Fredag igen...

Fan va veckorna bara rusar fram asså..helt sjukt..Men det e ju iofs bra att det gör det men samtidigt e det jobbigt..Eftersom man faktiskt har ett viktigt prov nästa vecka, som man verkligen behöver klara...usch..Men sen så e det inte så långt kvar till studenten, e dock lite avundsjuk på vissa som faktiskt slutar om en vecka^^

Jaja, anledningen att jag inte skrivit sen i onsdags natt e ju såklart för att jag inte haft tiden. Försöker plugga fysik varje dag efter skolan, men kan ju säga att det gått segare å segare för varje dag. Jag spyr snart på fysiken, kan inte fatta att jag ska läsa Fysik B frivilligt i höst..hehe. Kämpar verkligen me att orka plugga, för ja vet hur j-la viktigt det e..men gud va det inte finns nån energi till det..Igår blev det dock inte så mkt plugg utan hade en mysig eftermiddag å kväll me "Totti" å Isabella;) Sen idag så har man kämpat vidare me fysiken, det gick väldigt trögt på förmiddagen. Tog en paus å tränade i stället, sen blev det en rätt sen lunch..innan pluggandet fortsatte igen. Då gick det lite bättre, men det häll väl bara i 1,5 h el nåt och därefter försvann all energi å lust. Å vid kvart över sex så drog familjen hem till mormor & morfar där det va födelsedagsfirande för dom både me släkten på mammas sida då(min moster, sambo å deras gemensamma barn och även en annan kusin(min moster e mamman) å hans pappa). Det var en väldigt rolig kväll med god mat och efterrätt. Det var ju mormor som fyllde år idag(66 år) fast det skulle va mer firande åt morfar som faktiskt fyllde 70 år i början av maj. Vi kom väl hem runt halv elva kanske...

Imorron så drar övriga familjen till landet medan jag stannar kvar hemma. Under dagen så ska jag såklart(å tyvärr) plugga fysik..usch. Får nog plugga i perioder, annars går det åt helvete. Sen så runt fyra bär det iväg, ska nämligen vara barnvakt åt "Totti"s lilla dotter Isabella(10 mån) under kvällen. Ska bli jättekul, kommer ju dessutom att tjäna lite cash. Kan ju säga att det behövs i dessa tider då man inte har nåt jobb..

Får se om jag skriver nåt imorrn..Lovade ju att berätta om studentmiddagen, men orkar inte göra det nu. Lovar att skriva det nån gång under helgen. Då jag får tid...

kram<3


Studentmiddagen blev rätt grym tillslut;)

Sitter här me öma och svulna fötter, men det e såå värt det. Hade ju högklackat på mig från 18-23:30, sen bytte jag till ballerina för att inte plågas allt för mkt när ja skakade rumpa på dansgolvet;) hahaxD Orkar inte berätta så mkt om kvällen just nu, gör det kanske imorrn el nåt:P Men kan ju säga att det tillslut blev hyfast drag å det vart en rätt grym kväll. Förstår inte dom som inte hade tålamod att vänta en liten stund, det vart ju drag på dansgolvet..hallå;)

Kan ju säga att jag, alexandra å linnea var det absolut sista att lämna dansgolvet:) Vi e fan bäst tjejer<3 Å jag å Linnea hann faktiskt me den näst-sista tuben som gick;) å jag stressade till slussen helt i onödan. Påvägen dit hittade vi pojkarna som gick före oss, hittade dom ute vid nån båt å ponton(?)..Nämligen Jesper å Dennis:) ni e så duktiga killar;) Nu sitter man här hemma, kom väl hem för en halvtimme sen. Har varit nere å tagit sv sminket och borstat tänderna. Och nu sitter jag här å försöker nyktra till..har nämligen rätt svårt att sova om jag e påverkad..hehe^^

Ska nog stänga av datan snart och försöka sova. Man ska ju trots allt upp imorrn el idag vid 10 eftersom man har skola. Har dock bara en lektion, viket e soft..man lär nog skulle va seg. Vilket jag redan nu kan gissa att jag kommer va..

