:P

Ni får alla ursäkta mig att jag inte bloggat på evigheter. Det har hänt en hel del, för det första så funkar inte internet som det ska. Jag har det lite jobbigt på hemmaplan, vill inte säga vad det är. Det gör jag bara till mina närmaste polare. Sen så har jag varit på landet....kom hem i söndags.

Nu har jag snart svenska. Ska försöka blogga mer när jag kommer hem.

kram<3

Footloose

Förlåt att jag inte bloggat på flera dagar men det har varit lite jobbigt på hemmaplan. Hade tidigare i veckan tänkte berätta om förra helgen men nu skippar jag allt detta å berättar om gårdagskvällen.

För det var igår som jag å min kusse Nattis hade fått varsin biljett till Footloose som går på intiman. Vi fick biljetterna av mina föräldrar. Vid halv sju kom Nattis å hennes pappa som skulle skjusa in oss. Vi kom fram till teatern väldigt tidigt, men det var okej. Jag köpte mig ett program å lite godis. Sen så satte vi oss å snackade innan man ungefär en kvart innan start fick gå in i salongen. Vi satt på rad 4, det va en väldigt bra plats, Intiman e inte så stort så vi satt väldigt långt fram. Innan föreställningen började meddelade dem att 3 st i ensamblen var sjuka bl.a Anna Sahlin, det var ju lite tråkigt. Jag var mest orolig för att Peter Johansson el Måns Zelmerlöw skulle vara det å drog en lättnadens suck när ingen av deras namn rabblades upp. Sedan började föreställningen, den var skit bra. Peter Johansson han e verkligen den bästa, han e skit bra. Hans röst e gudomlig å han e snygg. Sen när Måns kom inkörandes med en motorcykel på scen så bankade Nattis mig i armen me sin armbåge. Han spelar ju tuffing i footloose en ovanlig roll att se honom i. Han hade svarta, små trassiga kläder me kedjor. Ena armen va helt taturerad å den andra hade bara ett hjärta vid axlen. Han var dessutom mörkmålad runt ögonen. Han var skit snygg..hehe. I pausen som typ var 20 min så satt vi å pratade om måns å peter, sen så frågade Nattis hur lång tid det hade gått, jag svarade 15 min..Hon ba va..jag trodde det typ hade gått en minut. Haha. Det värsta me när andra akten börjar e att man vet att den tyvärr snart e slut. Den fortsatte å musikalen var lika bra å rolig i första som andra akten. En musikal som gör en glad. När musikalen väl var slut så applåderade man å artisterna tackade. När dem väl efter flera vändor tackat å alla e ute som kommer måns i å ba.."Vill ni höra mer?" alla skrek jaa å applåderade inklusive jag. Så körde dem låtarna igen fast på orginal språket(engelska), körde me samma dansnummer.

Under extra nummret så drog jag fram kameran men körde tills en början utan blixt, eftersom man inte fick ta under inspelningen. När jag höll på å ta så var jag tvungen att lyfta upp lite för att få den mot scenen. Två gånger när jag skulle fota Peter så såg han mig å kollade in i kameran å en gång peckade han in. Gud, va jag va lycklig då..haha. Tyvärr så blev ju dem inte så bra eftersom det ej va blixt, men man ser ändå att han kollar in i kameran. Men ändå, sen så satte jag på blixten å bilderna blev bättre. När väl extra nummret var slut å redång gick ned för sista gången. Då va vi skit glada efteråt å ville båda se den igen.

