Söndag..

Yes, vart bara ett kortare inlägg igår eftersom middagen blev klar. På kvällen sen så kollade jag först på film med päronen medan pojkvännen spelade lite COD black ops:p Därefter så poppades det popcorn, togs fram chips och cider, gårdagen vart den onyttiga dagen(ska försöka ha endast en sådan i veckan eller ingen alls).  Sen satte sig jag å älsklingen och kollde på megamind:) Å tur som man har så lyckades jag på nåt sätt bit i tungan och dessutom göra det riktigt hårt:O Och den smärtan var ingen rolig, det kom tårar direkt dock inte nåt som jag själv styrde. Dom bara kom helt plötligt:O Så man fick två fina blodiga märken på tungan och kunde knappt äta el dricka vidare..Men men..Idag i det ytterst små märken kvar, tur att tungan läker så snabb iaf;)

Idag så har vi åkt iväg till farsta c med min pappa för att shoppa, mamma och pappa hade ju lovat mig ett par nya innebandyskor..Så först så shoppade vi dom, jätte snygga puma:) Sen så gick vi dressman för att älsklingen skulle ha två nya skjortor. Han fick lite hjälp av personalen och köpte sen 2 snygga skjotor på 300 spänn;) Tillsist gick vi in till clas ohlson å handla lite saker bla randiga block. Vart även in en snabbis in i tele2 butiken för att kolla på mobilerna i verkligenheten. För det e nämligen så att min "la av" nu i veckan. Den började helt plötsligt slänga av och på sig hela tiden. Skärmen var bara svart:O typsikt liksom:/ mitt i allt så händer det..abonnemanget går ut i mars så..Men älsklingen va snäll och lånade ut sin fett gamla mobil till mig tills vidare. Hoppas nu få en ny mobil i 20-års present.

Men men..nu kom älsklingen in efter att ha tagit bort snön från carporten. Så ska umgås me honom..kanske en film..får se..vi har en hel del filmer å se så;)

kram<3

En underbar lördag:)

Kan säga att den här lördagen har nog varit den mest efterlängtade på länge..Då jag pluggat järnet i flera veckor och haft 2 omtentor nu iveckan.Varav den ena har jag fått reda på att ja klarat..Alltså matte C:) Hade omtenta i matte D igår, väntar spänt på svar..

Men nog om det, var verkligen så skönt att inte behöva tänka på plugg alls denna helg, utan bara kan chilla och vila ut. Var länge sen jag kunde göra det utan att få skuldkänslor att jag inte pluggade. Så idag sov jag och älsklingen verkligen ut, var riktigt skönt att kunna vakna av sig själv och inte utav något j-la alarm. Sen så har man chillat övriga dagen, kollat på film, fikat gott och gått en promenad..Å även smällt smällare:p

Men nu väntar en riktigt god middag med familjen:)

kram<3

Måste bara berätta en sak..

Men kort om dagen först, den började me att alarmet gick igång vid åtta. Då jag satte mig och försökte ringa till vårdcentralen men hade stora svårigheter me att komma fram. Har aldrig varit så här svårt som det var i morse att komma fram. Kom tillslut fram och fick då reda på tiden för mitt läkarbesök. Försökte sedan somna om, men det gick inte så bra. Lyckades aldrig pga huvudvärk och svidande ögon. Iaf vid halv elva hade jag tid på vårdcentralen, det va "bara" ett återbesök..har gått dit och utrett min medicinering för min astma och har iof det hållt på att testa lite, tex att vara utan en viss medicin. Men idag kom vi fram till att jag fortsätter ta de mediciner som jag redan tar, eftersom det får mig att må bra. Kan förklara läkarbesöken en annan gång. Väl hemma igen vart det lunch me hela famlijen och pojkvännen..efter det satt jag och skrev på uppsatsen(som jag hoppades skulle bli klar idag, men icke..Så får dra bort en till dag från omtenta pluggande).Gjorde det fram till middagen och min underbara pojkvän hjälpte mig när det behövdes. Så snäll:) Imorrn(senare idag) SKA den bli klar, har inte tid att skriva på den någon mer. Sen så var det första innebandyträningen för i år, gick väl helt okej..Känns dock som att ja e påväg att bli sjuk. Hoppas inte.

