Tröööött...

Ja, trött, träningvärk å handen som sticker(sover). Tydligen så känns träningsvärken mer 2 dar efter, än dagen efter. Sen så e det där me handen. Om det var någon som inte förstod så e det som en "knut" i mucskeln, som gör att blodflödet till handen minskar. Typ. Detta gör ju som sagt att det känns som att handen sover hela tiden, (det sticker konstant). Detta har pågått i typ 2,5 dygn snart. Fett jobbigt. Å så har man träning idag, om det gör saken bättre vet jag inte.

Hur har dagen varit annars då, förutom allt det andra. Som sagt trött men annars okej. Det kunde varit värre. Började me 2 h matte på morronen. Vilket gick bra, men vi(jag, beccca å elin) blev lite för flamsiga å högljudda så Anders blev fett arg, hehe. Men kul hade vi iaf. Sen var det seg svenska, som vi blev lite sena till. Sen var det ju trafik, som va rätt okej. Vi fick se en fett seg film om hur man kör i en rondell, segare än segast. Men vi fick typ sluta 50 min tidigare vilket va fett nice. Väl hemma, har ja käkat å sen så fixade jag till lab. rapporten i fysik. Om det blev rätt vette fan, hoppas det. Det verkar som att typ alla hoppar av fysiken å läser den i trean istället, får se hur ja gör. Kommer nog iaf att sumpa provet på fredag.

Igår kväll så röjde ja i mitt rum i ett par timmar, fy fan. Slutade väl inte förens 21:00-21:30, usch. Men nu e det ingenting på golvet, pappa ska lägga nytt golv här inne. Visserligen ser skrivbordet ut som "hej-kom-å-hjälp-mig", men det viktigaste var att golvet skulle vara tomt.......

Nu ska jag nog läsa det sista ur engelska boken, skulle egentligen börjat å läsa en annan bok, men den kommer om några dar. Såå...Sen så ikväll har man ju träning mellan 20:30-22:30. Härligt va. Kommer fan å somna innan dess. Fy fan. Jaja....

kram<3

Då man gör allt för å slippa göra det man ska....

Japp, då gör man ett sånt här tråkigt test.

Kärleken;
Har du hittat den rätta killen? - Det vet ja inte riktigt;)
Har du en kille just nu? - Nepp.
Om du har/hade, skulle du tillåta honom ta på dig? - Det vet man aldrig...
Kyssa dig på halsen? - Kanske det;P
Kyssa dig på munnen? - KlartxD
Kyssa dig på kinden? - .Ja, varför inte.
Gillar du någon? - U never know...
Har du vart ihop med någon för inte så längesedan? - Det va ett tag sen..
Vad heter personen du gillar? -..........

Skolan;
Går du i skolan? - Ja,det gör ja.
Har du någon gång skolkat? - Nån gång kanske. Ytterst sällan.
Har du varit i skolan idag? - Aa...


Annat;
Hur mår du just nu? - Okej, lite träningsvärk, en "knut i muskeln" vilket gör att det sticker i handen konstant, lite små snuvig, trött å lite stressad .

Har du mer än 2 bh:ar? - Ja, det har jag.
Har du piercat dig? - Bara vanliga hål i öronen, har velat ha i naveln men ja tvekar..

I så fall, vart? - Örat som sagt, vet inte om man kan kalla det piercing.

Telefon/mobil;
Vem ringde du senast? - Mamma

Vem ringde dig senast? - Pappa typ.
Vem sms:a till dig senast? - Becca.
Vem sms:a du till senast? - Becca xD.

Övrigt;
Är du hungrig just nu? -Inte direkt.
Vad är klockan nu? - 15:43
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - Bdb å facebook ^^

Familj;
Hur länge sen var det du träffa din mamma? - 10 minuter sen el nåt.
Hur länge sen var det du träffa din pappa? - Igår kväll typ.


