Full fart mot helgen!!

Hej igen!!
Då var det alltså fredag igen..lika efterlängtad som alltid.  För fredag betyder ju full fart mot helgen som Gert Fylking brukar säga. Helgen betyder härlig ledighet med massor av kul.  Men men först så var det ju en skoldag kvar...som faktikskt inte var så himla hemsk. Det lustiga med fredagar är det känns som att det e mindre elever på skolan ,om det stämmer vet jag inte men det är aldrig så lugnt å tyst som på fredagar. Till och med i klassen var det väldigt lite folk...Första lektionen så var det matte då var vi bara 10 st av typ 23 sen var det idrott å då kom 2 till. Så vi var bara 12 i klassen som var där. Konstigt. Jaja.

Denna helgen blir nog väldigt rolig. Imorrnbitti så ska jag å pappa gå å klippa oss. Äntligen. Har velat göra det länge...har tröttnat på denna frisyr. Har dessutom hittade en bild på en snygg frissa på nätet som jag ska ta med å visa. Lite annurlunda än det jag redan har men men.

Sen på eftermiddagen så ska jag å familjen hälsa på gamla polare, min barndoms polare Magnus. Våra föräldrar träffades på nån kurs innan man föder så vi har typ känt varandra hela livet: Det ska bli väldigt kul att träffa dem igen...har längtat sen mamma sa det. Tajmat så ska jag klippa mig samma dag å kommer med en ny snygg frissa.

Nej, nu e det nog bäst att avsluta skrivande. Ska laga middag till familjen i kväll...ingen svår maträtt. Tacos..det e gottt å lätt. Det var ett tag sen jag åt det, Jag berättar imorrn hur det gick me klippningen å träffande av gamla polare...hehe.

Ha en trevlig helg alla!

Kram


Veckorna rusar fram i snabbfart..

Hej igen!!
Sitter här framför datorn å har alla läxor klara(gjorde dem igår) så när jag ändå har tid så skriver jag ett nytt inlägg.
Nu har jag snart gått 3 veckor i gymnasiet, helt otroligt som dessa veckor flugit fram. I måndags så snackade jag å några polare om att veckan skulle gå skit fort precis som förra. Och mycket riktigt veckan har verkligen rusat fram i snabbaste hastigheten. Men det bästa är ju att det e fredag i morrn å sedan helg..efterlängtad som vanligt. Men tyvärr e det så att helgerna tyvärr går lika fort dem.

I skolan var det väl som vanilgt, hade läxförhör i spanska..det gick väl bra. Det lustiga med min spanska steg 3 grupp är att det e mindre å mindre folk där för varje lektion...konstigt. Började 8:00 å slutade 12:40..20 min tidigare.

Så imorrn e det fredag å det brukar vara en helt okej dag. Jag börjar 8:30, en halvtimmes sovmorrn(yes)...med en timme matte a kanske inte det bästa direkt. Sedan så har jag idrott ingen kul ska ut i springa i det konstig området me massa bilvägar. Men dagen slutar med digitalbild som e helt okej och ska sluta 13:00 men om man e snabb så kan man sluta något tidigare.

Nej...nu ska jag nog sluta innan jag tröttar ut någon.

Kommer imorrn att berätta vad som händer i helgen.

kram


Länge sen..

Hej alla!!
Ojj då..nu var det verkligen ett tag jag skrev här. Men det har ju hänt en del...har ju börjat gymnasiet och just nu är skolaarbetet i full gång. Klassen är helt okej....som jag sagt tidigare så är det ca 24 elever i klassen varav 4 är tjejer så gissa då hur många killar det är?!? Har fått många tjej kompisar...kanske snart några killkompisar man vet aldrig. Snackade med en kille i dag han var rätt  skjyst(el hur det nu stavas)...han sa bla att han hade landsställe i Thailand. Fett lyxigt! Avis;P

Vet inte vad jag mer ska skriva..jo träningarna i innebandy har startat igen..kul. Men det har typ kommit fett några på de 2 första träningarna. Får väl se hur det ter sig.

Ja, ja nu är allt igång igen på allvar. Så det e bara att leva med det någorlunda nya livet...haha.

Ska nog försöka börja på min spanska läxa som jag fick idag tills på torsdag..."tack så mycke läraren".

Ha det bra alla glada å sura.

Kram

Idag började allt....

Ja..som vanligt så har jag glömt att skriva på flera dagar. I helgen var jag ensam hemma övriga familjen åkte till landet. På lördag kväll var jag med mina bästa polare Manda å Mathilda å käkade på Mcdonalds. Sedan så såg vi Harry Potter 5...den var väldigt bra. Sedan hängde dem me hem å vi glodde på en till film hemma sedan sov dem över. Dan efter shoppade vi i globen...