Kan avsluta det hela me å att man skulle kunna säga att denna studentmiddag va som en studentskiva för cybergymnasiet norra+södra;) å om den ändå vart hyfast grym, så ser jag verkligen emot slutskivan..asså;D Hihi:) Berättar mer om själva kvällen senare;)

God natt!! Om ni nu inte redan sover;)

kram<3

Segt värre...

Sitter i skolan å har fysik..tro det el ej så e man faktiskt i en datasal. Har fan suttit vid en data från 8 å fram till nu typ..Med en paus på en timme..Hade ju CAD på morronen fram till 10:30, då begav jag mig upp till 6:an och gjorde Alex sällskap på hennes historia lektion..Å den lektionen va i en datasal, så där satt man fram till 12, sen drog vi ut å gick och käkade på ett thai ställe här i närheten. Mkt god mat tillskillnad från skolan;) Vi(ja å alex såklart) käkade utomhus i solen, väldigt mysigt. Sen bar det tillbaka till skolan å nu sitter man framför datan igen^^ Å lyssnar jag på vad läraren säger..svar: nja. Asså jag lyssnar men det e inte så mkt av det hon säger som går in.

Men nu kollar hon mig, bäst jag slutar skriva. Efter lektionen så ska jag möta upp Alex å så ska vi ta sällskap:) Väl hemma blire som sagt fullt ös, fixa naglarna duscha osv. Så får se om jag hinner skriva nåt mer idag, annars lär jag nog skriva imorrn.

kram<3

Jobbigt värre...

Idag har man lyckats riva sig själv vid ögot å fått en hård smäll på nosen(misstag av brorsan, orkar inte förklara)...duktig man e asså..Slutar väl me att ja ramlar ur sängen i natt å slår i huvet eller nåt:P hehe...Livet e som sagt lite segt, jobbigt å stressigt just nu...Veckorna innan studenten...ska väl inte klaga vet dom som har det jobbigare..men ändå..Idag så hade man ju inte skola, men det betyder inte att man haft det skönt. Nej då, har pluggat fysik nästan hela dagen. Tog en paus mitt i för träning i en timme och sedan en mkt sen lunch..sen fortsatte det igen och det blev ytterligare en paus för å handla. Därefter fortsatte pluggande fram till kl 18 då man gav upp.

Sen på kvällen så har jag bara latat mig framför tv:n. Å det va på kvällen som man fick den där sköna "näs-smällen" av brorsan..hehe..aj säger jag bara^^ Dock så var det inte så kul program på tv så jag hamnade här..ska dock gå å lägga mig snart. Imorrn blire att gå upp vid 6:15, sen blir en hel dag i skolan me 2,5 hål i mitten. Underbart...not:/ ska nog passa på å plugga lite då för att få tiden å gå..

Onsdagar suger ju alltid..men imorrn suger inte hela dagen. För efter skolan, blire att dra hem..fixa naglarna, slänga sig i duschen och klä sig fint. Därefter bär det av till Linnea för att umgås å fixa oss iordning för att sedan göra sällskap in till stan. Det e nämligen studentmiddag imorrn, både för norra å södra. Skolan bjuder på flottmiddag, typ;) Firar att det bara e 2 veckor..hehe..

Jaja, ska nog stänga av datan nu så jag lyckas få lite sömn iaf.

kram<3

Mkt firande nu i maj å även mkt plugg..

Vet att jag kanske inte är den bästa på att blogga just nu, men har en god anledning till det. Då man nu går de sista veckorna i gymnasiet, om drygt 2 veckor så e allt över. Läängtar som fan asså. Iaf..sen sist jag skrev så har jag hunnit träffa å umgås lite me Emelie. Riktigt härligt ute i solen;) Annars har det varit en del pluggande och PT(träningsprogrammet) träning hemma. Sen så i fredags så pluggade man lite på förmiddagen sen bar det ut till Råcksta till "Totti" å hennes dotter Isabella. Vi hade det riktigt mysigt, åt middag ute..det blev grekiskt. Riktigt gott. Sen bar det av tillbaka för en mys kväll me massa godis, snask å läsk..framför tv:n. Trodde inte det skulle bli så sent, men åkte väl därifrån vid tolv så va väl hemma vid ett..hehe..Lördagen blev rätt lugn, gjorde inte så mkt. Om jag ska va helt ärlig så minns jag inte va jag gjorde..hehe^^ Fråga mig inte varför:P