Övrigt;
Gillar du punk-stilen? - Nja, men skulle inte ha den sj.
Har du sminkat dig idag? - Japp, fick göra det snabbt som fan.
I så fall, vad för smink? - Herregud..ehh det vanliga.
Vad har du på dig för trosor just nu? - Rosa:P
Hur ser dem ut? - Rosa sa ja ju:P
Vad har du för bh/topp på dig just nu? - Typ rosa/lila el nåt. Svårt å bestämma färgen.
Hur ser den ut? - Alla vet väl hur en bh ser ut..el?
Lyssnar du på musik just nu? - Japp, radio.
I så fall, vilken låt för tillfället? - Reklam:(
Vad gillar du för musik? - Jag kan lyssna på det mesta...

Kläder;
Har du fler än 4 linnen? - Jo, har väldigt många.
Har du fler än 3 jeans? - Hmm...jo det har jag.
Har du fler än 5 tröjor? - Ja, klart ja har.
Har du någon märkes väska? - Hehe aa typ en..
Har du en vit bh/topp? - Ja, det har ja.
Har du en svart bh/topp? - Ja.
Har du märkes tröja? - Det har jag nog..
Var brukar du handla kläder? - Hm, flera ställen. Men mest Gina, H&M typ. Ibland även andra ställen.


Smink & Hår;
Använder du mascara? - Ja.
Andväder du Wax? - Nej, varför skulle ja göra det.
Använder du hårspray? - Nej, ytterst sällan.
Använder du volymspray? - Nej.
Anväder du mousse? - Nej.
Anväder du deodorant? - Ja.
Använder du parfym? - Ja, ibland.
Använder du skinspray? - Eh..nej.
Ögonfransböjare? - Nej.
Använder du täckstift? - Inte täckstift men nåt liknande.
Använder du läppglans/läppstift? - Använder läppglas ytterst sällan å aldrig läppstift.
Använder du brunkräm? - Hehe nej.
använder du rouge? - Ja.
Nopppar du ögonbrynen? - När det behövs.
Uppsatt hår eller hängande? - Beror på.
Plattar/lockar du håret? - Nej.
Duschar du varje dag? - Nästan.
Målar du naglarna efter varje gång du duschat? - Nej.
Smörjer du in hela kroppen varje dag? - Nej.


Mycket nu...

Och jag e smart å bara lata mig framför datorn istället för å göra det som behövs göras. Så när jag ändå sitter här passar jag på å skriva ett inlägg. Sedan e det bäst jag sätter igång me allt som behövs göras.

Jaja, i går kväll så hade man ju träning. Kan ju säga att laget e rätt så skadedrabbat å så ett par sjuklingar. Så vi var 2 målvakter å 4 hela utespelare å en små skadad som bara kunde vara me på vissa grejer. Som vanligt blev det joggning å fys ute i 40 min innan träningen. Sedan bygga sarg å så träna, det blev målvaktsträning. Martin målvakt från herrlaget kom å höll i större delar av träningen. Efter träningen å hela kvällen å natten å hela dagen idag så känns det som min hand har somnat. Ni vet när det sticker, så har jag hela tiden. Jag har troligen en "knut" i min biceps muskel, pappa sa att det typ hettte så. Han tröck där å fan va ont det gjorde. Men annars gör det inte ont förutom att det sticker i handen konstant vilket e irreterande. Sen så har ja lite träningsvärk...

Skoldagen var som sagt bara 50 min matte, då vi fick tillbaka provet. Kan säga att det gick väl helt okej, fick G(15 poäng). Sedan så var man inte så himla seriös övriga lektion, började lite smått på nästa kapitel.  Sedan var det bara att åka hem, skulle ju egentligen gått till sjukgymnasten. Men hon ringde i morse å sa att hon krossat knäskålen så det ställdes in. Sen så väl hemma har jag inte varit duktig. Fick precis skäll av mamma för jag inte gjort något. Det e nog bäst ja går å pluggar.

Tänkte bara säga att ja kommer å vara död på torsdag. Vår träning blev ihopslagen me damernas eftersom båda lagen har lite brist på folk just nu tror jag. Så då har man träning 20:30-22:30. Trevlig tid så där mitt i veckan. Jaja, man får gilla läget helt enkelt.