Men nu över till det som jag verkligen vill berätta. Väl hemma från träningen så satte jag mig vid datorn och lyckades utifrån några klasskompisars info få reda på att resultatet från fysiktentan äntligen kommit. Väntat som fan. Loggar in på min skolmail där ja fått fler mail än bara det me resultaten. Vågar knappt öppna mailet me resultaten, säger innan att det e ju försent att anmäla sig till omtentan så och att ja får säkert F sa jag precis när ja klickat på mailet. Och så fort de öppnas får ja en liten chock, är ju först på klasslistan så mitt betyg stod ju såklart först. Hade inte fått F utan C...fattar ni? C på en fysik B-tenta. Jag..C..på fysik B tenta..HELT OTROLIGT:D fick som ett glädjefnatt å sprang ut hoppandes till mina föräldrar och berättade den glada nyheten:) så himla skönt:) Nu hoppas jag bara att ja fått godkänt på sista lab-rapporten oxå, då e jag helt klar me fysiken:) stolt.

Det här behövde jag verkligen..det vart som ljus i allt mörker i pluggandet. Nu blir man lite peppad, så dax att sova och ta nya tag imorrn(el senare idag).

kram<3

Trött, seg och stressad:( på jullovet..jo tack jag vet..

Hej allihopa!

Nu e jag här igen, ska försöka blogga lite mer men det kmr bli svårt..då jag redan har det stressigt som det är. Kan förklara mer sen. Sen senast jag skrev så har det ju varit nyår och det firades såklart. För första gången så hade ja en pojkvän att fira den me, men den firades inte bara me honom. Utan me ett gäng polare hemma hos Filip, där man träffade folk man inte sett sen studenten. Först vart det god mat, sen spelade man lite roliga spel, drack och hade kul. Senare på kvällen kom några fler lagom till tolvslagt. Då det skålades och fick äntligen en nyårskyss av en kille, och den bästa då dessutom. Det avfyrades lite smällare till höger och vänster, inga rakter sköt vi iväg men dock gjorde ja alla andra det så. Efter allt det där gick man snöiga in, vissa körde dricklekar...älsklingen å ja va så trötta att vi drog hem runt 1-2. Väl hemma, så började ja må illa och få ont i huvet. Hade inte druckit så mkt, men dricker sällan nuförtiden och åt massa chips dessutom. Som jag inte heller äter så ofta..var så säker på att jag skulle spy. Men lyckades tillslut somna och sov bort halva nyårsdagen. Senare den dagen så drog vi och hälsade på älsklingens söta lillebror. Där stannade vi länge och kom inte hem förrän vid elva typ.

Det där va väl typ nyår och nyårsdagen i korthet..orkar inte berätta så ingående..

Nu tillbaka till stressen som ja pratade om i början..har en uppsats på 6 sidor som ska in nu i veckan. Men eftersom ja måste plugga inför 2 omtentor så måste ja bli klar me den imorrn. Blir kämpigt, kmr sitta från morron till kväll. Måste dessutom gå upp vid 8 för att ringa vårdcentralen eftersom ja inte minns vilken tid ja ska till läkaren, då de inte skickat nån kallelse. Övriga veckan så måste ja framförallt plugga inför 2 matematiktentor, försöka åka till skolan för att hämta rättade tentor..suck:/ och innan skolan börjar ordenktligt om 2 veckor så måste ja dessutom köpa randiga block, nya böcker, nytt accesskort osv. Hur ska ja hinna me allt, jag vet inte:(

Så andra halvan av mitt jullov består av stress...usch:( e så tacksam att min kära pappa och kille hjälper mig me uppsatsen.

Nej, nu ska ja nog kolla på film me älsklingen och sen blir det sängen.

Kram<3

RSS 2.0