Det känns inte riktigt bra...

Det har absolut ingenting å göra med soliga å varma vädret att göra. Älskar detta väder så sjukt mkt. Har legat ute i princip hela dagen å solat. Så underbart.

Utan det e mitt knä...Mitt knä har ju varit bra ett tag nu å jag har klarat mig utan kryckor. Men så idag har smärtan börjat komma tillbaka. Vilket inte alls e kul. Än så länge kan jag fortfarande stödja mig på det dock me viss smärta. Får hoppas att det inte blir värre igen. Ska ju på MRT på torsdag så då får jag svar på va det e för nåt. Jaja..

Nä nu ska jag nog gå ut i solen å värmen och läsa lite i boken "När jag hör din röst" innan det blir middag.

kram<3


En fråga?

Jag undrar hur man lyckas ta på sig en bh å ett linne i sömnen??

Kan säga att jag det e mest troligt att jag gjorde under natten. Vaknade nämligen me bh:n å linnet på mig:O Förstår inte hur jag lyckades med det. Har inget minne att jag skulle vaknat å gjort det. Så ja måste ja gjort det i sömen..Helt otroligt el snarare helt sjukt..Haha;)

kram<3

Så j-la glad;D;D

Kollade precis skol mejlen å där hade man ju fått resultaten från nationella i Sv B. Det skriftliga visste jag skulle vara G tyvärr, men det e inte det som e det roliga. Blev chockad å jätte glad, jag fick MVG i det munliga. Fattar ni!?! MVG. Jag som hatar att så å prata inför folk. Trodde aldrig jag skulle få det. Trodde att jag skulle få G.Herregud...Bäst ja lugnar ner mig lite..haha..Iaf blev det sammanlagda resultatet på Nationella blev VG. Allt e väldigt nice, e nu rätt säker på att jag får det i slutbetyg. Har fått VG på alla prov å sånt vi gjort. ;D;D

Va bara tvungen å skriva av mig, lite av gläjderuset e fortfarande kvar.. Haha;)

Har ju inte bloggat på några dar. Dagarna har gått så himla fort, så det e inte sant. Imorron e redan fredag å sen helg. Härligt. Veckan har väl varit som vanlig, inget speciellt har väl hänt..Fick tillbaka nationella i Fysik A igår, blev IG som ja visste. Fick 5 poäng varav 1 VG-poäng lite chockad. Hade även betygssamtal efteråt kommer å få IG. Men har dock redan anmält mig att gå om kursen nästa år så..

Jaja, har inte så mkt mer å berätta just. Kommer väl på nåt senare el nåt. Nu ska jag bara sitta framför datan å lata mig. Inga läxor ska göras idag.

kram<3

Smärta...

Hatar att se någon man älskar vara så nere, deppig....
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Vill bara att personen ska må bra å vara glad igen. Men det är svårt...

Jag mår oxå dåligt när detta sker..Som just nu...Vet att personen i fråga mår värre än mig, men att veta att den inte mår bra plågar mig. Tror inte personen vet om det. Å det e jag på ett sätt tacksam över. Den ska inte behöva lida mer än nödvändigt.

Det enda jag kan göra är som jag redan gör, att bara finnas här som jag alltid gör.
Att få personen på andra tankar. Prata om vad som helst, om det som tynger en el nåt helt annat.

Allt blir så mkt lättare när man ses...Inte pressa fram det, utan det blir när det blir.

Tänker avsluta me å säga att...Kärlek är inte alltid lätt. Den kan ibland vara så smärtsam och jobbig.
Den kan få så många att må skit, men den kan även få såå många att må hur bra som helst...

Du vet att jag älskar dig å hatar å se dig så här. Men jag finns alltid här<3 Det vet du;)

kram<3


Äntligen tillbaka:D

Japp, nu min älskade bästa vän tillbaka i Sverige igen. Har saknat honom jätte mkt.

Han sitter just nu på flyget från Gbg å borde landa här i Sthlm typ 20:05 el nåt. Han skulle höra av sig igen när han landat. Vill höra lite mer än det jag fått veta. Vet iofs det viktigaste, att han haft det jätte kul;)

Förhoppningvis ska vi ändra på det vi snackade om innan han åkte. Nämligen att vi bör ses mer ofta än vad vi gör idag.