Nu måste ja plugga...juste skolfoto lappen kom för en stund sen. Mamma va snabb som en vässla å beställde direkt. Detta år kan man beställa klassfoto oxå vilket man inte kunde förra året.

kram<3

Tillbaka igen....

Japp, ja  tog en paus till men nu e jag tillbaka igen. Kan säga att det nog kommer vara lite så där framöver, pallar inte el har inte tid å skriva. Jag har väl egentligen inte så mycke å skriva. Kan skriva massa saker men tänker inte göra det. Vissa saker ska inte berättas här. Det kanske finns dom som vet vad jag menar, bra för er. Men ni andra får inget veta:P

Kan iaf kort berätta om de närmaste dagarna. Kan ju börja me å säga att Cyberdagen söög. Fan, det va ingen kul. Det man gjorde var typ å vänta. Tänker nog inte gå nästa år. Då kan ja alltid sjukanmäla mig el nåt eftersom man e 18 då. Jaja, i lördags gjorde jag i princip ingenting el jo messade en del. Hehe:-S Sen så va ja å tittade när brorsans lag(innebandy) spelade sin första match i div.3 borta mot högdalen. Det blev en rätt så säker seger me 7-1. Eftersom min pappa sköter lagets hemsida, fick ja i uppdrag å skriva ett match referat. Så om nån e intresserad å läsa lite mer om matchen. E det bara att gå in på denna sida:  http://www.sportnik.com/group/26579 (gå sen ner en bit å kolla under "senaste nytt").

Sen igår latade jag mig, fast jag borde gjort andra saker. Som å plugga el städa å rensa i rummet. Har massor på listan, men gjorde inte många knop igår. Städade å rensade lite på eftermiddagen/kvällen. Idag så va det en vanlig måndag, de enda sakerna man kan säga om dagen. E för det första att det va rätt så många borta idag,  sen så var Daniel så snäll å ritade på min arm. Annars var det väl inge speciellt.

Morgondagen e helt okej, har ju bara en lektion på 50 min. Men sen så ska ja till sjukgymnasten igen, åker dit direkt efter ja slutat. Har tid vid elva typ.

Nu ska jag nog städa lite el packa ner lite saker. Bör även plugga lite, måste t.ex. läsa ut den engelska boken å låna en annan å börja läsa. Allt detta innan torsdag. Önska mig lycka till. Sen så har man trafik läxa tills på onsdag. Fixa lab. rapporten till torsdag å fysikprov på fredag. Fy fan. Sen så e det ju fullt ös här hemma. Imorrn ska pappa lägga nytt golv i mitt rum så. Allt så står på golvet ska ut....Å vid 18:45-20:30 har man ju träning. Får se hur många som kommer.

Det e nog bäst jag börjar me nåt nu.

kram<3

Mumsigt värre!!

Så blire när nån fyller år. Som sagt blire hämtmat alltså Thai.

Mamma kom hem precis å hade köpt detta:


Mums:D                    

Vem kan klaga på detta!?! Men kan säga när jag fyller år vill ja dock ha en annan smak på glassen;)

kram<3

Grattis brorsan!!

Ja idag fyller min lilla brorsa år. Lilla och lilla, så himla liten e han inte. Han e väl ja mellan 175-180 el kanske längre ja vet inte längst i familjen. Han blir iallafall 14 år om det va nån som inte visste det. Eftersom han fyller år så bestämmer han va vi ska käka, så det blir det Thai. Mumisgt värre. Sen ville han ha en tårta oxå, men det finns en hake. Både han å jag ska träna idag, hans börjar 20:00 å min en kvart senare. Så får se om det blir nån tårta, beror på när vi käkar mat å så.