När vi sedan stod utanför å jag slog på mobilen så sa Natts att hon var kär i två stycken i musikalen å det va Måns å Peter. Sen frågade hon mig om det var något jag gillade, det känns konstigt. Man kan väl inte bli kär i en artist, men jag e nog lite förälskad i Peter Johansson. Det låter säkert hur knäppt som helst men va fan:D

 Hela ensambeln.     Anna & Måns(hot)

Massa bilder bara me Peter Johansson<3 från musikalen:
       

Jag kommer ikväll att ladda upp alla bilder från min kamera så då kanske jag laddar upp några egna bilder från musikalen. Nu ska jag plugga ToF, projektet jag fick tydligen ta det stora ansvaret.

puss<3

Tuffa tider(för en drömmare)

Jag sitter nu å tittar på Gyllene Tiders dvd med konserterna från 2004. Man blir så hilma glad av dem å deras låtar hehe. Igår så var jag i skolan på första lektionen, fick kämpa me den j-la huvudvärken som man lider me under nätterna så man inte kan sova ordenkligt. Iallafall efter den lektionen så gick jag hem pallade inte vara kvar på spanskan. Hemma fanns mamma som e sjukskriven så man fick sällskap till lunch. Eftersom min pappa fyller år idag å e iväg på fotbollsläger på åland me brorsan å hans lag, så firade vi honom igår. Vi åt värsta goda maten, stekt fläskkotellt me klyft potatis å creme fraiche me franska örter. Mums. Sen var det en liten tårtbit av prinsesstårta å han fick några paket.

Idag så va jag hemma från skolan, hade sovit dåligt pga huvudvärk å hade fortfarande ont när jag var uppe. Vid halv tio mötte jag mamma vid konsum å vi handlade det sista inför imorron dagen, då jag ska firas av några polare. Hoppas då på att jag mår bättre, annars får jag väl knarka alvedon..hehe. Jag har varit duktig å pluggat matte idag, fast jag har inte börjat läsa i engelska boken, inte lika smart.
 
Pappa å brorsan e som sagt påväg till kappellskär där båten går till Åland. Det e brorsans "nya" fotbollslag som ska på träningsläger mellan 7-9 mars. Så denna helg blir en tjej helg hemma hehe. Massa firade av mig iallafall.

Nu ska jag sluta. Jag å mamma ska ha en riktigt myskväll. Kan bara säga att jag längtar tills imorrn.

Vill avsluta me att säga: Gratts på 43-årsdagen pappa! Du e bäst! Jag älskar dig!

Under mitt tunna skinn....

Jaha då var man 17 år och en dag. Trevligt. Nja inte direkt. Är fortfarande sjuk, e frussen å har jätte ont i huvet. Så därför var jag hemma från plugget idag å skippade även kvällens träning. Tänkte försöka bli frisk till helgen då man ska firas av släkt och vänner. Jo, gårdagen var kanske inte den bästa, även om det var min födelsedag. Men iallafall maten var jätte god likaså efterrätten. När vi käkade efterrätten så kollade vi på den enda film vi har hemma på mig när jag var liten. Jag var typ 6 månader på filmen, i filmen var jag bla på babysim. Så söt jag var.

Över till presenterna, jag fick massa fina kläder, ett minneskort till mobilen å det bästa en digitalkamera me allt tillbehör. Tack så j-la mycke familjen asså!! Jag fick ju dessutom en biljett till Footloose i söndags. Det enda som kunde gjort allt bra var om jag hade varit frisk. Hoppas på bättre tur nästa år då man blir myndig.

Idag har jag mest vilat å glott på tv. Försökte plugga lite matte så jag inte ligger efter så himla mycke men det gick sådär. Nää nu ska jag laga middag till mig sj, det blir nog oxpytt me rödbetor. E väldigt hungrig....

Jag tror att jag ska försöka släpa mig till pluget imorgon. Måste ju förklara för min j-la grupp..hehe..om det jag kom på förra veckan. När ingen av dem var där. Måste dessutom jobba me Amanda på vårat grupparbete i spanska.

kram<3

Celebration

Japp, då e man 17 år. Man förväntas vara gla´ på sin födelsedag men inte jag. Det började igår i början av träningen, jag märkte att jag inte kände mig  bra. Jag kallsvettades, hade världens huvudvärk å var frussen. Klev jag gick av träningen, tog en varmduch sen när jag kom hem. Sedan var det bara att pälsa på sig för att inte frysa. Hoppades på att jag skulle bli bättre under natten men icke. Vaknade med världens huvudvärk, så mamma tyckte jag skulle va hemma. Jag var dessutom lika frussen, har typ lite feber.