Vill att det ska vara som när vi var små, då vi sågs i princip varje vecka. Å ibland kunde vi ringa varandra å prata länge i telefon. Vi har nästan kommit tillbaka dit igen. Eftersom vi i princip hörs varje dag;)

Den tiden var verkligen den bästa i mitt liv, vill gärna uppleva det igen;D

kram<3

Lång helgen e redan slut...

Japp, det va den lång helgen det. Imorgon e det tillbaka till allvaret i skolan igen, med prov i naturkunskap. Skulle jag faila så innebär det IG på kursen å tvingas gå om den i 3:an. Men mitt mål är att klara av provet. Har dock inte pluggat så mkt de senaste dagarna. Mest idag, men får hoppas det funkar ändå.

Jag har inte varit direkt duktig på å blogga under helgen, hade ingen lust. Men här kommer en sammanfattning av va jag gjort.

Torsdag: Övriga familjen åkte iväg till landet på morronen å jag stannade kvar hemma. Hade som vanligt ingen större lust att åka till landet. Kunde dock inte somna om efter att de väckte mig vid halv nio så det var bara att gå upp. Vid halv tolv åkte ja iväg till slussen, där jag mötte Lisa. Vi åkte iväg till Nacka Forum å shoppade under större delen av dagen. Jag köpte mig en snygg rosa, svart tunika/klänning på New Yorker, ett par solbrillor på Lindex å en vit partyväska på Åhléns. Vi käkade även en god lunch på coffie house by george. Inte mkt mer å säga. När jag åkte hem så fick ja vänta rätt länge på bussen i hökarängen eftersom bussen hade söndags tidtabell. Men kom tillslut hem. Hemma slappade ja bara framför tv:n.

Fredag: Sov väl bort halva dagen. Sedan blev det plugg blandat me chill. Runt halv fem drog man in mot stan. Blev dock frätt tidig till gullmars så ja väntade in Filip. Å i slussen så mötte vi upp alla andra, vi var nämligen ett litet gäng som skulle fira Rickard några dar i efterskott. Vi hade bokat bord på den grekiska restaurangen Dionysos. En rätt litet men väldigt mysig ställe. Vi hade alla jätte kul å maten va jätte god. Vi va väl där ett antal timmar, vi drog väl därifrån vid halv tio el nåt. Så lilla jag var väl hemma vid tio, halv elva. Väl hemma blev det chill framför tv:n innan det va dax för sängen.

Lördag: Sov bort halva dagen här me. Var först tvungen å släpa mig upp till centrum i regn å blåst för å handla. Väl hemma lagade ja mig lite lunch. Sen blev det lite plugg, därefter mest tv tittande. Lagade mig en god middag på kvällen. Vid halv åtta el nåt kom min familj hem, så man umgicks me dom resten av kvällen. Framför tv:n..haha;)

Idag har jag mest pluggade natur..Suttit lite framför datan...suttit ute på altanen å njutit av värmen. Finns egentligen inte så mkt å berätta om dagen.

Imorgon e det skola igen. Fy faan. Vill verkligen ha sommarlov nu. E rätt skoltrött..Aja...lite kvar bara.

kram<3

Bortrest bästa vän...

Som ni kanske märkte i förra inlägget så har jag messat en hel del me magnus idag. I princip hela dagen om jag ska vara ärlig. Man måste ju passa på innan han lämnar landet i några dagar. Han har suttit på en buss hela dagen, tror han e framme i Gbg nu. Han ska nämligen till Danmark, så han har åkt buss till Gbg(åkte 8:30, skulle va framme 14:45) och sen ska han ta båten över till Danmark som tar 3 h. I Danmark ska han träffa en som han träffade i Egypten. Har fått reda på lite om vem personen är. Tänker inte berätta för er. Men kan säga att mina aningar stämde rätt så bra, men inte helt.

Så jag har gjort honom lite sällskap under sin långa restid ner. Han åker ju själva ner så;)

Vi har kommit fram till att det va aslänge sen vi sågs sist.(Vilket ja redan insett:P). Så när kan kommer hem så ska det bli en ändring på det. Längtar som fan kan jag säga;) 

Nu e det inte långt kvar tills han lämnar landet. Tror att båten skulle gå vid fyra el nåt. Han lovade å höra av sig en sista gång innan han lämnar landet:) Sen kommer vi inte att höras förän senast söndag då han åker hem. Kommer kännas konstigt å inte höra av honom på flera dagar. Speciellt när man snackar varje dag i princip. Han e ju min bästa vän, klart ja kommer saknar honom.