Jo, dagen har väl varit okej. Lite seg, har varit rätt så trött. Hade ju matteprov på morgonen, det gick bra. Det kändes så iaf hoppas resultaten visar det oxå. Efter provet blev det en extra lång rast el snarare en håltimme. Sedan va det svenska då vi bara typ diskuterade den där filmen vi sett. Sedan hade man trafik. Å man lyckas ju har "tur" å se samma film som jag såg på kursen i lördags som idag. Roligt värre, säger jag bara. Slutade som vanligt typ 10 min tidigare från trafiken, väldigt skönt eftersom jag var hungrig. Åkte hem å käkade gårdagens middag. Kan ju säga det att i morse när ja var påväg till t-banan så kom jag på att jag glömt nycklarna. Dock så visste jag att pappa skulle vara ledig idag så ja ringde å kollade så han var hemma när jag kom hem. Vilket han var, så ja slapp vända å hämta. Pappa var ledig idag eftersom han å mamma hade ett möte på banken, dem skulle betala handpenningen på huset idag, 290 000.

Just nu håller pappa på att lägga nytt golv i klädkammarnen. Han ska troligen lägga nytt golv i hallen, mitt rum å brorsans. Mäklaren var ju som sagt här igår, så när man kom hem igår var det fullt ös me städning å rensing. Varken jag el brorsan gick runt i lägenheten me mäklaren. Det gjorde mamma å pappa. Planen verkar vara så att om 2 veckor kommer det en fotograf å fotar i lägenheten. Sen så ska väl hon snart säga vilket utgångpriset på lägenheten borde vara. Så om ca 4-5 veckor tror jag kommer det vara visning. Det e verkligen allvar det här....

Ikväll blir det som sagt att fira brorsan lite me god mat å så. Tror dessutom att mormor & morfar kommer hit oxå. Sen vid 20:15-22:00 har jag träning i en liten hall, tyvärr. Mina tränare bytte tid, så vi har inte fredagstiderna längre. Kan ju säga att denna e mycket sämre. I vanliga fall börjar jag 8 på torsdagar så jag kommer å vara trött varje torsdag framöver. Men imorgon e det ju "cyberdagen", börjar inte förrens 11:00. Man blir nämnligen uppdelad i smågrupper, blandat me elever från åk 1-3 som går samma program. Sen så ska man gå runt på olika stationer, det e väl som nån tävling.

Kan säga att jag inte e så himla taggad. Man tyvärr så e det obligatoriskt. Kan säga att jag tror att en hel del kommer att skolka. Jaja....

kram<3

Vi ska flytta!!!!

Det e det jag utelämnade för förra inlägget. Vi tittade nämnligen på ett hus i måndags och vi bestämde oss på kvällen att vara med å buda. Så dagen efter började budgivingen å vi hade besämt oss för att bara gå up till 2,9 miljoner. Budgivningen fortsatte å på onsdagsmorgonen gav vi vårat sista bud vilket va 2,9. Sedan när man satt på trafiken så får man ett mess av pappa att vi vann. Vi vann budgivingen, huset ä vårt. Pappa å mamma skulle skriva kontraktet på kvällen.

Så nu i helgen så har man städat å rensat. Jag i mitt rum, för fan. Vilket e bra. Mycke skit har man samlat på sig under åren som nu slängs. Kan säga att jag e helt slut efter allt städande som inte kommer bli klart förrens på länge. I morgon klockan fem kommer mäklaren hit å tittar och så. Säger vad man bör ta bort innan visningen. Så efter storstädning blire ännu mer städing å packning. Pappa har lagt nytt golv i deras sovrum innan mäklaren kom. Sedan innan visning ska det bli nytt golv i hallen, mitt rum å brorsans. Sedan så behövs min vägg fixas lite oxå. Det finns en del å göra vilket kan skada skolarbetet. Har t.ex. inte pluggat något under helgen inför matteprovet på onsdag. Hoppas på å bli klar snabbt me mitt rum imorrn så ja iaf kan plugga lite. Får se. Vill verkligen lyckas bra på provet..

Jaja, men då vet ni iallafall varför jag har lite svårt å skriva. Kommer bara å skriva när jag får tid över.

kram<3

Sorry att jag inte bloggat på en vecka....