Men men över till det mer spännade...för idag började jag 1:a ring i Cybergymnasiet Kvarnholmen. Så jag  var lite små nervös igår kväll å på morronen men när man väl kom dit var det inte så farligt. Man samlades i respektives klassrum det var väldigt skönt istället för i en aula. Det var en helt okej klass med typ 20 elever. Majoriteten killar (inriktning teknik)..det var nämnligen 17 killar å 3 tjejer. Hehe. Vi gjorde inte så mycke idag fick en del information å gjorde lite andra saker. Slutade vid 12:10 sen var det en ganska lång väntan på bussen. Men det värsta som hände var att vi hade värsta jobbiga namn leken i klassrummet. HATAR den namn leken...

Lär nog aldrig få göra den igen..skönt.

Imorgon så börjar jag 9 men sen när det e vanligt schema så kommer jag att gå 8:00-12:00.

Jag berättar mer imorrn om min andra dag på gymnasiet.

Kram

Tillökning i släkten.....

Hej!!
Det var ett par dagarna sen jag skrev men det har inte hänt så mycke. Förutom i onsdags den 8/8 för då föddes min kusin. Det var min farbror Michael å hans fru som fick barn...hon e jätte söt. De skickade ett mms med en bild på henne..hon e urgulligt...med söta runda kinder. Längtar tills jag får träffa henne. Jag vet inte vad hon ska heta...jag lovar att berätta så fort jag vet. Hon e det senaste tillskottet i släkten på pappas sida...den senaste kom för nästan 13 år sedan å det var mi n bror så det var på tiden..hehe.

Annars har jag inte gjort så mycke. Fram tills igår, då var jag å brorsan på medis å såg Pirates 3...den var bra. Det var inte så många som såg den. De flesta har väl redan sett den kan jag tänka mig. Efter filmen var det bara hem å käka. Sen skulle hela familjen ned till frysan å se em-kval i basket...Sverige-Estland. Bara så ni vet så bor jag typ ovanför..upp för backen mitt över. Så det tar typ mindre än 5 min att gå..det e väldigt skönt. Matchen var jätte bra å stämmingen var på topp. Det var första gången jag så landslaget. Annars har jag sett en del 08 matcher där nere..
och det brukar vara nästan lika bra stämming då. (ni fattar att ja hejar på 08..va!?!). Matchen i sig var väldigt jämn...våda lagen var väldigt defensiva så det blev inte så många poäng. Men på slutet blev det mycke slarv av sverige som gjorde att Sverige losade. Tyvärr. Men hade Estland gjort det hade det blivit omvänt så jämnt var det.

Idag e det inte så bra väder. Jag väntar på en leverans från cdon me filmer men två av de kommer senare typiskt.  De skulle troligen komma idag hoppas det för idag är det typiskt sitta hemma å kolla på film väder. Dessutom så köpte jag det mesta för ett bra pris. Så ett tips kolla in på cdon mycke rea å just nu även fri leveras!

Har inte så mycke mer att säga.

Jo...på måndag börjar jag 1:a ring..nervös. Faan vad snabbt allting gått.

Ha en trevlig helg.

Kram

Härligt sorligt väder!! Men om en vecka börjar allt:S

Hej alla glada!!
Härligt idag vaknar man å tittar ut genom fönstret å solen skiner å det e varmt. Så jag å brorsan tog en cykeltur ned till eriksdals...tog kanske 6 min. Var härligt att sola. men jag tyckte det va kallt e poolen...jag har väl vant mig vid pooltemperaturen i Cypern å den e ju högre. Vi var i allafall duktiga å simmade fyra vändor i den största poolen(vet ej hur lång den är..nån som vet!?!). Och så solade jag såklart..vill ju behålla denna fina bränna som jag tjatar om..hehe. Sen cyklade vi hem å käkade lunch å spelade kort.

Ska nog snart gå ut å sola lite mer på balkongen.

Vill bara säga en sak att om exakt en vecka så börjar jag i första ring på Cybergymnasiet kvarnholm. Pirrigt å spännade...E inte nervös än men kommer bli. Det e nu man fattar hur snabbt sommarn gick..helt sjuk:S

Ha det så bra alla.
Ska ut å sola mig.

Kram

Inte mycke..att säga.

Hej alla glada!

Skev inget inlägg igår, hade inte så mycket att berätta. Det har jag inte idag heller. Igår kväll såg jag en svensk skräckfilm..som heter Strandvaskaren. Den gick på tv4+...det var lite små jobbigt me reklampauserna men det var okej ändå. Jag hade inga förväntningar på filmen...men den var faktiskt riktigt bra. Spännade å läskigt.