Antagligen kommer dessa dagar att gå fort. Vilket både har sina för å nackdelar, men men.

Hoppas han får det bra där nere iaf.

kram<3


Nu väntar 4 dagars helg..me like;D

Nu e man äntligen ledig, iaf från skolan. Måste dock plugga lite under dessa dagar. Har ett extremt viktigt omprov i naturkunskap, om ja inte klarar det blire IG. Så jag tänker verkligen plugga, dock inte hela tiden.

Dagen va inte så lång. Sovmorron till 9, då hade man 3 h Prog B. Större delen va jag seriös å jobbade på bra...men inte lika mkt på slutet. Vilket bla berodde på att man messade en hel del me mange. Efter det va det lunch, efter man käkat så gick jag å Lisa upp till plan 8. Där satt vi å pratade en hel del innan fysiken. Väl på fysiken gjorde man inget speciellt. Robban pratade lite ( bla. om nationella som vi får tillbaka nästa vecka), vi fick även fylla i en utvärdering av kursen. Sen fick man sluta lite tidigare, vilket såklart va nice. Gjorde sällskap me Andeas å Lisa till t-banan. Å på vägen å väl på perrongen bestämde ja å Lisa en sak vi ska göra. Troligen under sommaren el i höst vi får se. Men det ska göras. Vi skakade hand på det. Dock skulle min pappa få reda på vad det är skulle han slänga ut mig ur huset..Hehe;)

I princip hela vägen hem fick jag sällskap av Lisa, Magnus å på slutet Filip. Mest Magnus om ja ska va ärlig. Nu snackar ja att de gjorde mig sällskap genom att vi messade;) Haha...

Här hemma fortsatte/fortsätter messandet. Å tillslut hamnade jag här.

kram<3

Så j-la trött...

Det kan man verkligen säga. Har fan varit skit trött hela dagen, trots att man ändå sovit hela natten. En orsak kan iofs vara det e slutet på terminen. Mamma troddde det iaf eftersom jag inte kunde hitta nån orsak.

Jaja, idag hade man ju nationella i fysik. Kan ju säga att det gick ungefär som jag trodde. Alltså inte så bra. Men kan ju säga att jag inte bryr mig eftersom jag ändå kommer få gå om kursen i trean. Satt väl ungefär 1,5 h el nåt. På många av uppgifterna va det bara å chansa eftersom bara svar krävdes. Efter provet blev det mkt kortspelande å lite lunchätande innan vi runt 12 begav oss hem.

Här hemma har jag bara latat mig. Har ingen ork för något direkt så...Suttit framför datan, lyssnat lite på musik. Inget speciellt. Kvällen lär bli fortsatt lugn. Det skulle inte förvåna mig om jag råkar somna i soffan el nåt, eftersom jag e så jävla trött, hehe;P

Tänkte bara avsluta me å säga att mitt knä som jag nämnt tidigare faktiskt börjar bli bättre. Klarar mig utan kryckor. Dock gör det fortfarande ont. Vissa rörelser gör mer ont att göra än andra. Men det verkar gå åt rätt håll iaf. Längtar tills ja kan börja träna igen. Dock kommer det inte bli innebandy eftersom säsongen e slut. Men gymma kommer jag göra när ja fått ett utlåtande efter magnetrötngen nästa vecka.

kram<3

Finns här...

Förstår inte riktigt vad det e för farligt å berätta det för mig...

Jag har själv fått lista ut det. Men jag vill höra dig säga och berätta om det. E ju din bästa kompis, vill ju veta sånt;)
 
Men du unviker det...

Frågade t.ex. dig va du ska göra i Danmark nu i helgen. Du svarade bara att du ska träffa en som du träffade i Egypten. 

Du e verkligen väldigt tyst om detta, även fast att det e rätt uppenbart. Jag kanske e konstig som vill veta, jag har ingen aning. Men jag vill ju veta för att jag verkligen bryr mig om dig. Vill att du ska må bra;)

Jag finns alltid här för dig<3 Å det vet du men det e värt å upprepa.