Ja, men nu skriver jag igen. Kan säga att  det har faktiskt hänt en hel del sen sist. Men jag tänkte bara skriva lite kortfattat om veckan som gått. Förra helgen asså inte den som var nyss utan den för en vecka sen. Då fick jag inte sova mycke, gick upp vid 7 både lördagen å söndagen. Satt aldrig i sek. på lördagen, missförstånd. Men senare den dagen va ja å pappa ju på öppet hus på Scania me min farbror å hans tjej. Väldigt intressant. Sedan så klippte jag mig på eftermiddagen å sedan kollade vi på brorsans sista match i gruppspelet. Dagen efter så var jag i princip i sköndalshallen hela dagen, från 8:15-15:25. Först satt mina föräldrar i sek. , sen spelade min brorsa(förlorade semin) å sen fick ja vänta en stund innan ja p Carro G skulle sitta i sek. Det gick bra. Jag skötte protokollet, hon skötte kontrollgrejen, vi slapp prata det gjorde mange. Brorsan lag vann bronsmatchen by the way. Var helt slut på kvällen sen.

Förra veckan var i princip vanlig. Tränade första gången på måndagen, det gick bra tills på slutet. Jag kämpade in i det sista vilket kanske inte var så smart. Fick ett astma anfall, väldigt jobbigt kan jag säga. Fick panik osv. Som tur var va pappa där å tittade å kunde hjälpa å stötta mig. Dagen efter så var ja rätt så hängig/sliten, sa inte så mycke. Annars hände väl inte nåt speciellt. El på onsdagen fick man se trafikprovet, det gick mycke bättre än ja trodde. Fick 32 poäng av 40, vilket var VG. Annars var väl veckan som vanligt el inte rikigt berättar det senare. Men på fredagen så gick jag på träningen, den sena mellan 20:15-22:30. Men när man kom dit så var vi bara 4 st, så träningen höll bara på till 21:40. Vi började me å gå en rask promenad i kylan. Sedan körde vi 2 mål på lite plan me små mål, det var vi 4 plus 2 av våra tränare. Det var rätt så kul ändå. Kan säga att jag somnade rätt så gott senare på kvällen.

På lördagen så åkte jag å pappa till skolan för å gå en handledarkurs i trafik. Den skulle vara mellan 10:30-14:30 men slutade lite tidigare. Det var väl okej, så nu har vi ett papper på att pappa får övningsköra me mig privat. Nu e det bara att skicka in körkortstillståndet. Senare den dagen så skulle brorsan innebandy lag spela en kval match till SM, ska försöka förklara läget. Alla grupper skulle det vara 4 lag i, men i 2 grupper blev det bara 3 lag. I en sådan grupp hamnde brorsans lag i å så veckan innan matcherna skulle spelas drar Tullinge sig ur. Så allt skulle avgöras på en match, vilket betydde att den som vann matchen gick vidare till nästa omgång. Sköndal skulle möta Täby. Förra gången då dem möttes i Tis-cupen vann täby efter straffar. Kan säga att denna match blev lika jämn, matchen slutade 4-4. Och då rådde det förvirring kan jag säga. Först skulle vinnaren lottas sedan ändrades det att man skulle avgöra i Sudden Death istället. Vissa av killarna hade då hunnit byta om, men fick byta tillbaka. Kan säga att förläningen var lika spännande som matchen. Kan tillägga å säga att sköndals enda målvakt slutat samma vecka, så Elliot som egentligen e utespelara men kan spela målvakt. Han stod i denna match å han stor spelade verkligen. Men gissa vad. Efter 4 min av förlängen gör Lucad mål me en snygg pass av Kevin. Så jävla skönt. Shit va vi applåderade. Jaja kvällen blev slapp. Å dagen efter fixade man å stod i fiket i sköndal mellan 8-10, stod me min mamma å kicki å hennes mamma. På eftermiddagen var det lagfoto å overallproving plus beställning. Vilket gick bra.

Sorry för det långa inlägget, men så blir det när man inte skrivit. Men jag har faktiskt utelämnat en viktig detalj, skriver det i nästa inlägg.

kram<3

Full fart hela helgen!