Sen så igår så var det fullt ös hela dagen, från morgon till kväll. Man vaknade, käkade frukost..sen städade man rummet(vilket gick fort), därefter städade jag faktiskt i min brorsans rum(som såg förjävligt ut)..han va i Gbg på klassresa så..Sen vart det att göra en tårta å tillsist ta en dusch och göra sig i ordning. För den som inte vet, så fyllde lilla mamma år igår och därför var det lite kalas. Fick äntligen träffa min nyaste lilla kusin, eller lilla å lilla..han e rätt stor för sin ålder..han e bara 18 dagar. Det e min farbror David(yngsta farbrodern) å hans tjej som fått en liten son..Erik..Äntligen en kille..på pappas sida e brorsan enda killen bland 5 tjejer;) Nu får han sällskap..hehe..Han e iaf sjuukt söt:) Mammas firande va väl kul, det va lagom me folk där eftersom inte alla kunde komma. Våra släktträffar kan annars bli rätt stora:p

Denna dag då. Sovmorron å en lektion, innan det bar av hem. Där man först chillade lite å käkade lunch och tog sig tillslut sig an att komplettera å skriva MVG-delen på en uppsats. Så nu har man(förhoppningsvis) lämnat in den sista uppsatsen i gymnasiet;) Sen på kvällen så bar det av ut til tyresö för att fira min kusin wilmer som fyller 6 år idag. Stor kille. Det var jättemysigt å kul..Så nu har det blivit massa kalas me alla dess onyttigheter. Därför ska jag klämma in lite träning imorrn mellan allt pluggande. Har dock ingen skola, viket e skönt. Då kan jag bara fokusera på fysiken.

Blev ett rätt långt inlägg, sorry. Men så blir det när man e dålig på å skriva. men men..ska nog försöka sova nu. Trots att man e ledig imorrn.

kram<3


Hoppsan hoppsan..hehe:P

Nu var det över 2 veckor sen jag skrev sist, jag som lovade att bättra mig. Men det gick ju som det gick..men tiden har i princip inte funnits att skriva..Antingen så har jag pluggat inför ett prov, skrivit på en uppsats eller pluggat till ett annat prov. Men nu börjar det lugna ner sig lite..Har fortfarande fysiken kvar som jag behöver plugga på, men de övriga kurserna är i princip slut. Det har hänt en del sen jag skrev sist, må jag säga...va ju på den där studentskivan för två veckor sen som va grym, berättar mer om den senare i inlägget..har förutom pluggat, festat igen me några polare, shoppat loss me mamma(bla min studentklänning:D), varit hos frissan, varit ärlig mot en polare som då blev sur..vilket jag egentligen inte förstår. Tänker inte prata så mkt om det, är privat. Hm...finns väl inte så mkt mer å säga..man hade tre dagars vecka förra veckan och för min del blir det även så denna vecka:) Ska dock försöka plugga trots ledigheten. Brorsan va ju föresten iväg på innebandycup i falun från tors-sön förra veckan. Kan säga att dom vann hela cupen(i sin åldersgrupp ofc) å vart dessutom obesegrade:) Finalen fick dock tillslut avgöras på straffar, så det va väldigt jämt. Men sköndalskillarna va bäst;D e så stolt över min kära lillebror<3

Kan ju ta att berätta lite kort om manges studentskiva som jag var på då för 2 veckor sen:P Mötte då upp Linnea på bussen från farsta och vi åkte hem till henne. Där vi förkrökade och fixade oss i ordning, Linnea lockades mitt hår och fixade mitt smink. Det blev såå snyggt;) älskar att ha mitt hår lockigt..Iaf påvägen mot skivan så fick vi sällskap av en jobbig kille..men det fick inte förstöra kvällen. Väl på stureplan så fick ja ringa mange, eftersom vi inte hittade..Lyckades höra hans vägbeskrivng trots den höga musiken. Å det va inte så svårt att hitta. Väl där så festade vi järnet me mange, robin å henke(från manges band)..gänget förändrades dock lite under kvällen..men vi hade askul för det..Kvällen å natten var verkligen grym:D Fy fan;D Får se(hoppas) att min slutskiva slår den..får se:P Kom hem väldigt sent, va väl framme i norra vid 4 så. Gick inte på CAD-lektionen den morronen utan tog sovmorron till 13 ist. Fast nån sömn vart det inte..mest stress å plugg:/

