Dans:P

Så var det äntligen fredag, fan va härligt asså. Dagen började med 50 min matte, jag pluggade typ knappt någonting. Väldigt smart eftersom vi har nationellt prov i matte på onsdag. Jag gjorde väl typ 2 uppgifter på ett gammalt prov. Sen var det idrott och på schemat stod det " Dans och rörelse till musik. Läraren hade satt upp typ speglar i salen..nice hehe. Vi dansade flera olika danser, kul men ibland blev det bara fel. När vi dansade pardans så fick två killar spela tjejer det blev Shane å Robin. Kommer inte riktigt ihåg vad dansen hette men den blev ganska svår. Grundstegen va lätta men sen när man skulle lägga till en lustig snurr så gick det åt helvete. När jag dansade me markus så vet jag inte riktigt va det blev för dans hehe. Det jobbigaste var när man skulle dansa en hel låt. Stefan bjöd upp mig sen så tyckte läraren att vi dansade för långt ifrån varandra vi ba okej. Sen så tröck han ihop oss närmare..jobbigt värre hehe. Men det varade inte så länge.

Det roligaste var nog när läraren sa vad man skulle säga efter dansen. Killarna skulle säga: "Tack för dansen, det var den bästa dans jag någonsin dansat". Tjejerna skulle svara: "Tack. Jag önskar att jag kunde säga detsamma". Roligt hehe.

Sen va det lunch å efter det digitalbild...det gick väl bra typ.

Nää måste sluta nu brorsan ska ha datan...Jag vet inte riktigt va jag ska göra i helgen. Får väl se.

Ha en trevlig helg alla!! Å becca ha en sån rolig kväll:D

kram

:D

Jaha nu e det torsdag å imorgon fredag härligt. Veckan har gått snabbt som vanligt. Asså imorse kl. 8 när vi hade sam..fy faan vad trött man va. Det va mörkt ute och så snackade läraren om politik..tråkigt.

Sen på engelskan så var man lite piggare efter att ha käkat lite..det va dessutom roligare. Vi fortsatte att skriva på den teater vi ska göra på engelskan. Vi kom en liten bit på vägen med en del skratt..haha. Den kommer nog att bli bra, knasig å rolig teater:D

Men därefter så hade jag spanka prov. Jag hade kanske inte hade plugga så värst mycke innan, bara igår. Men det var ändå lättare än jag hade tänkt mig å det gick väl ganska bra. Jag hoppas verkligen att jag får ett G och jag skulle bli skit glad om jag fick högre. Sista lektionen hade vi idrott å teori om ledare. Vi fick sitta i smågrupper å svara på frågor.

Nu kommer det lite roliga, när vi hade slutat å gick ur byggnaden så såg vi att bussen gick så hela klassen började springa åt andra hållet några hållplatser när i från. Alla typ kutade å regnet bara föll ned. Sen när vi nästan va nere för backen så såg vi att bussen redan va på väg därifrån. Då börjde typ alla gå men sen så kom nästa buss som går till Nacka Sjukhus. Då var det bara att springa igen. Alla i klassen hann med, den här bussen gick en helt annan väg. Jag fick fett ont i halsen av att springa men jag tror att det va värt det. På bussen va det typ klassen å en del pesionärer. Sen så gick alla av i Henriksdal å vi som skulle till slussen behövde inte vänta speciellt länge för bussen kom. Den bussen va typ ganska full så vi fick stå. Men men.

En kul sak som hände i slussen va att jag stötte på mathildisen. Hon satt på en bänk å båda såg lika chockade ut hehe. Kul att träffa nån så där oväntat även om det bara va nån minut.

Denna dag kan nog sammanfattas som knasig å kulXD

Imorgon så e det som sagt fredag skönt. Har en liten sovmorgon. På idrotten så ska vi dansa..hehe. Tänk på att vi e 3 tjejer å typ 14 killar. Det kommer att bli en rolig syn.

kram

Skolfotona:P

Så idag så gick man en kort dag började 8:00 och slutade vid 11:10 då va det bara att springa till bussen. Med högklackat tur att jag inte snubblade..hade varit pinsamt. Hann precis med bussen..jag måste varit blind på bussen för becca satt på bussen men jag såg henne inte. Inte heller när bussen kom till slussen..hehe.