Japp, det kan man verkligen säga. Kan börja med att säga att min å brorsans klubb sköndal innebandy, har sin egna cuo hela helgen. Jag kommer inte å spela, vårt lag DJ19 e för "gamla" så vi kommer å få jobba istället. Men brorsans lag kommer såklart å spela. Det e det dem ska spela ikväll. Kan säga att dem vann denna cup förra året.

Schemat/Planerna för helgen:

Lördag:
8:15-9:00: Ska jag sitta i sekiteriatet i sköndalshallen, me några föräldrar till några i laget.
11:00-     : Ska jag å Pappa åka ut till min farbror David å sen ska vi åka till Scania. Där han jobbar,        
det  e nämnligen öppet hus, så han ska visa oss runt lite. Troligen följer hans tjej Maria me å hennes syster
12:45-    : Då börjar brorsans lag match, får se när jag å pappa kommer dit. Lite senare kanske.
15:30-    : Ska jag å pappa in till stan å klippa oss. Klipptiden börjar 15:30.
16:30-    : Har brorsan lag sin sista match i gruppspelet. Pappa och jag kommer nog dit direkt,
Sedan bär det nog hem, där det käkas middag å slappas framför tv:n.

Söndag: Om killarna lyckats bra så spelar dem slutspel idag, vilket gör att man kanske kollar på dem  på förmiddagen. Annars så blir nog första delen av dagen rätt så lugn, kanske plugga el nåt. Kanske gå på visiningö.

13:30-15:20: Sitta i sek. med Carro G (från laget). Kan säga att det kommer inte vara lätt....
Sen vet jag inte hur övriga eftermiddagen å kvällen blir, vi ska kanske träffa min kusin...el nåt.

Ingen som vill byta va?!?

kram<3

Slarvigt..

Ja, nu har det varit uppehåll här i bloggen. I onsdags så var jag tvungen att läsa 75 sidor i den engelska boken farenheit 451, fick byta. Så jag läste i princip halva eftermiddagen å hela kvällen. Lyckades ha läst det jag skulle dagen efter, alltså igår. Väldigt annurlunda bok, kan jag säga. Jaja, den e iaf bättre än den förra. Sen så orsaken att jag inte skrev igår e bara att jag inte hade lust. Kan ju säga att inget speciellt hände dessa dagar, vanlig skola å lite läxläsning när jag kom hem. Jo en sak "hände", jag å becca "hängde/hjälpte" jonis å nåra av hans polare igår:)

Å dagen då, den va inte så speciell egentligen. Började vid 10:45 inne på odenplan med Fysik. Hade sällskap me becca dit å sedan stötte vi på Jesper(den nya) på perrongen. Åkte me samma t-bana. På fysiken så hade vi våran första lab, pallar inte berätta om den. Men det gick väl okej å för ovanlighetensskull så gick tiden faktiskt fort. Jag labbade ihop me Lisa å AmandaxD Sen så slutade man vi 12:35 å jag åkte hem. Å hemma har jag vekligen inte gjort nåt speciellt, bara chillat. Iof så fixade jag lite i köket men annars inget speciellt. Tänkte först plugga, men det orkade jag inte. Sen så jag göra det en annan dag.

I kväll blir det nog innebandy. Brorsans lag ska spela första matchen i en cup, matchen börjar vid 21:00. Jag har ändå inget annat för mig.

Tänkte avsluta inlägget med att säga att jag tycker veckan gick skit fort. Det sa bara "swich" sen var det fredag å helg igen. Vilket klart e skönt. Men det e lite läskigt när det går så fort....

kram<3

Nu skriver jag igen...

Ja, jag har varken haft lusten el orken att blogga de senaste dagarna. Jag har dock varit på väg, alltså ja har loggat in men sedan loggat ut lika snabbt. Men nu så har jag verkligen tid och även ork. Idag e det ju min extremt korta dag, e ju i skolan 9:00-9:50 då jag har matte. Inte så mycke å säga om dagen, mer än att ja stötte på bella påväg till skolanxD Tänkte istället berätta om helgen å gårdagen, varning det finns en risk att inlägget blir rätt så långt, hehe.

