ett ämne som kom upp. Jag å Becca blev en grupp såklart;) Vi skulle valt ämne som blev snott, så då va vi lite elaka..haha å snodde ett som en annan grupp skulle ha. HehexD Sen gick man in i huset brevid å skulle käka, fick sitta i typ 10 min innan maten kom, ingen god men okej. Sen skulle jag egentligen haft trafik, men fick reda på att den va inställd å att vi fortfarande har det stora teoriproet nästa vecka.

Eftersom jag å becca hade tänkt å skaffa gymkort å gymma så va det bara bättre att ja slutatde tidiare. Men innan det så gick vi å shoppade lite me Elin. Innan gymmet blev det ett stopp på donken, dock inget för mig. Tillslut så kom vi fram å ja skaffade mig ett gymkort på friskis, sen va det bara å gyma. Vi var väl lite smått lat, vissa mer än andra hehe. Men snart så kommer vi komma igång ordenkligt. Vi gymade väl i en timme el nåt. Sen i omklädningsrummet så pratade vi om lite olika saker, sen så gjorde jag me god hjälp från Becca en spontan sak. Som jag inte trodde ja skulle göra, hehe. Men men, låter säkert större än det är. Men ni som går i samma plugg kommer å se det imorrn...hihi:PxD

Japp, borde egentligen läsa engelska boken "1984". Mamma beställde hem den å det visade sog vara en jävligt lätt läst variant av boken. Vet inte om de gills, men ska föröka läsa, har ju varit klantig å har inte börjat läsa vilket känns jävligt smart.

Jaja, det e nog bäst att jag gör det nu. Ska snart göra mig iordning inför träningen som börjar 20:20(å slutar 22:30 el om vi har tur 22:00).

kram<3

Lite slarv igen...jaja...

Ja, glömde el snarare hade inte tid å blogga igår. Jag mötte som sagt Amanda vid halv tolv inne i stan å vi gick till Sergel å köpte biljetterna till filmen. Det blev High School Musical 3, eftersom filmen inte började förrens 12:40 så tog en promenad inne i stan. Köpte lite dricka å godis, trots att det var tidigt på dan;) Sen så drog vi oss in till biografen vid halv å kan säga att det va en stor salong me lite folk. När vi kom så var det bara en kille där å vi satte oss på andra platser än de vi skulle ha. Men dessa va mycke bättre. Jag säger bara om ni går på sergel å ska va i salong 3 välj rad 6. Bästa platserna. Det e för det första som en stång framför(den skymmer inte) utan där lägger man upp fötterna. Sen så på armstöden fanns det en knapp å den gjorde ju så att stolen lutatde bakåt. Fett sköna platser alltså:D Tror det blev typ 7 stycken i den stora salongen. Rätt så nice. Kan säga att filmen va jätte braxD Å Zac Efron ska vi inte ens prata om..hihi.

När man kom hem va det bara å städa lite i köket som alltid uppskattas av föräldarna. Sen hann ja bara sitta en kort stund framför datan innan man skulle käka pga att man hade träning. Träning e nu ihop slagen helt me damlaget eftersom många har hoppat av. Det var en bra träning. Började me å gå en promenad å hade ett jätte interesant samtal me Carro O. Upptäckte då att hon faktiskt e jätte schyst. Blir gärna bättre kompis me henne. När vi sedan hallen va det bara å bygga sarg sen blev det några rurser innan en hård fys. Fyy fan. Sen körde vi mycke övningar me 2 mål. När vi körde stor plan på slutet fick man en axel hårt i ansiktet då man gick in i en närkamp. Hehe, sånt e livet. Så farligt va det inte.

Jaja å över till dagen. Jag har inga direkta planer, ska väl slappa sista dagen av ledighet, för imorrn börjar ju skolan igen i en nybyggnad inne vid odenplan. Ska göra sällis me becca eftersom ja inte varit där förut, hehe. Efter skolan ska vi köpa gymkort å gyma lite. Vi ska nu komma igång me det...

kram<3

Söndag kväll....

Japp, då sitter jag här. Har varit dålig å uppdatera de senaste dagarna. Kan berätta lite kortfattat om vad som hänt, så ska jag se till ås sköta mig i fortsättningen.

Var ju som sagt hos Alice från torsdag till fredag, sov över. Det var rätt så kul, dock va det lite tjafs mellan henne å hennes syster pga av systerns kompis. Men allt löste sig å vi hade riktigt kul. Å som vi hade gör så hyrde vi en film, denna gång blev det försoning. Riktigt bra, men den kunde varit bättre. Kan säga att den va rikigt hemsk.

Igår så åkte man upp till landet under dagen me familjen, pappa skulle hjälpa farmor å farfar(som nuförtiden tillbringar mycke tid där) att sätta upp nya element. Sj slappade jag mest, men sent på eftermiddagen så va det dax å övningsköra lite. Gick väl okej typ. Körde lite fram å tillbaka å gjorde vändningar. Ska väl snart köra på en annan växel än ettan..haha. Sen vi sex tiden åkte vi hem, men vi stannade först på kyrkogården, som ligger nära landstället. Där ligger gamla släktingar, vet inte rikigt vad alla e till mig. Men vi tände lycktor å dekorerade gravarna me granris(farmors begär). Kan säga att det va svinkallt å göra det. Det va typ 2 minus å så hade ja inte vinterjackan på mig utan min höst. Vilket va askallt. Hade dock stickade vantar å mössa vilket va skönt. Sen bar det iväg hem i mörkret. Å när vi typ va halvvägs hem så var det nåt konstigt på vägen el kanten av vägen. För pappa va tvunen å vika undan, detta höll på att göra så att vi krachade. Bilen sladdade å skakade som fan, fick typ en hjärtattack. Trodde för en sekund att vi skulle kracha..seriöst.

Jaja å så över till dagen. Sov väl bort större halvan av den, sen så chillade ja mest. Men vid fem drog det iväg till sköndal, brorsan hade match vid sex(samling fem). Så ja fick gå en promenad i kylan me föräldrarna å handla innan vi gick tillbaka till hallen. Orkar inte prata så mycke om matchen, rätt så tuff å brorsan gjorde andra målet:D Killarna vann me 5-2. Sen har det blivit chill framför tv:n ska snart fortsätta me det.

Imorrn å på tisdag e man ju ledig eftersom skolan flyttat in till odenplan, så imorrn ska ja in till stan å träffa Amanda. Vi ska bla gå på bio. Ska bli riktigt kul.

kram<3

RSS 2.0