Jag vakande först av att mobilen lät, sen så hann jag inte gå ur sängen förrens mamma kom insjungandes me några paket. Notera att klockan var 6:15, så pappa var påväg till jobbet å brorsan sov. Jag fick lite kläder av mamma, tack så mycke. Det gjorde mig lite glad även fast jag mådde piss. Under dagen har jag mest vilat, har fått några mess från släkt å vänner. Vill bara säga att allas hälsningar glädjer mig, tack. Bör inte sitta upp så länge till, får sån kraftig huvudvärk. Typiskt att man ska bli sjuk när man fyller år, tur att jag inte fyller 18 idag.

Ikväll så kommer jag att få fler paket av familjen, e nyfiken på vad jag får. Jag skriver å berättar om det i morron. Eftersom jag fyller år så bestämmer jag middagen plus efterrätten.
Kvällens meny:

Huvudrätt:
Tacos

Efterrätt: Glassbomber

Gott värre. Så nu längtar jag tills det blir kväll å att jag blir bättre. Ikväll e det jag som måste svara i telefonen dessutom så måste jag ringa å gratta kussen Nattis som fyller 15 idag.

Nu e det bara 365 dagar tills jag blir myndig. Längtar redan:D
kram<3

Human

Ja, jag har varit skit dålig på att blogga den senaste tiden. Har varken haft ork, lust eller tid. Jag skulle ha sett Djurgården en gång till samma vecka. Men det sket sig, matchen i lördags blev inställd pga att vaktmästaren i globen hade borrat i ett av kylrören i isen så att massa gulvätska rann ut på isen. Matchen flyttades tills igår kl.20:00 lite sent på en söndags kväll. Vi bytte in biljetterna å fick pengarna tillbaka. Ja, annars va väl förra veckan helt okej, förutom att den där parfymen som Andres sprayade på mig satt kvar i håret i typ fast jag dushade det 5 ggr. Sen så idag så sprayade han sin j-la skospary i mitt skåp, den e inte så j-la hälsosam dirket. Ska faan spöa honom.

Jo, jag fick tillbaka mitt kemiprov om syror & baser i fredags fick G, fick dessutom tillbaka en labrapport där fick jag VG e fett stolt.

I helgen hände inte så mycke, skulle gått på hockey som sagt. Jag i ösregn å världens blåst fram å tillbaka till globen. Igår så var jag å familjen hos min faster å mina kusiner. Min kusin Nattis å jag fyller år på samma dag, så vi firades i förskott. Vi åt jätte god lunch som min faster lagade, sen va det tårta å andra godsaker. Av dem(faster å co.) fick jag ett jätte fint halsband och lite pengar. Sen så fick jag å Nattis öppna våra paket samtidigt från min familj. Vi fick varsin biljett till musikalen Footloose på intiman den 12 mars. Vi blev båda väldigt glada. Sen så gick vi "barn" upp till nattis rum. Jag å hon körde singstar, det va fett kul Synd bara att vi var tvungna att åka. Vi får ha en singstar kväll snart.

Idag var det en ganska seg skoldag, det roliga va att Becca äntligen e tillbaka efter en veckas ledighet.  Dagen var som sagt väldigt seg, med jobbiga lektioner å håltimme.

Vill bara avsluta med att jag längtar tills imorron. För då fyller lilla jag 17 år!! Å så lilla Nattis blir 15..hehe:D
Jag e lite orolig för va becca kommer göra, hon kommer antagligen skvallra till läraren så att hela klassen sjunger för mig. Sånt hatar jag, vem gör inte det. Det e ju fett pinsamt...

Nää, nu ska jag sluta. Längtar som sagt tills imorrn får se vad jag får. Innan dess så har jag träning ikväll vid halv sju.

kram<3

RSS 2.0