På kemin idag fattade jag inte mycke som ganska ofta sker..hehe. Gjorde 2 grejer på en uppgift..bra där:P
Men i allafall under kemi så hörde jag va Dennis och Robin snackade om. De fattade inte heller och tyckte att kemi va så jävla onödigt för dem ska inte bli kemister. Sen att de ändå skulle glömma bort allt nästa år men ändrade till att dem redan glömt allt..haha. Jag har själv tänk exakt likadant fattar inte varför det behövs. :P

Eftersom jag slutade så tidigt så var jag hemma tidigt å då hade inte posten kommit hem. Så jag lagade mig lite lunch å käkade. Medan jag kollade på teve å surfade på datan så raslade det i hallen. Posten hade kommit så jag  gick ut å tittade. Äntligen! Där låg kuveret med skolfotona kul. Så jag öppande å kollade igenom flera gången i skolkatalogen. Vi fick inte foto på klassen utan bara i skolkatalogen. Porträttfotona blev jag faktiskt för ovanlighetens skull nöjd med. Kul.

Nu ska jag plugga vidare på min spanska har ju prov i morgon. Sen så har jag träning idag igen, börjar kl. 16:30 måste åka dit å hem själv gillar inte det.  Jag hatar att gå ute själv när det är mörkt det e ju läskigt, speciellt när man e tjej tyvärr. Dessutom så e jag mörkrädd..hehe. Men men...jag kan alltid slå nån me min klubba..hehe:P

kram

vill bara tillägga att jag å becca hade jävligt kul på matte. Inte för matten utan markus..haha. Becca skrattade så att hon började gråta heheXD

Becca 16...Kul el pinsamt!?!

Ja..idag så e det Beccas födelsedag. Säger grattis igen. Men hon kanske inte hade den roligaste födelsedagen i skolan direkt. Först så sjöng ja å andra polare för henne i cafeterian, hon skämdes typ som fan. Skulle varit samma för mig. Sen så sätter dennis å typ johan i F1 upp lappar på hela skolan om att hon fyller år. Asså det e fett taskigt. Dem satt en på fönstret vid dörren så att våran lärare kunde se å då bestämdes det att klassen skulle sjunga för henne vid lektionens slut. Å det blev så för läraren kom i håg det så alla i klassen ställde sig upp å sjöng... Asså när klassen sjöng så det lät typ som en manskör...fett roligt. Hade svårt att sjunga pga det plus att becca skämdes som fan. Det skulle jag också gjort fan hela dagen som hon. Jag tror nog fan att jag tar ledigt från skolan när jag fyller år i mars..hehe.

Annars var väl dagen okej..hade lab på morgonen..kul..hehe:S sen hade jag sv å matte. Under mattelektionen så blev man påmind att ena nationella provet i matte e nästa vecka. Shit. För klassen e det viktigare än någonsin.

Nää...nu måste jag verkligen skriva klart min lab.rapport väntar bara på pappa ska komma å se om han kan hjälpa mig. Sen så måste jag nog plugga inför spanska provet på torsdag å sen borde jag även städa våran hamster Findus bur hehe. Ser ut som att jag har hela kvällen fixad hehe.

Jag har inte fått mina skolfoton än blev lite irreterad när jag kom hem å dem inte va där. Hoppas verkligen på att dem kommer i morgon.

Kram

Hur kunde det ske?

Ja, så nu e det månda igen. Har haft typ fullt upp hela helgen men den kanske inte började så kul. Som alla säkert vet  så åkte "kapten" Daniel ut ur idol. Hur kunde det ske? Jag tycker att han sjöng mycke bättre än alla andra, verkar va en skön person å har ett härligt scenspråk. Han är en klass för sig. Jag höll ju på honom, nu så hoppas jag att Marie vinner.

Sen på lördagen så blev det inte en så lång sovmorgon men va ändå utvilad. Jag å mamsen drog till globen för att shoppa. Det blev en hel del påsar me saker men va fan. Hade ett presentkort på Lindex på 500 spänn som tog slut fick dessutom lägga till några kronor. Köpte vita stickade vantar, gullig mössa å en härlig halsduk dessutom ett snyggt rött linne. Köpte även ett par snygga svarta skor i mocka me en liten klack, köpte det på Euro skor. Köpte min även lite godis till kvällen. Käkade även lunch på ett café där.