Jaja..tänker bara avlsuta me å säga att jag saknar dig som fan:( <3

Om du inte hade åkt till Danmark så hade vi kanske kunnat ses. Men ibland går andra personer före, jag vet;)

kram<3


Regn Måndag...

Då sitter man här igen. Har läst lite fysik me vetskapen att det troligen inte hjälper så mkt. Men man kan ju alltid hoppas;) Får se hur det går imorron. Vet nog redan. Men men...

Dagen gick rätt snabbt. Började me natur där vi hade lab. då vi skulle kolla upp art-släktnamn-familj på 5 olika blommor. Lagom kul. När vi va klara så fick vi sluta, typ 30 min tidigare. Då spelade ja, filip, amanda å rickard kort medan vi väntade på att matten skulle börja. Men ingen vikare kom så vi fortsatte å spela. Vid 11 gick vi å käkade. Svenskan va sen inte så seriös. Vi skulle läsa ett häfte men vi 4 satte oss utanför klassrummet å fortsatte spela kort;) Så denna dag har verkligen varit seriös. När man sen skulle dra hem så regnade det. Lagom kul. Men hade tur när ja kom till hökarängen för bussen kom nästan direkt.

Väl hemma då. Gissa vad jag gjort...Suttit framför datorn, som vanligt. Har chattat me magnus;) Vilket nästan alltid e roligt;) Han har ju tur å slipper göra nationella i fysik. Hans lilla tröst till mig va att han oxå skulle ha failat om det va imorrn..Mer ur konversationen säger ja inte. Privat u know;) 

Föresten så snackar jag å Mange i princip varje dag nu för tiden, vilket ja verkligen gillar. Det börjar bli som det va förut. Den tiden saknar jag verkligen. Men den verkar sakta men säkert vara tillbaka. And me lööve it;D;D

kram<3 

Veckan...

Då sitter man här me benen lite brända å fräknarna i ansiktet har kommit fram. Det ena finare än det andra;) Ni kan nog gissa vilket som e vilket;) Dagen då, förmiddagen sov jag typ bort. Sen på eftermiddagen åkte ja me pappa å brorsan till farsta. Brorsan skulle nämligen spela fotboll me sköndals -92 lag. Så fick mkt sol på mig, därav det jag skrev i början. Matchen slutade tillslut 4-2(3-1 efter 1:a), sköndal vinst alltså;) Brorsan va jätte dukig i mål och gjorde flera svåra räddningar. Sen när man kom hem så va middagen klar å man käkade ute på altanen me familjen. Å nu sitter man här..har inte pluggat nån fysik. Känns som att det ändå inte kommer ge nåt känner jag.

Veckan då. Jag kan väl kortfatta dagarna lite.

Onsdag: Den var rätt seg känner jag. Allt va segt den dagen. Ingen höjdardag alltså. Finns inte så mkt å berätta. Mer än att knät börjar bli bättre.

Torsdag: Började me 2 h prog B som vanligt. Vi va bara 2 på lektionen, pga nationella i Ma D. Lite segt. Sen 2 h fysik där vi inte heller va så många. Samma anledning. Blev typ inget plugga, man skulle egentligen plugga inför provet. Men icke..försökte me ett gammalt nationellt. Men kunde typ bara en så pallade inte försöka på de andra. Efter fysiken slutade man så åkte hem. Där pappa va hemma tidigt pga att sotarna skulle komma. Så det blev grillad korv till lunch. Kvällen blev rätt lugn. Kollade igenom lite matte inför nationella.

Fredag: Började 8:30, å för första gången på 3 veckor gick ja till skolan utan kryckor. Vilket på ett sätt va skönt. Det gör fortfarande ont men att slippa behöva kryckorna e underbart. I skolan va det nationella i Ma C. Det gick väl sådär, trodde att det skulle va lättare. Menar att de tidigare proven vi fått öva på va rätt lätt jämfört me denna. Men vissa tyckte tydligen att det va lätt...*host* magnus. Efter provet åkte ja å amanda in till stan å shoppade. Shoppade grejer till mig å så present till filip. Kvällen blev lugn. Satt hemma å kollade på tv. Men snart ska det bli ändring på det. Nu börjar ju mitt knä bli bättre så snart blire ut på krogen.