Lör, 30/8: Då så var jag hemma medan brorsan spelade sina 2 första matcher i cupen ute i skogås, jag var då duktig å pluggade lite matte. Matcherna gick väl okej, i första matchen blev det 2-2. En förklaring kan ha varit att de bara hade en avbytare. I andra så låg dem först under me 3-1 men dem vände å vann tillslut me 8-4. Därefter var en långt mellan rum så familjen kom hem å vi käkade lunch. Sedan så åkte jag me till nästa match, sista i gruppspelet. Då liksom i andra matchen så hade de några fler avbytare. Det blev en riktigt tuff match mot ett mycke bättre lag, tror det blev 6-3. Det var en väldigt ful match, motståndarna hade ett mycket fult spel. När Robban i sköndal gjorde en grej som gjorde att han blev utvisad så slog moståndaden(den han hade tryckt till hårt) Robban på benen. Vilket fick Robban att se rött å han tog tag i killens nacke. Nära slagsmål. Eftersom båda gjorde nåt så blev det inte tillagt på utvisningen. Robban var utvisad 2+2 för hårt spel å obstruktion el nåt. Sedan när matchen var slut å motståndarna hade vunnit så slog en av dem Elliot i magen me sin klubb. Väldigt osportslig. Sköndal tog sig till semi i A-slutspelet. Kvällen blev rätt chill, käkade god mat å sedan såg vi på film.

Sön, 31/8: Så följde jag klart me å skulle se när killarna spelade semi, fick dock gå upp vid nio men va fan. Laget dem mötte var Offensiv Lidingö. Det gick rätt så bra i början men dem lyckades få några lätt mål. Efter första stod det 2-2. Men i andra så fick dem igång sitt spel å vann tillslut me 7-2(el 8-2, e inte säker). Fyra mål å typ en assist av dem "nya" spelaren som spelade i farsta förut. Dem va alltså i final där dem fick möta samma lag som i gruppspelet(dem som spelade ett fult spel). Den här matchen började sköndal mycke bättre än förra och var jämnsides med dem. Men i mitten av andra rasade allt å dem förlorade. Tyvärr, men det var helt klart så att dem var steget bättre än sköndal, sen så hade dem ett par stora(långa, ganska muskulösa) killar. Efter matchen var det prisutdelning, silver. Men för en del killar i laget så gills inte silver. Så t.ex. Robban tog av sig direkt efter att han hade fått den. Eftermiddagen blev sedan rätt så lugn, vi åkte hem. Jag satt lite framför datan å sen pluggade man lite matte å läste på trafiken.

Mån, 1/9: Gårdagen då, den var väl rätt okej. Började inte förrens 10:10 me 2 h svenska,  sedan hade man håltimme innan trafiken. Som var roligare än jag hade tänkt mig, hehe. Försökte plugga lite inför provet då oxå men det gick ju som det gick. Provet gick okej, dock tror jag att jag inte kommer att få tillräckligt me poäng för å få G. Men jag håller tummarna. På vägen hem det var då det typ roliga hände, så här var det: När vi hade åkt förbi henriksdal så var det broöppning, så det var bara för busschaffören å stänga av motorn. Så var det en rätt så lång väntan. Sedan så gick äntligen bron ner å bussen skulle starta igen. Men vi stod där, bussen var dessutom först i den filen. Bussen startade inge, hehe. Efter ett tag gcik chaffören ut å skulle kolla lite grejer. Då gick dörren igen och han kom inte in. Fan, va man garvade. Haha. Efter en stund gick en tjej fram å fick instuktioner på hur man skulle öppna. Hehe. Jaja, sedan var det bara å gå tillbaka till henriksdal å ta en annan buss. Kan säga att det var en av de lustigaste resorna hem från skolan. När jag kom hem så slappade jag framför datan å sen så pluggade jag matte. På kvällen så åkte jag å tittade när laget tränade, e ju inte tillräckligt frisk för å träna. Men nästa vecka då jävlar.

Nä, nu ska jag nog laga mig lite lunch. Börjar bli hungrig får se vad det, blir.

kram<3

RSS 2.0