Slutligen på söndagen så skulle jag träffa en av min bästa polare Alice. Vi har varit polare ända sedan hon föddes typ. Va hemma hos henne i sjöstaden. Vi gick å köpte godis å hyrde en film. Vi så filmen " She´s the man" en gullig och rolig tonårsfilm. Men va fan Alice var tokig i latte, de har en kaffemaskin hon drack mer än 5 stora koppar på korttid. Provade själv men tyckte att det inte var någon hit...kommer nog aldrig bli en kaffedrickare. Hehe.

Sen idag  på engelska lektionen så blev klassen indelad i 2 grupper å så skulle man göra ett rollspel. Men seriöst.  Det skulle handla om förbjuden kärlek. Man fick ett papper me bakgrund, sedan olika karaktärer. Jag ska spela sonen, becca ena systern, oskar b huvudkaraktären den andra systern, dennis:pojkvännen, robin som pappan å jesper som mamman. Undra hur det ska sluta. Ska spela upp nästa torsdag..hehe.

Nej nu måste jag skriva klart min lab. rapport som ska in imorrn. Ska dessutom träna ikväll å det va typ 3 veckor sen sist ja va på träningen.  

Föresten becca sa att hon hade fått sina skolfoton idag då kommer säkert mina imorgon, hoppas det iallafall.

Kram


Skola igen.

Idag så släpade jag till skolan..senast jag va där va ju i måndags. Kom ganska tidigt till skolan som jag alltid gör..efter en liten stund kom becca. Det va kul å träffa dig igen även om det inte va så länge..hehe. Under matten så kom den där trykande å konstanta huvudvärken. Jobbigt värre men kämpade mig igenom den å dagen. 

Efter det så var det idrott jag erkänner att jag var med men jag sprang inte så mycke för vi körde Dodgeboll. Vi e ju 3 tjejer i klassen, en var bortrest å becca skulle hem. Men men ingen fara tänkte jag. Men de andra laget gick i mellanåt ihop å alla kastade på mig. Det hände under flera matcher hehe. Läraren kom fram till mig å sa att dem kastade mycke på mig. Jag svarade "jo jag vet". Jag har för mig att han då sa "hoppas du inte utpeckad/Träffad el nåt sånt(kommer inte exakt ihåg). Men jag svarade att det inte var någon fara...el?!?
Jag tror att vårt lag förlorade nästan alla matcher...i mitt lag var: marcus, shane, david å joel...å motståndarna va alex, dennis, oskar, felix å stefan. På slutet så fuskades det en hel del mest av dem andra..hehe.

Jaja sen va det rast, skulle käkat men va inte hungrig. Stötte på Becca som inte hade åkt hem, även daniel, elin å jessika. De tittade i skolkatalogen som nu äntligen iallafall kommit till skolan. Fyy faan jag blev inge bra asså. Min lugg e på för ena ögat jag ser fett mobbad ut. Hoppas den enskilda bilden blev bättre. Sen va det digitalbild, becca pallade inte åkte hem..lämnade mig...Tur att vicky va där el!?!
Hatar digitalbild e ingen duktig, tur att man slipper det nästa termin.

Ska inte skriva så mycke mer, så att jag inte tröttar ut er. Ikväll ska ja nog bara glo på idol å svulla godis, chips å läsk...hehe.

Ha en trevlig kväll!!

kram 

På bättringsväg el?

Japp..idag var jag oxå hemma från plugget ingen kul. Becca sa att jag missade massa grejer i sam men så blir det när man e sjuk. Igår kväll så tittade jag på Em-kvalet Sverige-Lettland...jag trotsade min huvudvärk å såg hela matchen under plågor. Tur då att det blev glädjescener från Råsunda. Härligt! Bra Kimpan(Kim källström)...