Japp, det var det. Det bästa som har hänt sedan jag skrev sist är(förutom skivan) det härliga väder, sommarväder...Sol å varmt flera dagar nu. Underbart:) Me like it;) Har fått en snygg bränna, brände mig tom igår. Får hoppas att det håller i sig.

Just nu sitter jag å väntar på att underbara Emelie ska komma hit<3 Vi ska sitta ute på tomten, chilla, prata å mysa i solskenet;) Får se när jag skriver nästa gång, beror helt på hur mkt jag har å göra.

kram<3

Party to night:D:D

Yes, nu e det inte så himla lång tid kvar innan jag ska dra iväg å möta Linnea. Möter upp henne efter att hon jobbat då vi drar hem till henne. Där kommer vi att fixa oss i ordning och föra. Sen får vi se när vi beger oss mot stan och stureplan. Hehe, lär nog bli först å sista gången jag e där;)  Skivan börjar iaf kl 22...me harry potter tema;D

Kan berätta om dagen kort, hade ju som sagt TMS prov. Vilket gick rätt bra tyckte jag, svarade utförligt på alla frågor. Får se sen hur mkt det räckte till. Iaf efter det begav jag mig hem, å väl hemma så körde jag mitt PT-program i källaren..därefter vart det ju en dusch såklart och efter det en sen lunch. Har sedan fram till nu(paus dock vid middagen) suttit å skrivit på lab-rapporten som ska in imorrn. Kommer få slutföra den imorrn, då man mår lagom bra..Men men..Appropå morgondagen så tror mina päron att jag tänker va i skolan vid 8, men det kan dom ju fet glömma. Trots att dom "predikar" om att skolan får före partande. Jag kommer såklart inte va i skolan vid 8, kommer dock se till att va där vid 13. Tänkte va me på fysiken å innan den börjar ska jag köpa mig biljett till slutskivan. Å efter lektionen ska jag möta upp Alex å betala för flaket...Där har ni min morgondag..

Jaja, hinner egentligen inte skriva så mkt mer. Ska fixa lite saker å så innan det bär av;) Bla ladda ur bilderna ur kameran:P

kram<3

Haft helguppehåll men e nu tillbaka;)

Japp, jag tog mig ett litet helguppehåll från bloggen. Då jag inte hade någon vidare lust eller tid att skriva. Men nu så e jag tillbaka. Dock så har jag väl egentligen inte tid å skriva, men men..

Denna helg va rätt lugn precis som de senaste helgerna varit..Tyvärr så har jag inte fått träffa en viss person som varit bortrest, vilket sög såklart. Men men..det kanske bara va bra, då jag ändå behövde fokusera på plugget. Så i lördags va man ensam större delen av dagen då pärnonen va me brorsan i solna där han spelade i AIKs-cup. Passade då på att plugga till TMS-provet, körde även mitt PT-program i källaren..Fick även ansvaret för att laga middagen. Vilket inte va så svårt då det va tacos:D:D Kvällen blev lugn framför tv:n. Igår så fortsatt man såklart att plugga medan de andra va på cup..men till lunch så kom dom hem och det grillades hamburgare till lunch som åts ute på altanen. Underbart:) Sen bar det av till farmor & farfar då pappa skulle hjälpa farfar me datan å skrivaren typ. Blev jättechockad då farfar å farmor va så himla glada att se mig(framförallt farfar faktiskt)..Vi ses inte lika mkt längre då jag inte följer me till landet när dom e där å så. Det blev såklart fika där å lite snack me farmor. Väl hemma igen så hann man plugga lite till innan middagen. Sen på kvällen så vart det bara chill framför tv:n.