Lördag: Gjorde inte mkt. Sov bort halva dagen. Sen slappade ja...tillslut alldeles för mkt. Det vill säga ja fick stressa som fan för å hinna me den buss ja skulle ta. Skulle ju iväg å fira filip som fyllde år nu i veckan. Mötte senare amanda å rickard på tuben. Och väl i rågsved så mötte vi filip å hans tjejkompisar. Kvällen den va faktiskt riktigt kul. God mat å god efterrätt. Sen blev det mkt singstar;) framförallt för mig å amanda. Försökte förgäves slå henne. Kvällen avslutade me kortspel. Innan vi alla drog hem nån gång runt ett. Sen när ja väl va i hökarängen så fick ja typ vänta i kylan i 40 min på bussen. Va väl hemma nån gång efter 2. Man kan ju nämna att kvällen faktiskt inte innehöll någon alkohol.

Inlägget blev rätt långt. Men det får ni stå ut me eftersom ja inte bloggat nåt på hela veckan. Får se om jag pallar nåt nästa vecka;)

kram<3


Hej....å Hej då!!

Det e skit. Förutom knät så har ja jätte ont i huvet och e as trött..så pallar inte blogga.

Skoldagen va sådär. Seg tisdag som alltid.

Hoppas på att det e bättre imorrn.

kram<3

Blä..

Livet för mig just nu e kanske inte det lättaste el roligaste. Önskar att det vore bättre. Men man ska väl inte klaga det finns väl dom som har det värre än mig. Min bästa vän Mange som verkar slutkörd, har fullt upp me träningar just nu. Han tränar simming nästan varje dag..Han va så trött igår innan sin träning att han somnade ifrån mig på msn vid fyra, hehe;)

I helgen blev det inge bloggande som ni kanske märkte. I fredags hade man ju nationella i engelska b, hör å läs förtåelse. Gick väl bra, tror jag. Helt okej iaf. Eftermiddagen tillängades åt plugg, skrev PM:et inför sv talet. Kvällen blev rätt lugn, finns inte mkt å göra me detta knä. På lördagen blev det tidig uppstigning å ja åkte upp till landet över dagen. Jag, pappa å min yngsta farbror skjusade upp farmor å farfar som stannade kvar. Medan vi åkte hem på eftermiddagen. Innan vi åkte höll pappa å david på å fixade lite grejer. Sj försökte ja plugga, gick väl sådär. Slutade me att ja satt å läste Twlight;) Kom väl hem vid sex el nåt. Denna kväll blev oxå lugn. Gårdagen blev pluggdag, satt å skrev färdigt mitt tal till nationella muntliga sv b. Sen satt ja framför datan ett tag, där efter blev det tv:n. Satt å kollade på bronsmatchen i hockey VM. Det blev iaf ett brons, man får tacka för det lilla;)

Dagen då. Seg, vad annars det e ju måndag;) Började me 2 h natur, fick tillbaka förra veckans prov. IG, men det kände ja på mig. Sen satt man å läste å skrev på en inlämninguppg. Även betygsamtal, ligger tydligen IG-G:O Så ja ska göra omprov den 25/5 på det senaste provet. Höll på att få göra omprov på båda delarna men slapp. Fick faktiskt G på första provet. Jaja, för ovanlighetens skull fick vi sluta tidigare. Sen hade man ju matte, me vikare. Anders e ju föräldraledig i  2 veckor. Men varken ja el amanda kunde koncentrera oss eftersom vi va lite spända på svenska talet. Vi gick tidigare från matten för att hinna käka.

Sen var det dax för muntliga nationella, alltså hålla tal i sv b. Som tur var gjorde man i grupp. Så ja redovisade för Rickard, Amanda, Filip, Andreas å Elin. Rickard å Filip började. Dom va jätte bra så man kände lite press. Sen gjorde jag, det gick väl helt okej faktistkt. Hoppas att läraren va nöjd. Dock stötte ja problem innan vi började tydligen skulle man ha me sig en oerhead bild på det foto/bild från häftet. Men det hade inte ja me mig. För ingen hade sagt det, det tackar man ju för. Men jag hade tur för elin hade valt samma foto som jag så det löste sig. Tack Elin:)

Väl hemma har ja inte gjort så mkt. Tänkte plugga lite matte men ja orkade inte så satte mig framför datan. Har chattat lite me mange bla. Vi snackar nästan varje dag, på något sätt. Som ja saknat;)

Juste, ja ringde röntgen stället vid hötorget. Har fått tid den 4 Juni för MRT av knät :-S...inte kul.