Vet inte riktigt vad jag ska göra idag troligen inge speciellt. Hoppas på sol då kan jag sola på balkongen å behålla min fin bränna från Cypern. Annars bara slappa, övriga familjen är i Sickla å shoppar får se om de har några idéer.


Vet inte vad jag ska skriva mer.

Ha det bra alla.


Kram


Tråkigt väder.

Jaha...vad ska man säga.
Vädret ute är skit...tråkigt. Det skulle vara bra me sol så jag kan behålla min fina solbränna från Cypern.
Men vädrets makter vill att hela Stockolm el snarare Svergie ska vara blekfisar:(

Har precis glot på en film på tv1000 Nordic..en väldigt speciell film av Kay Pollack. Jag tror den hette Älska mig å den var 2 h lång å väldigt annulunda. Jobbig att se. Men ganska bra.

Har inte så mycke mer att säga, jag ska väl änga resten av dan framför datan å teven...å vräka i mig snacks el nåt!!

Ha det bra i detta skit väder.

Regninga hälsningar!

Cypern 07

Japp, då e det dags att berätta lite om resan....
Efter ett par veckors väntan så var det entligen över..den 23/7 kl.18:00 avgick planet mot Larnaca från Arlanda.
Det som låg framför var nu 4 timmar flyg å sedan en  oändlig väntan på väskorna i Larnaca..efter 1 timme kom väskorna på bandet..segt som faan. Sen va det buss i drygt 1 timme till....så när man kom fram va man skit trött å klockan va typ 5-6...så det va bara upp till lägenheten så sova.
Jaja...alla vet väl hur det e;)
Så på dagarna var det typ 35 grader  varje dag...tur att man bara hade drygt 300 meter till havet...
Men det e inte så intressant...men det kommer...på hotellet bodde ett kille gäng typ 18,19 år el nåt. Så en av de första dagarna så såg ja dem å en av dem kollade in mig...(jag kolla ju in han me såklart). Jag fick reda på hans namn utan att ens säga ett ord till honom. Jo det va så att nästan alla i gänget hade sina namn in tatuerade på sin arm. Han heter Pontus, hyfsat vältränd, snaggad, e både snygg å söt.
Så varje dag under resan så gav vi blickar till varandra..men inget mer. Vi va nog båda intresserade av den ena men ingen av oss tog det sista steget att vinka, flörta el va fan som helst.
Men det va 2 andra som flörtade me mig(ovanligt). Vi gick på en brittisk pub i närheten...en kväll var det en Robbie Williams look-a-like som uppträdde(engelsman). Han tog min hand å sjöng till mig osv, fast han såg jag bara den kvällen. Alla de andra kvällarna så var det bartendern som flörtade väldigt mycke..han va väl ganska söt..
Men dem va jag ju inte riktigt interesserade av..utan Pontus.

Dagarna gick å varje dag jag såg honom så värmde det i kroppen..jag var väl lite som förälskade får ja väl erkänna.
Men ju närmare hemresan man kom ju jobbigare blev det. Jag e ju självklart feg som en kyckling å vågade inte....jag vet inte hur han va men han vågade inte heller. Nu ett par dar senare ångrar ja att ja inte tog kontakt me honom. Det har liksom blivit som ett tomrum...även om det bara var ett par blickar så betydde dem massor.

Man kan sammanfatta den veckan som underbar..en a de bästa i mitt liv tror jag. Förutom härligt varmt, sol å bad så var det ju killarna. De som flörtade å den som var blyg. Det var för första gången som jag kände mig uppskattad av killar. Hoppas det fortsätter här hemma i Sverige oxå...

Jo förresten det fanns en till en snorkling instruktör som hette Max..han va svensk. Han va jätte trevlig, rolig å söt. Han såg så mogen ut att man trodde han va runt 22 men han var "bara" 19 år fick jag höra.

Men, men mycket snack om killar typsikt för en tjej va?!?
Jag kanske inte berättat om övriga resan men det kanske jag berättar senare på nåt sätt;)

Nää...nu har jag skrivkramp typ.

Ha en trevlig kväll alla glada!!

Puss å Kram


Välkommen till min nya blogg!

Tänkte prova att blogga lite...nuförtiden så e det ju en trend!
Så varför inte ge det ett försök..hehe!!

Jag har ju  massor att berätta bla om min abolut första utlands resan till Cypern, som va hur bra som helst.....
Men det lär ta lite tid att skriva för det va ju en massa som hände där nere..

Kan inte skriva det nu mina morföräldrar kommer närsom helst hit..men så fort de dragit så tar jag min tid å berättar det mesta som hände;)

Kram Carro

RSS 2.0