Denna dag då. Åkte till skolan för en lektion, då vissa bangade(igen)^^ Hade sen ett litet "ärende" innan det bar av hemåt. Väl hemma vart det sen lunch å sedan pluggande såklart. Provet e ju imorron. Det blev även lite tv-tittande. Vid 19 så hade man ju innebandy träning fram till kvart i nio ungefär..Har dock inte lyckats masa mig ner till duschen, fikade när ja kom hem å sen fastnade man ju framför fejjan:P

Imorrn har man ju som sagt "bara" TMS-prov, sen så ska jag hem å köra PT-programmet..Därefter blire att plugga lite, ska försöka skriva på lab-rapporten. Sen på kvällen så ska man ju träffa Linnea å gå på skiva:D Berättar mer om det imorrn;)

Jag kan meddela att jag inte fått nån kusin än vad jag vet..om den inte kommer under kvällen å natten. Så kommer dom att sätta igång det hela imorron. På farfars födelsedag:)

Föresten min kära morfar fyller faktiskt 70 hela år idag:) Grattis Morfar:D:D
 
Nu väntar duschen å sedan sängen;)

kram<3


Mösspåtagning & valborg..

Ni tycker kanske det e lite konstigt att jag bloggar nu..då flera av er e ute å fester på olika håll. Vilket jag gärna hade gjort, hade gärna varit dyngrak nu..Men nej....tänkte dra ut men det vart inte så..Pallade inte, kände ingen glädje me att göra det tyvärr^^ Så det blev en mys kväll hemma me familjen, vilket inte va så farligt det heller;) Det vart en riktigt god middag plus efterrätt..mumigt värre:P Sen vart det fredagsmys me godis framför tv:n.

Har dock faktiskt festat lite idag, fast dock tidigare på dagen. Det va ju mösspåtagning idag så såg till å va i skolan vid halv ett. Då man fick en (helium) ballong, tog en blå..sen vart det lite små ärenden innan det begav sig till observatorielunden. Där vi på södra fick vänta en stund på att de från norra skulle komma, när de väl va där började allt. Å det blev sång från kören å rektorn höll tal. Dock så hörde man typ inget av varken talet eller sången. Ballongerna släpptes å mössorna sattes på efter körens sista sång("sjung om studentens lyckliga dagar"). Det som vart misslyckat va att nästan alla ballonger fastnade i ett träd^^ Därefter drog man runt lite där å snackade me folk, me studentmössan på huvudet:) Många gick därifrån men jag joinade Jessi å TK som satt kvar i observatorielunden:) Det blev mkt skratt, snack å bira och "saft"..haha;) Tro det eller ej så drack jag faktiskt bira å jag tyckte det va gott. Blir chockad själv att jag faktiskt säger det:P Antingen så var det själva tillfället som gjorde det eller så har jag börjat gilla det helt enkelt. Vid halv fyra, fyra så drog jag iväg in till medis för att möta upp min polare Mange. Skulle först hitta en bankomat, vilket va lättare sagt än gjort. Då den första man hamna vid bara tog ut 500 lappar, underbart;) Men lyckades tillslut hitta en å fick sen bege mig tillbaka till medis. Kan ju säga att jag tror fan att större delen av alla blivande studenter va där, seriöst. Det bara kryllade av vita mössor:P Å alla va på stället "snaps" på medis. Iaf mötte upp Mange tillslut, skulle köpa 2 biljetter till hans skiva på tisdag så vi började me att  "lösa" det. Sen blev det en liten pratstund, innan jag begav mig hem å han tillbaka till "snaps"...Lyckades klara mig precis från regnet, det började smådroppa när jag gick från norra. Det var asså dagen..kan säga att allt känns mer verkligt nu, asså att man faktiskt ska ta studenten om en månad ungefär. Helt sjukt:P

Morgondagen då..ska ta mig lite sovmorron. Sen ska jag plugga inför TMS provet, ska även se till att köra PT(tränings) programmet hemma imorrn. Gjorde det i tisdags å har sagt som mål att minst göra det 2 ggr i veckan. Sen lär ju kvällen bli lugn antar jag, då en viss person e bortrest:/

Nej, nu ska jag nog faktiskt slagga.

kram<3


RSS 2.0