Ojdå, inlägget blev visst lite långt. Men men. Hade mkt på hjärtat.

kram<3


Allt faller på plats...

Alla pusselbitar har nu fallit på plats, jag vet nu vad du menade tidigare.
Inte så konstigt alls, nu när jag vet vad det är.
Har fått reda på allt utan att du sagt ett ord.

Ska inte fråga dig om det, det verkar vara rätt jobbigt som det är. Har förståelse för hur du har det. 

Men säger bara att jag alltid finns här<3 men det vet du<3

kram<3

Orkar inte, vill inte..Hatar detta:(

Sitter här å skriver med mina fina nagelförlängningar som jag fick fixat igår. Dom blev jätte fin,  på 2 av naglarna på varje hand sitter en lite hjärtpärla i sliver..Hihi, det tog väl en och en halvtimme å göra det.

Jaja, nu över det jobbiga. Vet inte hur mkt mer jag klarar av, e nära å bryta ihop...hehe inte bryta ihop kanske men vet inte hur jag ska förklara det. Åkte in till stan idag å gick till den där ortopeden. Som kollade, vred å klämde på knät. Fy fan va det gjorde ont. Sen sa han att jag skulle gå en remiss till en röntgenmottagning vid Hötorget, där ja ska ta en MRT(magnetröntgen). Han sa åt mig å ringa nummret som stod på remissen å kolla så att jag får en tid. Ringde dit, visade sig va nummret till akuten, fick gå tillbaka å fick nummret till röntgen. Då jag fick reda på att jag skulle faxa el posta remissen till dom, sen så e väntetiden 3 veckor. Ursäkta, 3 veckor?!?..Klart man förstår att det e kö å så..Men om min menisk skulle vara skadad så skulle ja ha gått me det i över 5 veckor utan behandling. Det kan ju fan inte va bra...klart jag inte sa det till hon jag pratade me utan bara sa okej på det hon sa. Finns inte mkt mer å göra. Än å vänta. Pappa ska ta me remissen till sitt jobb imorron å faxa över det. Sen ska ja väl ringa å kolla om det kommit fram. Pressa dom lite...

Orkar fan inte me det här...har haft skit ont i knät i över 2 veckor å det har inte blivit bättre. Tänk er att alltid ha smärta i knät. Att det gör väldigt ont när man går å inte kan gå normalt. Att man har det svårt å sova, då man ska försöka hitta en sovpositon så att inte knät gör allt för ont, inte lätt. Att alvedon el annan smärtstillande tabletter inte fungerar vidare bra...Nu vet ni ungefär hur jag har det. Svårt å beskriva men har försökt.

Pga av knät har jag inte haft ork att bry mig om skolarbete. Vet inte om jag pallar göra det muntliga(sv) i nationella. PM:et ska in i morgon å jag har inte skrivit ett piss. Inte kommit på nåt. Orkar inte...

Hoppas alla ni andra mår bra och inte är skadade.

kram<3

Snabbare än väntat..

Onsdag å jag var hemma från skolan igen..för å vila knät ofc. Har suttit framför tv:n i princip hela dagen, kollade bla på en av mina favoritfilmer RENT. Vid ett så ringde jag till Sergel City(specialistmottagning) å kollade om min remiss från läkaren kommit än. Det hade den tydligen inte va hon kunde se. Men kan säga att det löste sig, hon frågade om vad som var fel. Och så frågade hon om ja var upptagen imorron så gissa....jag fick en tid redan imorron kl 10. Känns jätte bra. Gick mkt fortare än jag/vi trodde...Så imorron får jag reda på vad som e felet, hoppas på att det inte e nåt för allvarligt.

Jaja, men ikväll el nu i eftermiddag så ska jag åka ut till min moster i tyresö å först käka middag där me henne å hennes familj. Sen vid halv sju så ska jag få mina naglar fixade. För första gången i mitt liv;D..Ska bli jätte kul:) Tjejen som fixar naglarna bor i samma hus som min moster å tydligen e hon jätte trevlig(enligt min moster). Detta e nämligen en födelsedagspresent...En av de bästa..hihi;) Vi kommer nog få en jätte mysig kväll borstsett från mitt onda knä. Men men..