Sen var det bara att gå å lägga sig efter lite fika å 2 alvedon. De senaste dagarna har jag "knarkat" alvedon som becca skulle sagt hehe. Idag så sov jag till halv nio vill inte sova för länge om jag skulle orka gå till plugget imorrn. Det skulle vara kul att gå..konstigt nog så saknar jag klassen;P Idag har jag faktiskt varit duktig. Jag har nämnligen pluggat matte det som jag tror att man skulle ha gjort innan imorgon. Ifall då jag skulle gå...så jag ligger inte efter skönt. Annars har jag bara vilat, käkat å "knarkat" alvedon".

Imorgon är det fredag..jävlar va veckan har gått fort. Får se hur det blir imorrn om jag går till plugget el inte får se. Jag får väl proppa i mig alvedon å sen dra får se hur allt ter sig.

Nää...måste ta min dos alvedon nu hehe. Å sen vila mig.

kram

Huvudet sprängs.

Idag är den andra dagen jag e hemma från plugget. För att vara mig nuförtiden så e jag sällan hemma om jag e lite små sjuk. Jag går till skolan å kämpar så att jag inte missar nåt. Men nu måste jag verkligen vila. Mina föräldrar tycker oxå att jag ska vara hemma å vila. I flera dagar nu så har jag haft en sådan hemsk tryckadne huvudvärk man tror att huvet ska sprängas el nåt. Inget fungerar. Man lägger sig ned men det blir inte bättre. Man tar 2 alvedon inte särskilt mycke bättre. Vad fan ska man göra?

Jag har inte en blekaste om vad det e frågan om. När jag har haft det i några dagar nu så börjar jag att grubbla. Tänk om jag har hjärnhinneinflamation el vad det nu heter. Det har jag nog inte men det börjar dyka upp såna tankar. Hoppas att dettta går över snarast annars måste jag väl uppsöka läkare el nåt.

Nää..nu ska jag ta 2 alvedon å lägga mig ner å vila. Måste egentligen plugga matte så att jag inte ligger efter får se om jag klarar av det. Saknar fan kompisarna å min sköna klass i plugget. Hoppas jag blir frisk så jag kan gå dit igen.

Förresten en sista sak. Våra jävla skolfoton kommer aldrig. Alla i skolan tog skolfoto under några dagar vecka 40 och det stod att dem typ skulle komma efter typ 14 dar tror ja att det var. Nu e det v.47...7 veckor det e ju fan för mycke. Ingen på skolan har fått..man börjar fan bli orolig om man kommer att få några överhuvudtaget. Förut så hoppades man på att skolfotona skulle ha kommit när man kom hem. Men nu har man slutat med det...den kanske kommer tajmat till jul el nåt. 

Alla elever på skolan borde fan mejlbomba förtaget!! 

kram


Sjuk o elände.

Jaja. Jag erkänner jag suger verkligen på att blogga. Nu var det över en månad sen sist får fan skärpa mig nu. ta dig i kragen Carro. Hehe. Jag har nu varit försyld i evigheter känns det som. Det började som en liten snuva som ja efter en vecka me skola trodde jag att jag va bättre. Så förr förra måndagen trodde jag att jag va frisk så jag tränade å det var ingen bra det blev bara värre. Sen förra veckan gick jag halvsjuk i skolan hela veckan, skippade träningarna å sa åt mig sj att ta det lugnt på idrotten i skolan. El hur? kan en sån som jag som har idrott som favorit ämne ta det lugnt. jag körde för fullt: Det gjorde inte saken bättre om man säger så. Efter denna helgen så bröt det ut. Jag är nu snuvig, hostig, ont i hals å huve och e frussen. Vet inte om jag har feber har inte kollat än.

Jaja. Idag i skolan så kämpade jag på. Ska nog vara hemma imorrn å vila..sorry Becca. Men idag så visade det sig att 2 killar(såklart) i klassen hade klippt sig. Den ena hade väl typ halvlångt han hade klippt sig ganska mycke kortare. Den andra han hade luva på sig hela dagen men becca sa att han hade sagt att han hade klippt sig. Sen när jag skulle hem så såg jag han hade väl typ ganska halvlångt hår å nu hade han snaggat sig typ..han har klippt sig ganska kort men har ändå ganska mycke kvar så förklarade becca det i allafall.

Nää..nu e det snart middag. Ska bara maila över en kemi upp. till läraren sen ska ja käka å sen ska ja nog gå å lägga mig.

Kram

RSS 2.0