Har inte så mkt mer å säga direkt ska nog snart börja fixa mig iordning å åka...Hoppas på att pappa kan skjusa mig antingen dit el hem får se. Orkar inte åka buss me mina jävla kryckor...Skit samma.

kram<3


Orkar inte mer...

Idag va jag ju hos läkaren, dock blev det annan. Har ju en "husläkare", som jag alltid går till men hon var fullbokad. När man kom dit så kändes det ju som att hela vårdcentralen va fullbokad. Det va rätt mkt folk, dock mest äldre människor. Min tid var vid 10:45 men fick väl komma in 10-15 min senare, hade iofs inte bråttom någonstans....Var väl inte därifrån för en 50 min senare el nåt. Efter undersökning å ny lindning på knät...

Ja, vad sa doktorn då. Jo, han misstänkte att minisken e skadad, mkt tydde nämligen på det och skickade en remiss till en ortopedmottagning inne i stan. Lär få en tid inom en vecka trodde han, kanske två om jag har otur. Klart att det känns bra att experter kommer att titta å undersöka knät. Men när han snackade om att minisken var skadad vilket inte kändes så bra. Tydligen har nån i laget problem/skadat menisken å var/är tvungen å operera. Min skada är säkert inte så allvarlig, jag bara målar upp det värsta senariot.

Så nu blir det flera veckor med ont i knät, massa smärtstillande å ett par veckor me kryckor. Usch, orkar inte. Det gör liksom ont hela tiden. Vill kunna gå å leva som vanligt igen utan denna smärta...Får hoppas att det går över snart orkar inte så mkt mer. Sen så kommer ju alla jävla nationella varje vecka, så mkt just nu....Fy faan..Sen så e ju min innebandy säsong garanertat över..vilket e skit tråkigt vill ju träna:(

Kommer nog inte att komma till skolan imorrn, utan e hemma å vilar.

Nää..nu ska ni få sluta höra på mitt gnäll..

kram<3

Smärta...

Sitter här å lyssnar på musik och chattar me Magnus. Asså så jävla kul man kan ha ibland, haha;D saknar dig som fan..

Har fortfarande ont i mitt knä, kan säga att det bara har blivit värre. Nu har det dessutom svullnat upp, så imorgon blire å åka tillbaka till doktorn. Jobbigt, värre. Tur att man har sina bästa kompisar som stöttar en el va man ska säga. Hehe;) Dagen va väl skit. Förutom det onda knät å hoppa runt på kryckor(ont i händerna btw) så regnade det på morronen, man fick stå på både buss å t-bana(tack så j-la mkt), naturprovet gick åt helvete osv...Magnus å några andra vänner gjorde min dag bättre, hade det inte varit för dom. Hade dagen varit värre än värst.

Förra veckan då. Var i skolan varannan dag, alltså tisdag å torsdag pga nationella i engelska. Båda gick väl bra, på tisdagen va det skrivdelen, kändes väl okej. Sen i torsdags fick ja å amanda göra muntliga delen, vi babblade på som fan. Glömde nästan att hon satt där ett tag, hehe. Fick VG på det muntliga, kändes jätte bra. Ni vet nog att båda nationella va i Eng B. Annars hände inge spec, fick sitta hemma framför tv:n både valborg å första maj tack vare knät. Usch...Sen i helgen vilade man mest, annars va man iväg å kollade när brorsans innebandy lag spelade cup. Orkade dock inte kolla på kvartsfinalen i söndags, för tidiagt på morronen. Tydligen va ja saknad;) Å igår kom mammas lilla släkt hit å så hade vi ett litet kalas för morfar som fyllde 69 år. Å idag fyller min farfar 71 år..Grattis:) I maj e det en hel del i släkten som fyller år.

Jaja, nu finns det väl inte så mkt mer å skriva. Ikväll blire klart ingen träning, ska kanske gå/åka upp till hallen å sncka me tränarna. Får se. Imorron kommer ja inte till skolan som sagt, ska ju tillbaka till läkaren som jag sa. Får se hur det går...

kram<3

RSS 2.0